שילטון - 100%...איכות - 0%

סוהי

New member
שילטון - 100%...איכות - 0%

עובדי הרשויות המקומיות אינם מקבלים משכורת.ומי אשם (לדעת כמה מידי כאן)? - הממשלה,כמובן...משרד האוצר,כמובן...משרד הפנים,כמובן. ואני לתומי חשבתי שמנהל מאד לא תקין הוא הגורם העיקרי...והנה,שוטף אותנו פתאום נחשול של שחיתות... שוקי פורר - ראש עירית רחובות. בילסקי - ראש עירית רעננה. צבי בר - ראש עירית רמת גן. גב'גרמן - ראש עירית הרצליה. סדן - ראש עירית רחובות. רון חולדאי - ראש עירית תל אביב - יפו ושימו לב,לא הזכרתי ערבים,כי אני הרי לא גזען...ולא הזכרתי עשרות מועצות מקומיות אחרות...בכדי לא להיות קשה עם ה"חלשים"...

lmatan1

New member
כולם הביתה מכך רגל ועד ראש

מזכיר לי את סאדם כשתפסו אותו איזה מסכן הוא נראה ממש ריחמתי עליו כך בדיק נראה הרוע כשתופסים אותם הם כאלה מסכנים רק שכאן הם מסתדרים גם כשתןפסים אותם,

p o o 9

New member
לך לפורום אקטואליה

משפריצון מזוהם לך תשפריץ שם את הזוהמה שלך כלב בן כלב

lmatan1

New member
פו טפו תפו הדב עליך,../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

מה עלה לך הזרע לראש.מר דב תן גז,

lmatan1

New member
מה אתה בעלה של המרצה,

קשה לך להתמודד אם האמת, שתה מים תרגע ונדבר,

אנשי עמל ומעש

הרבה אשמים יש לכך ובראש ובראשונה ההשיטה הנהוגה בארץ. וזו לא שיטה סדורה אלא חוסר שיטה, כי כל המדינה הזו בנוייה טלאים טלאים וחוקיה לא חוקים שהרי חלקם הגיעו מהשלטון העותומאני, חלקם מהמנדט הבריטי ועל הבסיס הרעוטע הזה הוסיפו - תפרו שלל צבעים טכניקולור, תילי תילים של סמרטוטים בלי שיטה ובלי כיוון. וישנם כל כך הרבה חוקים וחלקם נוגדים אחד את השני עד שאתה יכול לקחת כמעט כל אדם שתפגוש ברחוב ולמצוא אותו אשם על משהו. ועל אחת כמה וכמה אנשי מעשה, ראשי ערים, פעילי ציבור, אנשי מעש שמנסים לתרום ולפעול ובלית ברירה עוברים על החוק כי אם אתה לא רוצה לעבור על החוק, שב ואל תעשה מאומה. ופתאום אתה אומר, גל של שחיתות. ובכן זה לא פתאום, הרי המעשים האלו לא נעשו אתמול, אלא שכעת הגיע מישהו שהחליט להיות גיבור בעיני עצמו. מי יודע? אולי הוא מתכוון להגיש מועמדות לאיזו משרה ציבורית ורוצה להראות הישגים. זו יכולה להיות הסיבה למתקפת היושר הצבועה הזאת.

lmatan1

New member
אני מוריד בפניך את הכובע,

טוב חוץ ממחאה מה את מציעה לעשות,

סוהי

New member
קל מאד להאשים את ה"שיטה"....

זו התחמקות לא מחטכמת מהטלת אחריות על עוברי העברות. האם ה"שיטה" סימאה את עיני מנהיגי הציבור? האם עקב כך הם לא מסוגלים להבחין בין טוב לרע?...בין חוק לפשע? האם תאוות בצע,כוח והשפעה הם תכונות ששיטה כלשהי יצרה? לא,גברתי היקרה מפז,אנשים אלה מונעים ע"י אופיים,תכונותיהם וחוסר הערכים המוחלט והיסודי שלהם.

