שימוש ב IPAQ כסלולארי

divecon

New member
שימוש ב IPAQ כסלולארי

שלום לכולם אני מקווה שאולי ממכם תצמח לי הישועה
האם יש מצב לחבר בין סלולארי ל4150 בעזרת ה BT ולהשתמש ב IPAQ כסלולארי? אם כן האם צריך תוכנה מיוחדת? והאם יש סלולארים מועדפים שיעבדו איתו?

divecon

New member
זה בגלל....

הריי מבאס להסתובב עם שניי מכשירים ביד, סלולארי וIPAQ. לקיוטק אין את יכולות ה WIFI והוא יקר בטירוף. ובלי קשר יש קשר דם ביני לבין 4150 שלי
. והרצון שלי להשתמש בIPAQ כנייד בזמן שהוא מקושר ב BT לסלולארי שנמצא בכיס כל הזמן, לענות ולהתקשר מה IPAQ. ואז כל הדברים מנותבים ל IPAQ. E-MAIL, גלישה ב GPRS+WIFI חיוג,דסטינטור, WORD+EXCEL בקיצור כל העולם בכף היד אחת ולא מחולקת לכמה ידיים ותסכימו איתי שזה גם פתרון זול יותר. קיוטק עולה מעל ל 3000 ש"ח בזמן ש IPAQ טוב מתחיל ב 2300 וסלולארי BT ישן בחו"ל יכול לעלות פחות מ 100$ (ראיתי סלולארי של סוני אריקסון ב 50$ בהודו) אז כנראה שבכל זאת ראיתי יותר מידיי סרטים ויש לי דמיון מפותח, אבל תיאורטי זה אפשרי

2cookie

New member
יש פיתרון...

קונים אוזניית BT, את הסלולארי זורקים בכיס, ואפשר לחייג מהPDA עד כמה שידוע לי.

raananta

New member
../images/Emo45.gif זה באמת נשמע הכי קרוב

אבל האם הוא יוכל לראות את המספר של מי שמתקשר אליו לסלולרי ב-PDA? לפי דעתי לא אבל עדיין הפתרון הזה נשמע לי אחלה. הרי לחייג, למרות שלא ניסיתי זאת עדיין, אפשר דרך ה-PDA.

2cookie

New member
לא נראה לי, אבל אולי יש תוכנות כאלו

בכל מקרה, תמיד אפשר לעשות צלצול מותאם אישית לאנשים החשובים, או במקרה הכי גרוע- לשאול מי זה

redbull2002

New member
כן../images/Emo13.gif , חיוג,SMS זיהוי מתקשר

מה שמופיע על צג הפאלפון, או המספר או השם. קוראים לתוכנה bluecontact חביב ביותר, ואתה כמובן יכול גם לענות לשיחה דרכה. היא תומכת בכל הסוניאריקסונים בעלי הBT ובסימנס, נוקיה לא נכללת בתמיכה שלה.

raananta

New member
האמת שזה נשמע אחלה../images/Emo8.gif

חיטטתי קצת באתר של MOBEM יצרנית MPHONE, התוכנה שסער המליץ עליה בשרשור הזה. מתברר שגם MPHONE מאפשרת מענה רק לא היה ברור לי אם יש מצב לזהוי מתקשר.

SaarAvigour

New member
התשובה היא כן..בערך..ואבל..

הנושא הזה היה "חם" מאוד בזמנו, עד שיצאו התקשורתנים ה"אמיתיים".. מסתבר שזה אפשרי (נכון להיום, ועל סמך המידע הזמין) רק עם טלפונים של Ericsson מדגמי T39, T68, R5xx ושל Sony Ericsson מדגם T68i. מה הסוד...מעקף...מסתבר שטלפונים אלה, אגב כולם תומכי BT, צויידו ב- Stack בלוטוס המאפשר להם לקיים תקשורת בו-זמנית עם יותר מהתקן אחד. למה אחרים לא עשו זאת (למשל Nokia) ולמה יש שמועות (לא ניסינו) שגם Sony Ericsson יצאו מזה בממשיך ה- T68i (ה- T610/630) , לא ברור. בכל אופן, היכולת הזו (הקיימת למשל ב- IPaq), אפשרה את התסריט הבא: א. על ה- IPaq מתקינים תוכנת ממשק חיוג, נניח mPhone (שתומכת בתעלול הזה במוצהר ובכתוב) ב. את התוכנה (על ה- IPaq) מגדירים ב"צימוד" לטלפון הסלולרי (מהדגמים הנזכרים לעיל) באמצעות BT בפורט BCT1 ג. על הטלפון (מהרשימה) מבצעים "צימוד" מול אוזניית BlueTooth וגם מול ה- IPaq ד. מחייגים מה- mPhone, הטלפון מקבל את הוראת החיוג ומעביר את הקול/שיחה לאוזניה. ה. את השיחה מפסיקים מהאזניה. זה לא ממש להפוך את ה- IPaq לתקשורתן, אבל יותר קרוב מזה - אין. הטלפון יכול להיות בכלל בכיס/תיק ולו בלבד שיהיה בטווח כיסוי BlueTooth מה- IPaq ומהאזניה. בדוק, עובד, נחמד מאוד. רק שעברתי ל- Nokia 6600 שאינה תומכת בריבוי "צימודים" פעילים בו-זמני ואפסנתי את ה- T39 (נחמד אבל ש"ל ולכן פאסה..). עדיין ממתינים לעוד טלפונים סלולריים שיאפשרו אותה תכונה, אבל כנראה שאין לזה ביקוש, על-כן לא ידוע לנו על חדשים. לכן התשובה היא, כן..בערך..אבל.. ============= סער אביגור עורך "פוקט"

adigolds

New member
CompactGPRS - זה עוזר ?

http://www.pretec.com/index2/product/Mobile_peripherals/CompactGPRS.htm לפי הקישור הבא: http://www.jactron.co.uk/pretec/io/compactgprs.htm יש בו - Mini SIM Card

למעלה