שילשולים שבועיים

מוסקו44

New member
שילשולים שבועיים

בני בן שנה ו 7 חודשים, בעלי חולה צליאק. בני החל לשלשל לפני שבועיים 6 שילשולים ביום בהתחלה ואח"כ פחת, אתמול שני שילשולים, לא היה חום, בדיקות דם לצליאק טרם הגיעה התשובה, בדיקת צואה תקינה, והמוגלובין 11.2, כאשר לפני 8 חודשים היה המוגלובין 10. מה אתם אומרים אני בפחדים, לא ישנה בלילה, מתה מפחד שיהיה לו צליאק... הביעו דעתכם. אגב, לא היה חום עד שלשום, החל חום פתאום אך במקביל גם סטרידו, כך שאין לי מושג מה הולך...

נצר1

New member
אני ממש לא מבינה..

אני אתחיל קודם בלספר שאני חולת צליאק ויש לי אחיין בן שנה וחצי שכבר כמה חודשים משלשל בלי הפסקה. עם אחותי (אמא שלו) קשה קצת לדבר לפעמים, ולכן בדחילו וברחימו אני ואמא שלי הצענו שיבדקו לו צליאק. אחותי הלכה איתו לגסטרולוג וקיבלה הפניה לבדיקות דם אך עדיין לא הלכה איתו לעשות את הבדיקה כי היא מקווה שזה יעבור והיא מפחדת נורא שיגלו לו צליאק. עכשיו, אני יודעת שיש הבדלים בין הסיפור שלי לשלך, ואחותי בהכחשה די רצינית וזה רק חבל בעיני. לדעתי עדיף לדעת!! עם יודעים מה הבעיה אפשר להתחיל להתמודד. אם את אומרת שבעלך חולה גם כן, אתם בטח כבר מאורגנים בבית ויודעים שאין ממה לחשוש ושהילד ירגיש רק טוב יותר אם הוא ישמור על הדיאטה. אני הייתי מפחדת הרבה יותר אם הבדיקה תצא שלילית והילד ימשיך לשלשל ולסבול ולא תדעו למה ומה לעשות כדי להקל עליו..

מוסקו44

New member
אבל אצל בעלי התגלה הצליאק בגיל

מבוגר. מה לעזאזל עושים עם ילד? איך מתמודדים? גן? חברים???

נילוס11

New member
איך אמר לי הרופא

מכל מה שחשבנו,זה מה יש לך? אז היום אחרי כל הגהנום שעברתי,ומה שאני רואה סביבי תמיד יש יותר גרוע. (גם לי גילו בגיל מאוחר את הצליאק.) אז תתחילי לישון בלילה ולעזעזל הכל. תחייכי.

נצר1

New member
אני אתן להורים פה לענות יותר מדוייק

אבל לדעתי ילדים הם יותר נבונים ממה שחושבים ואם הבן שלך יבין שהוא מרגיש טוב יותר כשהוא נמנע מקמח הוא ישמור על זה לבדו מרבית מהזמן. ויש יתרון בלגלות דווקא בגיל צעיר כי כשמגלים בגיל מבוגר יותר מודעים למה ש"מפסידים" כי כבר חווית את זה. וחוץ מזה, אם אכן יתגלה שהילד סובל מצליאק יש כאן הורים רבים שיכולים לעזור לך מנסיונם ואת בעצמך תהפכי בצ'יק צ'ק למומחית ותעזרי לאחרים. וברור, שאני מאחלת לילד רק בריאות

מסכימה עם נצר. לכו לגאסטרו ילדים

וספרו את הסיפור. והסטרידור גם מוכר ולא חביב. עכשיו זו העונה שלו. יש מכשיר אדים קרים?

shirili

New member
עכשיו יש המון וירוסים של שילשולים

שהם לא תמיד עם חום ולא תמיד עם הקאות הילדה שלי הייתה חולה 3 פעמים בוירוס הזה ולכן היא שילשלה חודש שלם!!

למעלה