שימוש ב-X60

Gremlin2

New member
שימוש ב-X60

היי לכולם , בכוונתי לרכוש מחשב לוח , את בחירתי עצרתי על X60 של Lenovo אך יש כמה דברים שאינם כ"כ ברורים לי , מקווה שתוכלו להבהיר עבורי את הנקודות הבאות: 1. נוחות השימוש במחשב בצורתו של לוח (דהיינו , מקלדת מקופלת מאחור ואת כל הכתיבה/שרטוט עושים עם "עט" על המסך) - האם המחשב לא מתחמם לאורך זמן ? יש ברשותי מחשב נייד של HP שלא הייתי מחזיק אותו בידיים לאוחר זמן (הוא מגיע לטמפ' סבירות בשביל לפטופ אבל זה שונה כשהוא שוכב על השולחן או שאני כל הזמן מחזיק אותו ומנסה לעבוד) . האם ידוע למישהו על בעיה אחרת בשימוש במחשב זה כלוח ? 2. מגן מסך - לא ראיתי הרבה חברות שמציעות את זה לכן משהו פה קצת לא ברור . מחשב לוח קונים כדי לעבוד איתו כלוח , כלומר לעבוד עם ה"עט" על המסך . לא נשארות שריטוט או משהו ? אשמח אם מישהו יבהיר עבורי את הנושא , אם למישהו יש מה להגיד על המחשב הזה גם תודה .

לגבי שאלה 2

העט לא חד, אלה מעוגל בקצה ככה שהוא אינו שורט את המסך, ואחרי שהתעללתי במחשב כף יד שלי שגם הוא מסך מגע, הם דיי עמידים גם אם תבחר ללחוץ קצת עם העט על המסך....(לא מומלץ לנסות את זה בבית)

kobi 23

New member
לגבי תשובה 1

תשמע ,אני לא יודע ספציפית על סדרת הX של טינקפד. אבל אני יודע שהם ידועים על ה"אינסטלציה" של המחשבים שלהם. יש לי מחשב מהסדרה המקבילה T והוא ממש קריר יחסית למתחרים , אין שום בעיה להחזיק אותו בידיים או לשים אותו על הרגליים. אם אתה מחבר את המחשב לחשמל אז הספק ואזור הסוללה מתחממים קצת (הספק יותר והסוללה פחות) אני בטוח שהמהנדסים של THINKPAD עשו עבודה דומה בסדרת הX. שנחשבת יוקרתית יותר ו"ניידת" יותר

למעלה