שימוש בנקודות קבע

צנוביץ

New member
שימוש בנקודות קבע

איך משתמשים בנקודות קבע? זה במקום כסף או שזה רק הנחה? אפשר להמיר את זה לכסף אם לא משתמשים? זה מתאפס כל שנה? באיזה חנויות?
תודה רבה
 

alonaski

New member
כנס לאתר של חבר ותמצא את רשימת כל החנויות

די הרבה חנויות. זה כסף.
זה כולל גם הנחה של 22 אחוז בערך...
למשל, אם אתה נכנס למגה ספורט וקונה מוצר שם ששווה 100 ש"ח. בקופה ישר יחייבו אותך עבור 78 ש"ח ואז יבקשו ממך את הכרטיס, יעבירו אותו ויורידו לך ממנו 78 נקודות. שווה ערך לשקלים.
ואם יש עוד מבצעים בחנות אז תקבל את כל המבצעים! זה לא בא במקום מבצע!
לא ניתן להמיר בכסף. אבל - יש לך נקודות ספורט = רק לחנויות ספורט, נקודות אישיות = רק לגרביים, תחתונים, חזיה, גופיות מגבות... ונקודות ספורשיות = שאתה יכול לבחור אם לממש אותן לספורט או לאישיות.
בנוסף, יש איזו הקצאה של נקודות "כספר". שזה אומר שיש לך 1500 שח בחודש להמיר את זה לנקודות של שקלים ופה יש לך מבצע של על כל 1500 נקודות השוות בחנויות 1500 שח, אתה משלם רק 1000 שח. כלומר - שימוש בכסף כספר עם הנחה של 30%.

יאללה -צא לחגוג!!!


אה כן - לגבי שאלת ההתאפסות... זו שאלה טובה! נדמה לי שאתה יכול לצבור אותן למשך שנתיים אבל אחרי שנתיים אן לא ניצלת - זה מתאפס! אבל עד היום (כבר 12 שנה, לא ממש הצלחתי לעקוב אחרי הרעיון הסיסטמתי של מתי הם נצברים ומתי מתאפסים...)
 
למעלה