שימוש ב- DVD בזמן נסיעה

rusin

New member
העברת קבצים בין הנייח לנייד

אני רוצה להעביר קבצים בין המחשב הנייח למחשב הנייד. מדובר בכ 2 גיגה של תמונות, כך שהרשת הביתית לא מספיק מהירה. איזה כבל צריך ? עדיף כבל USB ל- USB. אשמח לשמוע המלצות.

bar666xp

New member
האפשרויות המהירות ביותר...

1. לצרוב לDVD אם יש ב2 המחשבים כונן DVD. 2. רשת או קבל רשת מוצלב כ10/100/1000MPS תלוי בחומרה.(11/54/108MPS באלחוטי גם תלוי בחומרה). 3. חיבור FIRE WIRE כ400MPS. להעביר ב100MPS דרך רשת או קבל מוצלב זה לא נורא כל כך.

אם אתה יכול...

לבצע את ההעברה בלילה זה לא כלכך נורא. אני העברתי כ- 2 גיגה בין שני מחשבים ניידים באמצעות רשת אלחוטית במהירות 11MbS. זה אמנם לקח כל הלילה אבל ממילא ישנים

rusin

New member
שימוש ב- DVD בזמן נסיעה

קניתי מחשב נייד ורציתי להישתמש בו, בין היתר, שהילדים יראו סרטי DVD בזמן שאנחנו נוסעים נסיעות ארוכות. מישהו אמר לי שזה יכול לפגוע בדיסק הקשיח. מה דעתם ? בכל מקרה, למשהו יש המלצה איך "לקשור" את המחשב למושב שלפני מושב הילדים. אשמח לשמוע המלצות. כמו כן אבקש את התייחסותכם לעניין המתח. איזה כבל צריך לקנות כדי לקבל טעינה מהמצית ? בתודה מראש

יאיר B

New member
יש כבלים מיוחדים שמתאימים לחיבור

לאוטו. זה בעצם סוג של מטען (לרוב זה יהיה אוניברסאלי) ולכן צריך לבדוק שזה מתאים למחשב שלך. יש גם מקורי, אבל אני לא יודע אם יש בארץ ובטח זה יקר... לגבי הקשירה: ראיתי פעם בחו"ל אוטו שהיה לו מעין מנשא שהתחבר לגב המושב. לא יודע אם יש כזה בארץ. לגבי הדיסקשיח: אם האוטו קופץ הרבה וחזק, זה יכול לגרום לנזק בעתיד לדיסקשיח. גם הסרט יקפוץ. בעיה נוספת: הסוללות הסטנדרטיות לא מחזיקות הרבה זמן (שעתיים זה הרבה). אם תרצה הרבה שעות, צריך לקנות סוללה לנסיעות (גדולה ויקרה יותר). אני דווקא הייתי ממליץ לך לקנות נגן DVD שמיועד לאוטו (יש כאלו יעודיים, עם מסכים אישיים - רואים ושומעים בהם טוב הרבה יותר).

למעלה