שימוש ב - "\" כ- string ב- javascr

shimritdavid

New member
שימוש ב - "\" כ- string ב- javascr

אני מעוניינת לבצע: ("\")var iPos = str.lastIndexOf כאשר str היא מחרוזת המכילה מספר פעמים את התו "\". הבעיה שלא ניתן לכתוב את הפקודה כמתואר לעיל היות ולא ניתן להכניס \ יחיד כ- string לחיפוש. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו???

gilad_no

New member
הוא לא

בC, (וגם בג´אווה סקריפט) ישנם תווי בקרה. למשל n\ לשבירת שורה, t\ לטאב ודברים דומים. תו \ מסמן תו בקרה. ע"מ לסמן את התו \ עצמו, רושמים אותו פעמיים. את יכולה לקרוא על זה קצת בסעיף 4.4 בקישור הבא: http://www.cs.brown.edu/courses/bridge/1998/res/javascript/javascript-tutorial.html

shimritdavid

New member
שוב גלעד

אם ה-string שלי מכיל // אז בסריקה אחר // הוא מתייחס לזה כאל /. אצלי בקוד יש למשל: var str = a\b\s\f ("\\")var iPos = str.lastIndexOf במצב כזה הוא מחזיר 1-. אני מעוניינת שייתן את המיקום של ה- / האחרון. שמרית

Lard

New member
שימי בתוך הסטרינג שלך במקום \ "\\"

צריך להיות var str="a\\b\\s\\f" ואז חפשי עם lastIndexOf("\\")

Lard

New member
אולי תדאגי שהסטרינג יבנה נכון ?

לפני שהוא נשלח לבדיקה. בjs "/" זה escape זאת אומרת בשביל ליצג / את צריכה ליצג אותו כ"//" תעשי אלרט לסטרינג שלך תראי שהוא יורה משהו לא ברור אבל עם תוסיפי לו "//" זה יתן סטרינג נכון .

shimritdavid

New member
קרא את התוכן

כמו שכתבתי קודם ה- string מתמלא מעצמו מתוך tag file ז"א ב- brows

Zack DA

New member
שניכם צודקים !

זה עניין של גישה, בסה"כ שתי הגישות עובדות רק יש צורך להיות עקביים, החל משלב הבנייה של הרצף ועד לשלב הבדיקה. יש מקרים בהם גישה מסוימת לא עובדת (כפי שראינו), אך בסופו של דבר שניכם נתתם תשובה טובה לשאלה שנשאלה.

Lard

New member
קראתי וגם עניתי לך

בזמן שהסטרינג נבנה יש לבנות אותו נכון .... בפונקציה שממלא את הtag file (מה זה tagfile?) כדי שתוכלי לזהות את ה"\" בסטרינט שניבנה ע"י פונקציה אחרת . בכול אופן מה אתה עושה ומה את מנסה לעשות אולי נמצא רעיון אחר .

yair24

Member
אם אני לא טועה ...

יש שם לדבר הזה זה נקרא ESCAPE SEQUNCE לא? יאיר

למעלה