להחריב ולבנות מחדש

צריך להעניש ובחומרה את כל מי שעובר על החוק. בזאת אין כל ספק אבל יחד עם זאת אנחנו צריכים לטפל בפְּרצות כי אומרים: "אל תשים מכשול בפני עיוור" ו"הפרצה קוראת לגנב" וע"כ אנחנו צריכים לדאוג שלא יהיהו מכשולים ושלא תהיינה פרצות. אם תמצא ברחוב מעטפה לא מסומנת ובה כסף מזומן, האם תיקח אותה למשטרה? טוב, אתה אולי כן, אבל מה עם רוב האזרחים? ואני לא מדברת על פושעים אלא על אזרחים רגילים. זהו טבע האדם, קודם כל הוא דואג לעצמו ולמשפחתו. וע"כ כפי שאמרתי כבר, צריך לשנות את השיטה ולא שינוי סתם אלא להפוך אותה, לנער, אולי אפילו להחריב ולבנות מחדש.

שלדר

New member
נניח שכולם ראויים לכלא!

זה נותן לממשלה זכות לעצור כספים כדי "לחנך" אותם- על גבם של העובדים שמגיעים לפת לחם? מה הדימגוגיה הזאת? בגנבים ורמאים המשטרה תטפל! משכורות יש לשלם ובזמן! {השחיתות לא אצל העובדים הזוטרים} אין כל קשר!

שלדר

New member
שוב אתה עושה את זה!

מיתמם! תפריד בין העניינים בבקשה! יש שחיתות ברשויות המקומיות יש בזבוז יש מנהל לא תקין יש תשלומים מופרזים לבכירים וכו וכו וכו! עד כאן אתה ואני טוענים אותו הדבר. באה הממשלה, וברצותה לתקן עיוותים{!}עוצרת כסף לרשויות ביודעה שכסף זה מיועד למשכורות לזוטרים, לאנשים עמלים וקשי יום! ואני שואל: האם ניתן לתקן, לשפר,לשנות בלי להרעיב את האזרח הקטן? אפשר! למשל,, יחוקק חוק שכר מקסימום בכל גוף ציבורי! מי שלא נאה לו שכר של נניח 10.000 שקלים לחודש שילך לשוק הפרטי! {כולל ראשי העייר וסגניהם וראשי המחלקות והגזבר וכו וכו וכו וכו,,,} ובאשר לעבירות פליליות,,כבר יש חוקים! נא לאכוף! זאת דימגוגיה לערב את העניין עם המשכורות המעוכבות!

lmatan1

New member
הנושא מציק לכולם כמוך../images/Emo39.gif

אף אחד לא יכול לפתור את הבעיה לבד,כל אחד רואה מהעינים שלו בלבד, ובנוסף בבילבול הוא גדול כי השלטון במילים עדינות עובד עלינו, אם במסר גלוי או במסר סמוי, הממשלה לא מתקנת עיוותים אלה מנסה לצאת מהסיבוך שהיא עצמה יצרה מאחר ושר אוצר כמו שיש עכשיו מעז לקבוע חוקים שרירותיים בצורה גורפת שכוללת את כל האזרחים, ברור כשמש שיתכנו עוותים שפוגעים בעיקר בציבור החלש, שלא יכול אפילו להתגונן החזקים שומרים יפה מאוד על האינטרסים שלהם, החלשים משלמים את מלא המחיר ואז האוצר כאילו מבצע רפורמות לתיקון העיוות שהוא עצמו יצר. והקורבנות של השיטה הופכים מיום ליום יותר אומללים, או שמנסים כל דרך אפשרית לעבוד על השלטון שפגע בהם או בדרך עקלקלה או פשוט עוברים על החוק לדוגמא זיפניםשל סיגריות או של כסף ממש ככל שהשלטון מדכא יותר את האזרחים כן האזרחים מנסים בכל דרך לרמות את השולטים והכוחות שקולים למרות שהכוונות מלמעלה אולי נכונות, כן הציבורמצליח למצא פרצות בחוק ולהרויח מהבלבול, אם יש למי מכם רעיונות מוזמן להתיחס .....

למעלה