שילוח מטען לאנגליה

שילוח מטען לאנגליה

יש לי מספר דברים בישראל שהייתי רוצה לשלוח (לעצמי) באנגליה. מדובר על כמות של נניח 10 ארגזים וכמה חלקי ריהוט (ספה, שולחן, שידה). אני מניחה שמדובר בחלק ממכולה. האם מישהו יכול לתת לי קצת אינפורמציה על איך זה עובד (מבחינת זמנים נגיד) ואיך מתנהל התמחור של דבר כזה. אם מישהו יכול לתת לי הערכה גסה של כמה יעלה שילוח כזה אני ממש אודה. אני מתקשה לקבל מידע רלוונטי באינטרנט משום מה...

גוזליה

New member
יש אפשרות שמישהו יעשה לך את הבירורים האלו

מהארץ? זה ייקח יומיים בערך של טלפונים, אבל אם תעשי את זה מפה, זה ייקח לך חודשים
. כשאנחנו עברנו לפה, עשיתי רישום מאוד מדוקדק של (כמעט) כל חברות השילוח, ואת הדרישות שלהן- השינויים במחירים מטורפים (!!!). יש כמובן חשיבות להאם השילוח נעשה דרך הים (לאט, יותר זול) או דרך האוויר (מהיר, יותר יקר). לא כל החברות עושות שילוח של כמויות קטנות. חישוב המחיר הולך לפי נפח או משקל (ויש משקל מינימום או נפח מינימום- כלומר, נניח יש לך משהו בנפח גדול אבל קל מאוד אז מחשבים לפי הנפח וההיפך). הם גם כמובן מחכים עד שתתמלא מכולה,אבל אם הדברים לא נורא דחופים לך זה יכול להקל על המחיר. פשוט ישבתי והרמתי טלפון לכל החברות (פשוט עשיתי גוגל על שילוח בינלאומי), ואפילו עשיתי קובץ אקסל מסודר- וכמובן שהכל נמחק מההארדיסק לתהום הנשייה
תבדקי גם עם DHL , עם פדקס ועם הדואר. שאלתי את אבא של גוזל ולדעתו השילוח עלה לנו משהו סביב ה1000 פאונד, היו לנו 20 ומשהו ארגזים במשקל כולל של כ200 קילו, אם זה עוזר במשהו. אל תתפסי אותנו במילה, כי שנינו לא מחזיקים בזכרון המשובח ביותר בממלכה המאוחדת
אני גם לא זוכרת עם איזו חברה זה היה, אבל הכנו להם את הארגזים, שלחו סבלים שלהם לאסוף את הכל, אספו, קיבלנו את זה ביום ובשעה שקבענו עם הבחור מהחברה, ממש בסדר. אני אנבור אם זה מעניין בניירות שלנו ואראה אם אצליח לדלות את שמם. HTH

תודה רבה

אני אהיה בישראל עוד שבועיים אז ארים טלפונים משם כבר. הבעיה שלי היא כמה חלקי הריהוט שיש לי. ארגזים אין לי הרבה ואני יכולה לאט לאט להביא את הציוד ושמי שמגיע לבקר יביא לי... וכמובן שאתה שואל את עצמך את השאלה האם שווה להביא את זה לפה או במקום זה להשקיע את הכסף בלרכוש פריטים חדשים... בכל מקרה תודה!

גוזליה

New member
האמת?

אלא אם זה ריהוט סנטימטלי מאוד, לא הייתי משקיעה את הממון בלהביא אותו לפה- מעבר לעלות הכרוכה, הסיכוי שהוא יינזק (ייזוק?) בדרך אינו קטן. דווחי מה העלית בחכתך?

האמת...

ואל תצחקי עלי - מדובר בעיקר בספה סנטימנטלית. בזמנו כשעברתי לדירה חדשה קניתי ספה מרוקאית מהממת ועיצבתי אותה לבד מבחינת צבעים ובדים. אני פשוט מתקשה להפרד ממנה. בקיצור נראה, לאט לאט אני מתחילה לרדת מהרעיון.

את מעט הדברים הסנטימנטליים שהיו לי

מהסוג הזה (שלא נכנסים לאחסון ארוך טווח ולא מתאימים למשלוח, כמו למשל מחשב האיימק וינטג' שלי) נתתי למשפחה/חברים טובים שהיו מעוניינים ועכשיו בביקורים בישראל אני נהנית לראות את הדברים שלי נמצאים בשימוש ומטופלים יפה על ידי החברים.

למעלה