שימוש בתבניות

anat15

New member
שימוש בתבניות

קניתי תבנית (במקור לפימו)שיוצרת עלים ופרחים. כדי ליצור את הצורות צריך לדחוף את הבצק ואז לשלוף. ניסיתי עם טיפת קורנפלור אבל הבעיה שלי היא איך לתפוס את הפרח/ עלה מבלי לקווצץ אותו ולהרוס לו את הצורה? אתם מחכות קצת ליבוש? יש לכן פטנט אחר?

מממ האמת שהתבניות הללו נועדו

לפימו והן לא ממש מתאימות לבצק סוכר, אפשר טיפה ל"התחכם" לשים קורנפלור ,לנעוץ מעט בצק בתבנית ולקוות לטוב
, זו הדרך היחידה. אם יש שאריות של בצק מסביב לצורה אפשר להסיר אותן בעזרת סכין חדה.

anat15

New member
חבל ../images/Emo4.gif

ראיתי שמישהי כתבה שהיא קנתה משהו כזה בחנויות שמוכרות ציוד לעוגות ואח"כ ראתה בחנויות יצירה, אז החלטתי לנסות....לא נורא, "הלכו" רק 16 ש"ח...

לאפין

New member
אני דווקא משתמשת בהן

אני שמה המון קורנפלור בתבנית, מנערת את השאריות, מגלגלת את הבצק בתוך קורנפלור, דוחסת אותו לתבנית, והופכת את התבנית מייד כדי להוציא את הבצק. כמעט תמיד הבצק המעוצב פשוט נופל לי ליד.

דלית 3

New member
אני שמה קורנפלור, מנערת החוצה

לוחצת RFM מאוד רך וטיפונת לח ואז הוא נידבק לי לאצבע בזמן הלחיצה לשקע ויוצא. יש לפעמים גם פיספוסים אז לשים שוב וממשיכים.

anat15

New member
ולא רואים את הקורנפלור?

כנראה אתן שמות קצת יותר ממה שאני שמתי...

דלית 3

New member
מכחול עדין ינקה הכל וזה בעיקר ענין

של אימון. אני השתמשתי בבצק לבן או ורוד כך שלא ראו.

t a l talim

New member
לא הכי נח, אבל בהחלט אפשרי-

תציצי בתמונות מסדנאת העוגיות שהיתה ביום שישי, יש שם לא מעט דוגמאות שנעשו כך. אני משתמשת בקורנפלור, אבל שווה לנסות לשמן היטב את התבנית במרגרינה- נראה לי שיצא מצוין, אבל עדיין לא יצא לי לנסות.

טל אתן השתמשתן בתבניות גמישות

הן לא אידיאליות אבל בהחלט אפשריות לביצוע עם בצק סוכר, לפי מיטב הבנתי דובר על תבניות קשיחות הן פחות מתאימות
.

t a l talim

New member
צודקת- השתמשנו בגמישות...

אבל אני מניחה שעם מרגרינה ניתן להשתמש גם בקשיחות. סליחה על אי ההבנה...

למעלה