שיליה מפוצלת

שיליה מפוצלת

בסקירה נאמר לי שיש לי שיליה מפוצלת (דו אונתית) - חצי קידמית וחצי אחורית. נאמר לי לציין זאת בחדר הלידה... יש עוד מישהי כמוני? מה ידוע לכן על כך?

אפרת..

תנסי לשאול גם בפורום המקצועי.. הרופא שלך לא הסביר לך? אם אני אצליח ליצור קשר עם הרופא שלי בשעה הקרובה אז אני אענה לך, בכל מקרה קצת סבלנות - אם יש מישהי שמבינה היא תענה לך גם.. - יש גם בכללית CALL אחיות אם את בכללית אז תנסי! בהצלחה ומקווה שזה לא רציני..

היי דיברתי עם הרופא שלי..

(איזה מלך - גבר של רופא), והוא אמר לי כמה דברים על זה: 1. זה מאוד נדיר בכלל שמגלים דבר כזה באולטראסאונד (הוא יצא לו פעם אחת לדעת את זה חד משמעית). 2. זה לא אמור להפריע בכלל בהריון למעט להודיע בחדר לידה שלא יחשבו שנשארה בטעות חתיכה מהשלייה ברחם (זה בעצם החשיבות היחידה לדעת את זה). 3. מ- 2 אלו נובע שתודיעי על זה לרופא שלך ובחדר לידה.. חוצמזה אין לך שום סיבה לדאוג והכל בסדר.. שיהיה לך הריון קליל ונעים!!!

mishmish25

New member
נסיכה שיחקת אותה ../images/Emo45.gif

וואלה יצא כלי הרופא שלך... כל שאלה הוא עונה לך תיקתק אה?! מה שנקרא סחתיין

אכן זהו המלך הפרטי שלי...

ואני לא משלמת לו שקל - הוא שייך לכללית, (אבל אני בונה על מתנה יפה בסוף וכמובן מכתב הערצה לממונים עליו - שיהנה לו - מגיע לו), בכל מקרה מנורי שלי הוא המלך!!!

שמופי2

New member
היי נסיכה, תפרסמי כאן את שמו שגם

שאר מבוטחות הכללית יוכלו להנות ממנו
אל תשמרי אותו רק לעצמך. מצד שני, השאלה באיזה איזור הוא מקבל, כי אם אני זוכרת נכון את לא גרה במרכז.

ד"ר משה מנור - מקבל במרפאת שהם!!

אדיר במקצועיות וביחס אישי לפציאנטיות שלו ועושה את רוב הבדיקות (אקו לב לדוגמא לצערי לא כי אין לו את המתמר אבל הוא יודע לעשות ולבדוק במתמר רגיל אם מתגלה בעייה - עשה את זה בשבילי!!) ובדר"כ דרך הכללית מושלם (למרות שאפשר גם פרטי).. ממליצה בחום - אחלא גבר!!!

כשמה כן היא

שליה שמחולקת לשניים. לרוב אין איתה שום בעיה. הסיבה שמבקשים להודיע על כך בחדר הלידה היא כדי שיוודאו ששתי האונות של השליה יצאו מן הרחם לאחר הלידה. כנסי לפורום של פרופסור צלאל והקשי חיפוש לפי "שליה מחולקת" ותמצאי תשובה על שאלה דומה מאוד. בהצלחה!

למעלה