שילוש

שילוש

אני מצלצלת בדלת. שוב פעם הפעמון הזה אני מפטירה ביני לבין עצמי. כל כך בורגני. בנזוגי פותח את הדלת וחיוך גדול מאיר את פרצופו עיניו בורקות. קרה משהו? אני שואלת זוכרת את מצב הרוח הנמוך שאיפיין אותו במשך כל היום. המממ הוא מהמהמם ומחבק אותי בחוזקה. מלטף את גווי נוגע בקצות אצבעותיו בפני בלחיי מעביר אצבע על שפתותי. בואי הוא מושך אותי לכיוון חדר השינה. אני מריחה ריח חזק של בושם נשי. המממ מעניין אומרת לעצמי. בחדר השינה יש אור קטן של מנורה יפנית שקניתי לו ליומולדת. המיטה מוצעת בסדינים לבנים מכותנה כמו שאני אוהבת. מעיפה מבט אל המיטה ושם מחכה לי הפתעה.

שילוש II

על המיטה שרועה מלוא אורכה בחורה. באפלת החדר אני מבחינה בפטמותיה הכהות והגדולות זקורות מעטרות חזה גדול ויפה. משולש ערוותה השחור כהה ומפתה. לגעת. לגעת בה. עורה הבהיר מזמין אותי לגעת. אני ניגשת אל מרגלות המיטה חשה בידיו של בנזוגי שמפשיטות אותי מבגדי לאט לאט. הוא נוגע בי ואני שולחת את ידי ונוגעת באישה ששוכבת לה שם על המיטה. עיניה נוצצות וחיוך גדול מאיר את פניה. היא נאנחת ואני מרגישה צמרמורת של תענוג שזוחלת במורד גווי מרגישה את אצבעותיו של חברי חודרות אל תוך הרטיבות של גופי. אני רוכנת אל עבר המשולש הכהה שבין רגליה של האישה היפה הזו טועמת בלשוני את הרטיבות שלה וגומעת אותה בשקיקה לאט לאט ובעדינות. היא מתפתלת על המיטה ונוגעת בשערי דוחפת את ראשי אל תוך רגליה כמו מבקשת עוד ועוד ואני מתמסרת אליה מתמסרת בה ומתמסרת לבנזוגי שחודר אל תוך הכוס הרטוב בתנועה אחת החלטית וארוכה. האנחות שלי שלה ושלו מתמזגות ומשתלבות זו עם זו וזה עם זו וזו עם זה. קחי אותה עוד הוא לוחש/מורה לי באוזן. קחי אותה למחוזות שלך...

שילוש III

הזין שלו חופר וחודר בי בעוצמה. אני מתפתלת ונצמדת אל האישה ששוכבת לה על המיטה. היא נוגעת ומלטפת אותי ואני נוגעת ומלטפת אותה והוא נוגע ומלטף אותי ונוגע ומלטף אותה. אני לוקחת את פטמתה בפי ויונקת מוצצת ונושכת אותה קלות. היא נאנחת. ושוב ליקוק ויניקה ומציצה ונשיכה והיא מבקשת עוד. גופי נע מתמזג עם תנועות הגוף של המשולש שלנו של אנו. עוד אני מבקשת ממנה עוד היא מבקשת לוחשת ממני ועוד ועוד ועוד אני מלקקת את צווארה את תנוך אוזנה את השקע שבין הצוואר שלה והיא נרעדת תחתי.

למעלה