שילוח עם DHL.. איזו טעות :(

שילוח עם DHL.. איזו טעות :(

שלחתי חבילה מאוד קריטית עם 140 מוצרים בעזרת DHL ביום שני לאמאזון ארה"ב, והיא עדיין לא הגיעה.. איזה תסכול.
היתה אמורה להגיע לשם ברביעי!
עכשיו המוצר הכי נמכר שלי לא זמין ב-FBA, דווקא ב-BLACK FRIDAY.
בד"כ אני שולח עם EMS ומגיע תוך 4-5 ימים, כבר היה עדיף, הייתי יכול לשלוח ראשון בערב, במקום להמתין לאיסוף של DHL בשני (שגם תקעו אותי בבית 8 עד 14:00 הגיע ב-13:50 גררר).

החבילה כבר מאתמול בבוקר במרחק שעתיים נסיעה מהמרכז של אמאזון - עצבים!
פיתו אותי עם מבצע 5 ק"ג ראשונים חינם וזמני משלוח קצרים.. אוף!

eladogden

New member
בשילוח כמו בשילוח

לכל חברה יכולות לקרות תקלות כאלו, גם ל-EMS
אמרו לך בשירות הלקוחות ב-DHL למה זה תקוע?
מה שאת/ה רואה באתר, זה תמצית בלבד. נציגי שירות רואים על המחשב קצת יותר מלל וציוני דרך.
אלעד

שנה שעברה היה לי מקרה דומה עם UPS

בכל מקרה החבילה כבר נמצאת ממש קרוב ליעד, אבל עם כל הבלאגן של thanks giving היא בטח לא תקלט באמאזון עד יום שני-שלישי, מה שאומר שאת הבום הראשון של המכירות פספסתי, באסה.
החבילה היתה אמורה לצאת מהארץ בשני (היתה טיסה) ומשום מה עוקבה כאן עוד יום, וזה בלבד מספיק להחמצה.
עם EMS לארה"ב שנשלח בבוקר עוד לא היה לי מקרה שהחבילה לא יצאה מהארץ באותו יום. כמובן שגם הם לא מושלמים.
אבל פאק איט חברות הבלדרות הללו והמשקל הנפחי שלהם, בסופו של דבר הן לא מציגות יתרון משמעותי וגם עולות פי 3.

myselfmei

New member
DHL - הנסיון שלי - זוועה!!!

גם ביצוא וגם ביבוא.
לפני שבוע נשלח לי משהו מאוד קריטי מקפריסין.
הובטח לי שביום רביעי אקבל. כדי לקצר אציין שהיום אני אמור לקבל, ונגרם לי נזק של כאלף יורו כתוצאה מהעיכוב.

בעבר עבדתי מעט למשך כמה ימים עם DHL ביצוא, עד שהבנתי שהעבודה איתם היא קטסטרופה. חלק ניכר מהחבילות נעצרו במכס האמריקאי (ערכים של 250$-600$), הוסיפו לי רכיבים שלא ביקשתי במחיר, לא פיצו אותי כשהיה מגיע לי פיצוי, סיפקו שירות לקוחות מהגרועים שיש.

אגב, כיום אני עובד עם DHL במשלוחים מהספק שלי בחו"ל למחסני אמזון. תענוג. עבודה חלקה, עמידה בזמנים, עמידה בהבטחות - בקיצור, כל מה שלא קיבלתי מ- DHL בישראל.

ניסיתי עכשיו גם

לשלוח מספק חדש ישירות לאמאזון.. למרות שזה הגיע כבר לפני כמה ימים בינתיים אין שום איתות מאמאזון שזה נקלט.. לכן אני מקווה שהוא בכלל הבין אותי והדביק את הברקוד מחוץ לאריזה כמו שביקשתי, אחרת בחיים לא ישייכו את זה אלי.

החבילה שלי שנשלחה מהארץ בסופו של דבר הגיעה בשישי בערב של ארה"ב.
לפחות אמאזון תותחים ולמרות העומס קלטו אותה תוך יום.

trilliane

Well-known member
מנהל
קיבלתי מהם שירות לפני שנים, הם סיפקו שירות למסטופ

(אוליי עדיין, אבל כבר שנים לא השתמשתי בשירות). כלומר לא הייתי לקוחה ישירה שלהם, רק קיבלתי חבילות דרך השליחים שלהם, וזה היה שירות די ירוד. הפעם האחרונה שקיבלתי חבילה וביקשתי לשנות כתובת הם עשו כזה בלגן שהצליח להתפרש על פני ימים ארוכים ולהתיש אותי. מאז ועד היום לא רוצה איתם שום קשר, והפסקתי גם להזמין דרך מסטופ (מאז כבר יש BUY2USA והם עובדים עם שליחים של דואר ישראל, עדיף).

MegaMan4

New member
DHL ביבוא - שירות מתחת לכל ביקורת

לא אביא איתם יותר לעולם חבילות שדורשות שחרור פרטני, שירות על הפנים

למעלה