שילום לכם

suffer

New member
שילום לכם

אני דפנה!! ו...ו... אני חדשה...ואני מרגישה כמו בתמיכה!! ולד זפלין שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הנה שאלה על לד זפלין!! רבים אמרו שהסולו של הגיטרה ב stairway to heaven הוא אחד הסולואים הטובים ביותר אם לא הטוב ביותר!! מה דעתכם?

ganooov

New member
היי, וברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

א. נו, זה עניין של טעם. אם כי אני מעדיף שלא יכתבו: "להקה XXX רולללז!" - זה מוריד את הרמה של הלהקה. ב. כן, זה אכן אחד מהסולואים הטובים ביותר שקיימים ברוק. לדעתי רוב הסולואים של מארק קנופפלר יותר טובים - אבל שוב, עניין של טעם.

suffer

New member
אני יודעת שלא כדאי לכתוב

להקה XXX שולט! אבל אתמול הייתי בחירפון קשה מאוד...ידיד שלי חזר מחו"ל אמממממ מארק קנופפלר לא משהו לפי דעתי...כבוד יש לא אוהבת..

suffer

New member
ו....../images/Emo168.gif |בס|

לגנוב הסתכלתי בקישורים ולא ראיתי את האתר של לד זפלין שם.. המממממ....מעניין לאיו להקה לדפנה יש אובססיה?! לא מה פתאום לא ללד זפלין *נא למחוק את השורה הקודמת ולא להתייחס לפיצול האישיות הקל של דפנה..*

suffer

New member
דפנה מכה שנית!../images/Emo168.gif |בס|

מואהאהאהא...והפעם דפנה מצאה לכם טופ 20 של הגיטריסטים הכי טובים... ומי שם במקום שני? ג´ימי פייג´ אהובי! והרשימההההההה טאדאםםםםםםםםם: 1. Jimi Hendrix. 2. Jimmy Page. 3. Eric Clapton. 4. Slash. 5. Brian May. 6. Joe Satriani. 7. Eddie Van Halen. 8. Dave Gilmour. 9. Kirk Hammett (Metallica). 10. Steve Vai. 11. Carlos Santana. 12. James Hetfield (Metallica). 13. Tom Morello (Rage Against The Machine). 14. Kurt Cobain (Nirvana). 15. Mark Knopfler (Dire Straits). 16. Zakk Wylde (Ozzy Osbourne). 17. Gary Moore. 18. Jeff Beck. 19. Stevie Ray Vaughan. 20. Angus Young (AC/DC).JJ

רשימה משונה מעט

כמובן, שמדובר גם בפרופורמרים, אישיות, אופי, טאץ´, ולא רמה נטו, ולרמות זאת, לא מבין מה עושה שם קורט קוביין במקום ה14, או הגיטריסט של ראמונס במקום ה-88. לדעתי ג´ימי הזפלינאי שלנו עולה על ג´ימי השני.

suffer

New member
תראה..../images/Emo168.gif |בס!!!!!!!|

ג´ימי פייג´ אכן עולה בעיניי על ג´ימי הנדריקס יותר אוהבת את הסגנון והבעת הרגשות שיוצאת מהגיטרה של פייג´..אבל אני לא כתבתי את הסקר..

Johnny the Doe

New member
למארק נופלר יש טונות של רגש

על הגיטרה אבל מבחינת מהירות ווירטואוזיות אין מה לעשות, ג´ימי פייג´ אוכל אותו לארוחת בוקר בלי סחוג. זה החיסרון של לנגן עם האצבעות, מפרט מאפשר לך לנגן הרבה יותר מהר ולמרות שהסגנון של נופלר יפהפה הוא די מוגבל בנגינה שלו.

Johnny the Doe

New member
מסכים בפה מלא! ../images/Emo21.gif

אבל דיברנו על גיטריסטים. אין ספק שפלאנט+פייג´ הם צמד בלתי מנוצח. ועוד חבר שלי העיז לומר שאקסל רוז שר יותר טוב מפלאנט, תרשו לי לגחך.

ganooov

New member
רוברט פלאנט לא היה כלום בלי ../images/Emo13.gif

ג´ימי פייג´, וככה עוד הרבה זמרים טובים שלא היו גיטריסטים מספיק טובים. גם פינק פלויד לא היתה כל כך מפורסמת בלי השילוב המנצח של ווטרס וגילמור. ככה זה בחיים.

ginat salman

New member
אההה...יש לו סולואים...

נחמדים אבל לדעתי הסולואים של סלאש (guns & roses) הרבה יותר שווים...

rainbowgirl

New member
אני ממש לא מסכימה שאקסל רוז שר

יותר יפה מרוברט... אני אוהבת את שני הזמרימ אז אינ לי בעיה להחליט... רוברט שר יותר יפה מאקסל,וזוהי דעתי

Johnny the Doe

New member
לרוברט פלאנט יש קול הרבה יותר עמוק

מאשר לאקסל רוז. לאקסל יש אולי קול טוב אבל הוא מונוטוני, בניגוד לקול של רוברט פלאנט, שכל פעם שאני שומע את stairway to heaven אני מתמלא צמרמורת (באופן החיובי
).

rainbowgirl

New member
גמ אני...

יש לי את השיר גמ שג´ימי הנדריקס עשה לו קאבר בסגנונ רגאיי... וגמ יש לי קליפ מהופעה שהמ עשו את השיר והיא נורא יפה... רק חבל שלקח לי שנימ להוריד...

suffer

New member
רוברט פלנט סולן מדהים...../images/Emo168.gif|בס|

אולי הכי טוב לפי דעתי.. הוא שר עם המון רגש בפנים, מאחורי הקול המהמם ושעולה נוראא גבוה בשירים מסוימים מסתתר המון רגש! מילת מפתח בהודעה- ר-ג-ש *דפנה מחורפנת אבלללל מה חדשש?!*

למעלה