שימוש ב-VST בקיובייס SX3

שימוש ב-VST בקיובייס SX3

איך גורמים לקיובייס לזהות VSTים שאינם DLL (קבצי fxb, fxp ועוד כלמיני שמגיעים ב-ZIPים שמורידים מ-KVR) ? חלק מהכלים שהורדתי הגיעו עם קבצי WAVE וחלק עם קבצים אחרים (שאני לא מכירה) - איפה צריך לשים אותם ומה הפעולות שצריך לעשות כדי להתחיל להשתמש בהם בתוך קיובייס? תודה רבה וסופ"ש נעים
ליאור

elper11

New member
אוקיי אז ככה...

FXP זה פריסט של ויאסטי כלשהו...FX Preset.. FXB זה בנק של ויאסטי כלשהו...FX Bank... בKVR הם נותנים את זה להורדה פריסטים מוכנים של ויאסטי שמוצעים להוריד באתר שלהם... כדי להטעין אותם את נכנסת לויאסטי המתאים...ובחלק העליון של הויאסטי רשום את השם של הויאסטי בד"כ או הפריסט..ויש דיסקט קטן... כשתלחצי עליו יפתחו לך כמה אפשרויות..לטעון או לשמור בנק..לטעון או לשמור פריסט..

שלב אחד אחורה

אני לא מצליחה לגרום לקיובייס לזהות את את הVSTים החדשים... הם לא נמצאים לי ברשימה כדי שאוכל להיכנס אליהם. איך גורמים להם להופיע?

elper11

New member
כנסי...

התקנת במקום הנכון ??? אם כן הם צריכים להזדהות לבד..איזה ויאסטי אלה מה השמות ?? ואיך התקנת ? DLL או התקנה..

מדובר על קבצי ZIP

לדוגמא 808-LM4 שכולל בתוכו FXP קבצי טקסט ותיקיית WAV. עשיתי EXTRACT לתיקיית ה-VSTPLUGINS בדיוק כמו שכתוב בקובץ שלהם (הנחיות ל-LM-4): C:\Program Files\Steinberg\Cubase Audio VST\Vstplugins\ אחר כך כתוב לבחור את הבנק באמצעות FXP ואני לא יודעת איך לעשות את זה... כשעושים LOAD BANK או LOAD INSTRUMENT הוא לא רואה את הקבצים הרלוונטיים. בלי קשר - כשזה DLL פשוט שמים אותו בתיקייה נכון? עשיתי התקנה כזו וזה דווקא עבד בסדר.

elper11

New member
שוב...

אני לא יודע איך נראה הזיפ ושל מה הוא...(של תופים אולי?) אבל FXP = FX Preset...זה הגדרות של הויאסטי עצמו...במקום לכוונן את כל הנובים והזחלנים בויאסטי..את טוענת את זה וזה כבר מוכן... כנראה הזיפ הזה של סאמפלר..ויש בתוכו דגימות והפריסט כדי שישמע טוב... FXB = FX Bank...כל הסמפלים נמצאים בתיקיה יחד עם הFXB ואז את טוענת את הFXB והסאמפלר מזהה כבר את כל החבילה... לפי מה שנראלי את צריכה לטעון את הFXB ואח"כ את הFXP..ואז כנראה זה חבילה של פלאג אין כלשהו..

HeavenlyB

New member
יש לך בכלל את LM4?

הקובץ שאת מורידה הוא פריסט עם בנק צלילים ל-VST שנקרא LM-4. זה לא ה-VST עצמו, רק הצלילים בשבילו.

elper11

New member
אה נו זהו המכונת תופים של הקיובייס

לא זכרתי מה השם האמיתי שלה... וד"א החבילה הזאת באה עם הקיובייס...808..

אז זאת כנראה הבעיה... ../images/Emo9.gif

מאיפה אני מורידה את הVST עצמו? דרך אגב, תודה על כל התשובות, עוד לא הספקתי להגיד את זה...

Domnastic

New member
אלעדו'ס =] יא איש טוב, קונה תוכנות

מה נשמע אריאל אגב הכל טוב איתך? הייתי קצת אווט החודש מפה, מבחנים מגמות בלה בלה..

HeavenlyB

New member
זו לא תוכנה חינמית

אבל אני בטוח שיש בנקים חינמיים שאפשר למצוא ל-LM-7 שמגיע עם קיובייס. אם למצוא VST אחר חינמי של תופים. KVR שנמצא בקישורים יכול להיות מקום טוב למצוא תוכנות ואינפורמציה.

תודה ../images/Emo13.gif

כששאלתי מאיפה להוריד את ה-VST התכוונתי לVSTים באופן כללי ולא לזה הספציפי שדיברנו עליו אבל העיקר שהסתדר בסוף. מצאתי, עזרתם לי המון. ליאור

למעלה