שילום אנשים!

cami y luly

New member
שילום אנשים!

מחר אני ושחר חודש ביחד!!
לנו חחח אני מביאה לו בובה קטנה כזאת שרשום עליה I love you בלינצ'סים שאני אכין היום ודיסק שעוד לא סיימתי לבחור את כל השירים יש לכם רעיונות לשירים רומנטיים או סתם שירים יפים?
גם על הברכה אני עדיין לא סגורה... אבל אני אבחר כבר מחר

וונקי

New member
קודם כול ../images/Emo49.gif

ובקשר לרעין לשרים יפים או רומנטים לא עולה לי כרגע שום רעין סורי

enjoi butterfly

New member
שלוםםםםםם...../images/Emo140.gif

איזה יופי חודש איזה רעיון טוב אני בטוח שהוא ישמח לראות אותך ולקבל את המתנה הקטנה בקשר לשירים אין לי מוסג...לא יודע ..

thebaby

New member
מזל"ט ../images/Emo9.gif ודווקא יש לירעיונות../images/Emo101.gif

Elthon John - Your Song aerosmith - crazy semisonic - secret smile oasis - wonderwall אני מתנצל מראש אם טעיתי באיות אחד השירים
בבקשה תספרי יל איזה שירים את שמה... סתם כי מעניין אותי

gloom

New member
מזל טוב../images/Emo66.gif

מזל טוב חודש זה המון זמן נכון הזמן עבר לך מהר מדי
בקשר לשירים שימי קצת שירים ישראלים כמו- שוטי הנבואה-מתוקה שלי איפה הילד- לאן לאן איפה הילד- רק בשביל לקבל חיבוק ברי סחרוף- עוד חוזר הניגון BON JOVI-ILL BE THERE FOR YOU

cami y luly

New member
תודה רבה!

תודה רבה לשניכם על השירים ואם מישהו רוצה להוסיף עוד...

הכי הרבה מזל טוב בעולם!

תהיי מאושרת איתו! כי זה מה שהכי הכי הכי חשוב!
Alanis Morissette - That I Will Be Good

sh53

New member
../images/Emo49.gif

השיר שעולה לי בראש: CRAZY FOR YOU - MADONNA I JUST CALL TO SAY I LOVE YOU (שכחתי את שם הזמר).

HaMsTeR

New member
מזל טוף../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

הרעיון ממש נחמד
אני ממליצה לך על השיר "קרנבל" של הדורבנים. (לא, זה לא "קרנבל" של להקת הנח"ל
) הוא ממש יפה
"love" מהסרט רובין הוד (כן, של דיסני) you get me של מישל בראנץ' וqueen of my heart של ווסטלייף.

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הרבה אושר ביחד
. מממ... רעיונות לשירים... אולי... "לפני שהכל נגמר" זה ממשחק החיים ושרים גיא אריאי ולירון וייסמן דווקא נחמד כזה... מממ... או שאולי "ים של דמעות" או "קח אותי" או "כמו ששיר נוגע [
] של נינט. מממ... אין לי עוד רעיונות סורי. ושוב
לכם
.

thebaby

New member
אם כבר קח אותי אז של../images/Emo101.gif

היהודים
לא אני לא פותח ויכוח. אני מביע את דעתי

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo3.gif

זה לא משנה לי
זה לא שאני מעדיפה מישהו מהם, פשוט השיר יפה
.

thebaby

New member
שיר יפה בהחלט ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

הבעיה היחידה לשי עם החידוש של נינט זה שעכשיו מלא ערסים הולכים להופעות של היהודים
זה מציק. אין יל בעיה עם ערסים... רק עם מה שהם עושים

cami y luly

New member
תודה!

לכל מי שעזר לי ואלה השירים שבסוף שמתי בדיסק (לא הספקתי להוריד את כולם בזמן): אני לא יכולה בלעדיך-דנה אינטרנשיונל זה הכל בשבילך-דני סנדרסון ומזי כהן תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום-אבטיפוס בלעדייך-שלומי שבת וליאור נרקיס שמיים כחולים-המשולש יחד-גאיה לחיי האהבה אם תלך-הפרויקט של עידן רייכל חלומות-אייל גולן סופרסטאר-רוני ארוץ אליך-שרון רוטר רגעים-רינת גבאי דרכנו-דני בסן you-S club 7 Forever in love-Sylver Love at first sight-Bon Jovi Wonderwall-Oasis והוא שכח להביא את המתנה בשבילי אז החלטנו להביא את המתנות ביום שישי כי הוא גם לא בא מחר (אוף יכולתי להוסיף עוד שירים!) והחלטתי לעשות לו ברכה מתמונות שצילמתי וזה יצא מזה מגניב (תסתכלו על התמונה) אני אביא לו את הבובה, הדיסק והברכה...

למעלה