שימוש בסטרואידים

שימוש בסטרואידים

היי, רציתי לדעת האם יש פה מישהו שהשתמש בסטרואידים אחרי אינספור כדורים אנטי אפילפטים ללא הואיל. בני כבן שנתיים, מפרכס מזה כשנה ,ניסינו את כל הכדורים שרק ניתן ועדיין מפרכס הרבה מאוד פעמים ביום. מי מכם ניסה סטרואידים? איזה ? האם היה שינוי אחרי הרבה מאוד ניסיונות אחרים?

danielef

New member
אני לקחתי

הייתי אחרי ניתוח וזה היה לתקופה של כמה שבועות כי כל העסק היה עדיין מאוד רגיש. בערך אחרי חודש חזרתי לטגרטול ולמיקטל. עד היום...

לילך הי

בתי סובלת מאבסנס ואינה מגיבה לטיפול התרופתי עברנו כבר כתריסר סוגי כדורים ותרופות ללא הועיל בנוסף לכך עברנו גם סטרואידים שאף הם לא עזרו להפך הילדה העלתה 15 ק"ג ממשקלה. לפני הטיפול בסטרואידים חשבי היטב לפני שאתם מתחילים בטיפול כזה היות ואנו כבר חצי שנה מהפסקת הטיפול בסטרואידים וקשה מאוד להוריד את הנפיחות שזה גרם לה כיום פנינו לאלטרנטיבות טיפול אחרות בהצלחה ! רפי

היי

אילו אלטרנטיבות אחרות ניסית? מה עם דיאטה קטוגנית? האם ניסיתם כבר? אני לא חושבת שכדור עבר לידינו ולא ניסינו אותו על בני. אני מאוד לא סגורה על הסטרואידים אבל אילו עוד אלטרנטיבות נשארו לנו? או הדיאטה או הסטרואידים לפי ראות עיניי.

ruthty

New member
../images/Emo24.gifהי לילך

אני מבינה שקשה לך מאוד עם הילד אני מביעה את דעתי בלבד אני מתנגדת מאוד לסטרואידים אל תסכימי כל דבר היות וכרגע בנך עובר ניסיונות כדי להתאים לו כדורים שאלי הרבה שעלות למשל האם הכדור משפיע על הכבד או הכליות שאלה לי אליך מזאת אומרת מפרכס הרבה מאוד האם זה התקף חזק או ניתוק לשניה לפי ההסברים שקבלתי מהרופאים שטגריטול הוא הבסיס לטיפול בהתקפים חזקים אם את נמצאת במרכז אני ממליצה לך על רופא טוב עם הרבה יחס ד"ק מירב חן בראשון לציון פני אליו להתיעצות ואני מאוד מקוה שהוא יעזור לך כמו שעזר לי בהצלחה שיהיה לך יום טוב

עדוש

New member
בתי היתה על סטרואידים

עדן מפרכסת מגיל 3 ח' והטיפול הראשוני שהיא קיבלה היו סטרואידים בזריקות ןאח"כ עברנו לכדורים, כך שסה"כ היא היתה שנה על סטרואידים. כמו שאמר לך אבא של עילאיצוק, היתי חושבת היטב לפני נטילת סטרואידים (אז לא ידעתי את מה שאני יודעת היום). עושה המווווווון עצבים, מחליש נורא את מערכת העצבים ועולים המון במשקל. היום אני מסתכלת בתמונות של עדן ולא מאמינה פשוט שהיא נראתה כך, כאילו היא עומדת להתפוצץ. ממש מזעזע. בדקי היטב את כל האופציות ושיהיה המון הצלחה!

לילך היה נחמד לשוחח איתך מקווה ש..

עזרתי ולו במעט החזיקי מעמד שהרי ילדנו זקוקים לנו שפויים ואיתנים בהצלחה בהמשך ! רפי

למעלה