אני דפנה!! ו...ו... אני חדשה...ואני מרגישה כמו בתמיכה!! ולד זפלין שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הנה שאלה על לד זפלין!! רבים אמרו שהסולו של הגיטרה ב stairway to heaven הוא אחד הסולואים הטובים ביותר אם לא הטוב ביותר!! מה דעתכם?
א. נו, זה עניין של טעם. אם כי אני מעדיף שלא יכתבו: "להקה XXX רולללז!" - זה מוריד את הרמה של הלהקה. ב. כן, זה אכן אחד מהסולואים הטובים ביותר שקיימים ברוק. לדעתי רוב הסולואים של מארק קנופפלר יותר טובים - אבל שוב, עניין של טעם.
לגנוב הסתכלתי בקישורים ולא ראיתי את האתר של לד זפלין שם.. המממממ....מעניין לאיו להקה לדפנה יש אובססיה?! לא מה פתאום לא ללד זפלין *נא למחוק את השורה הקודמת ולא להתייחס לפיצול האישיות הקל של דפנה..*
מואהאהאהא...והפעם דפנה מצאה לכם טופ 20 של הגיטריסטים הכי טובים... ומי שם במקום שני? ג´ימי פייג´ אהובי! והרשימההההההה טאדאםםםםםםםםם: 1. Jimi Hendrix. 2. Jimmy Page. 3. Eric Clapton. 4. Slash. 5. Brian May. 6. Joe Satriani. 7. Eddie Van Halen. 8. Dave Gilmour. 9. Kirk Hammett (Metallica). 10. Steve Vai. 11. Carlos Santana. 12. James Hetfield (Metallica). 13. Tom Morello (Rage Against The Machine). 14. Kurt Cobain (Nirvana). 15. Mark Knopfler (Dire Straits). 16. Zakk Wylde (Ozzy Osbourne). 17. Gary Moore. 18. Jeff Beck. 19. Stevie Ray Vaughan. 20. Angus Young (AC/DC).JJ
כמובן, שמדובר גם בפרופורמרים, אישיות, אופי, טאץ´, ולא רמה נטו, ולרמות זאת, לא מבין מה עושה שם קורט קוביין במקום ה14, או הגיטריסט של ראמונס במקום ה-88. לדעתי ג´ימי הזפלינאי שלנו עולה על ג´ימי השני.
על הגיטרה אבל מבחינת מהירות ווירטואוזיות אין מה לעשות, ג´ימי פייג´ אוכל אותו לארוחת בוקר בלי סחוג. זה החיסרון של לנגן עם האצבעות, מפרט מאפשר לך לנגן הרבה יותר מהר ולמרות שהסגנון של נופלר יפהפה הוא די מוגבל בנגינה שלו.
ג´ימי פייג´, וככה עוד הרבה זמרים טובים שלא היו גיטריסטים מספיק טובים. גם פינק פלויד לא היתה כל כך מפורסמת בלי השילוב המנצח של ווטרס וגילמור. ככה זה בחיים.
מאשר לאקסל רוז. לאקסל יש אולי קול טוב אבל הוא מונוטוני, בניגוד לקול של רוברט פלאנט, שכל פעם שאני שומע את stairway to heaven אני מתמלא צמרמורת (באופן החיובי
אולי הכי טוב לפי דעתי.. הוא שר עם המון רגש בפנים, מאחורי הקול המהמם ושעולה נוראא גבוה בשירים מסוימים מסתתר המון רגש! מילת מפתח בהודעה- ר-ג-ש *דפנה מחורפנת אבלללל מה חדשש?!*