שימוש ב - Response.Redirect

yosikz

New member
שימוש ב - Response.Redirect

איך אני מעביר משתנה ל - WebForm את המשתנה אני בוחר ע"י עמידה על שורה ב - DATAGRID a1 = MasterGrid.SelectedItem.Cells(2).Text לאחר מכן באה הפקודה Response.Redirect("WebForm9.aspx") ב - WebForm9.aspx השתמשתי בפקודה Response.Write("aaa " & Request.QueryString("a1"))

ציפי81

New member
../images/Emo26.gif

בשביל להשתמש ב-QueryString אתה צריך לעשות Response.Redirect("webform9.aspx?a1=a1"). אבל... למה אתה משתמש בצורה הזו? ניתן להעביר נתונים על ידי מאפיינים מ-web form אחד למשנהו. ראה כתבה ב-MSDN.

ציפי81

New member
היי, רק עכשיו שמתי לב שזו לא בדיוק

הדוגמא שחיפשתי. אני אחפש את זו שאני רוצה ואשלח.

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

כמו שאמרו לפני, רק צריך לדאוג להעביר את הפרמטר בצורה תקינה:
// WebForm9.aspx Response.Redirect(string.format("WebFrom10.aspx?myVar={0}", MasterGrid.SelectedItem.Cells(2).Text);​
למעשה יצרנו את הכתובת אליה אנחנו מעוניינים להעביר את הלקוח. הכרבנו את הכתובת הסטטית (שאינה משתנה) של הדף אליו את מעוניין לשלוח את הנתונים ואמרנו שנשלח לאותו דף את המשתנה myVar עם הערך שנפרט בהמשך. את הכתובת הזאת שבנינו אמרנו ללקוח "רואה את הכתובת הזו? תלך לשם". הלקוח בתורו קיבל את הכתובת ויעבור לשם. בתוך הדף אליו אתה שולח את הנתונים ניתן יהיה לקרוא את myVar בצורה הבאה: // WebForm10.aspx label1.Text = Request.QueryString["myVar"]; כאן אמרנו לדף עצמו להביט במחרוזת השאילתא שלו ולחפש משתנה בשם myVar ולהכניס את התוצאה לתוך Label.

למעלה