שימוש במתאם USB PL

worrywort

New member
שימוש במתאם USB PL

נתקלתי במתאם הזה ואני תוהה אם הוא יכול לשמש אותי לצרכיי. מדובר בתיעוד בוידאו של מפגש שבו הרבה אנשים מדברים, והמצלמה לא קולטת טוב את הקול של כולם.יש לי מיקרופון סטריאו שיש לו רק יציאת USB, ורציתי למקם אותו במרכז החדר ולחבר אותו לכניסת מיקרופון של מצלמת וידאו, כדי שהסאונד יכנס ישירות להקלטה וזה יחסוך לי עריכה (המפגשים האלה נערכים באופן קבוע וזו הופכת למטלה מרגיזה). האם כאבל כזה יעבוד לשימוש הזה או שהוא נועד למטרות אחרות? בחיים לא נתקלתי בכאבל הזה ולא ידעתי שיש דבר כזה עד שמצאתי בגוגל. תודה מראש.

Dudi Tamir

New member
תשובה:

אתה צריך:
1 מקרופון קונדנסר condenser omni directional microphone
כלומר, הוא לא מקרופון דינאמי הוא קונדנסר ובנוסף קולט סאונד ב-360 מעלות (כלומר, יקלוט באופן שווה את כל החדר).

2 ניתן לחבר גם קונדנסר כיווני - אך למטרה שלך זה פחות יתאים.

חיבור המקרופון זה למצלמה אינו נעשה בעזרת כבל USB. אלא אם ישנו דבר שכזה, אבל אני לא נתקלתי.
בנוסף לכך, למצלמות מקצועיות אין חיבור מקרופון בכניסת USB

3 שיטה אחרת
להקליט באופן נפרד את הסאונד למכשיר הקלטה ואחר כך לסנכרן זאת בתוכנה.

בהצלחה

היי

איזה מיקרופון יש לך? דגם....

הכבל המדובר יעשה עבורך את ההמרה....וזאת בהנחה שהמיקרופון תומך בכך (ושוב מה הדגם)

שימוש במיקרופון לא בהכרח יעשה זאת קל יותר לעריכה....עם סאונד מגיעות גם בעיות סאונד :)

worrywort

New member
זה המיקרופון

http://www.bluemic.com/snowball/
אני יודע, אבל זו סה"כ פגישה של דיבורים, אני מניח שאם נוכל לראות שיש לבל סבבה בחיווי של המצלמה אז זה ייצא סביר.

Dudi Tamir

New member
תושבה:

זה מיקרופון קונדנסר.
אני לא יודע עם החיבור (USB לבננה קטנה) יעבוד לך.
אם יש חנות המאפשרת לך בדיקה לפני קנייה - זה יהיה מומלץ.

* אם זה לא סרט חשוב מאוד מאוד - אתה יכול להקליט דרך המיקרופן של המצלמה (רצוי מאוד שיהיה חדר ללא רעשים חיצוניים ב-2 שיטות ההקלטה).
לאחר הצילום, אתה יכול להכניס את קובץ האדיו לתוכנת הקלטה ולשפר את הסאונד ולעשות לו מאסטרינג.

למעלה