שימוש ב SHAPE מתוך SQL SERVER?

שימוש ב SHAPE מתוך SQL SERVER?

האם יש דרך להחזיר מ sp ב sql server טבלה בצורה שה Shape provider מחזיר? ואם כבר אני שואל שאלה, אחזור על שאלתי הקודם שנשארה יתומה - האם, ואם כן, כיצד, ניתן להגדיר קבוע (constant) ב SQL SERVER? תודה רבה! אלון.

freak2100

New member
בטח שאלה טיפשית, אבל בכל זאת.....

אני בונה אתר בASP ואני צריל לבחור מסד נתונים. האפשרויות הן Text,Excel,Dbase,Visual FoxPro,Access 1) מה זה Dbase? 2) מה הכי מומלץ, ומה צריך (תוכנה?) בשבילו? יש לי Access, אבל הבנתי שהוא חלש ויש לי Visual FoxPro אז מה הכי כדאי? תודה!

freak2100

New member
אני רואה פה אנשים בצבע כחול

עונים להודעות של אחרים, וההודעה שלי....... נשארת ללא תגובה..... זו באמת שאלה כל כך קשה?

איך אתה רוצה תשובה אם....

לא אמרת מה סדר הגודל של הנתונים שלך.... איך עבדת עד עכשיו.... ומה הדרישות שלך.... את הצריך קודם כל לראות מה הצרכים שלך ורק אחר כך לבחור במשד הנתונים שיתן לך את המענה הטוב ביותר לדרישות שלך

freak2100

New member
זה העיניין

האתר בשלבי בנייה, ואני לא יכול אפילו לתת הערכה של כמה יכנסו אליו.... ולמסד נתונים...... השאלות הן: מה זה DBASE? ומה הכי טוב (מהירות, יציבות ותמיכה בעברית - שכחתי בהודעה הקודמת...) ACCESS DBASE - מה זה? ואיך משתמשים בזה? visual FoxPro תודה!!!

freak2100

New member
אפצי´....

כל מה שאני רוצה לדעת זה איזה מהבסיסי נתונים שתומכים בעברית הוא הכי יציב ומהיר..... תודה!!!

freak2100

New member
למה לא עונים לי?

בבקשה....... 10 תווים צריך (להקפצה) 10 תווים יש וזה בטוח....

freak2100

New member
השיטה שלי לא עובדת

אז נחזור לשיטה הקלאסית של 10 תווים.... (ניסיתי להקפיץ עם רווחים)

freak2100

New member
לא חשוב

הבנתי שאתם לא רציניים, אז שאלתי בפורום ASP ושם ענו לי להתראות

למעלה