שילוח דרך מסטופ

rexcor

New member
שילוח דרך מסטופ

אשמח לקבל עיצה ממי שתקשרו עם החברה הזו במיילים ובכלל.בדרך כלל אני שולח דרך buy2usa,שעובד עם דואר השליחים ,"המהולל",אך הפעם החלטתי לגוון וחבילה אחת הזמנתי למסטופ.היא עדיין לא נשלחה אליהם אבל מאחר ואחרי הזמנה צריך לשלוח להם במייל את החשבונית כך עשיתי.בהתחלה שלחתי את אישור ההזמנה מאמזון,אך למחרת הנציגה טענה ,שלא קבלה,ושלחתי שוב תוך כדי השיחה ואז כן קבלה,אך טענה שזו לא חשבונית רשמית למכס.אציין שעם החברה שניה העלתי לא אחת את האישור הזה,וסמנתי שאני מצהיר שהסכום נכון,ולא היה שום עיכוב במכס.שלחתי לגברת את החשבונית אך שוב טענה שלא הגיע,למרות שיש לי אישור הגעה למייל מאחר וישנו אתר,ששולח הודעות אם הנמען קורא את המייל.שוב שלחתי והתקשרתי שוב לוודא ובתופים ובמחולות כן הגיע.אחד כן אחד לא מעלה אצלי חשש שברגע שתגיעה החבילה אליהם ולא תהיה תקשורת סבירה איתם,כבר לא ניתן יהיה לשנות כתובת לbuy2usaוגם אמרתי לה את זה.יש מצב כזה שמייל אחד מגיע והשני לא מי שהתנסה איתם?האם יש בסיס לחשש שלי ברגע שהחבילה תהיה בדרך אליהם או תגיע?
פרט נוסף לחוסר עדכון שלהם שצריך לשים לב אליו הוא שהם מאפשרים איסוף עצמי בכמה תחנות מנטה ,במקום לחכות כל היום לשליח של dhl אם כי בתל אביב יש רק שלוש כאלה וברמת גן אחת בלבד.באתר שלהם הופיעה תחנת מנטה בזבוטינסקי 4 ברמת גן,ןסמנתי אותה כנקודת איסוף שלי קבוע אבל תוך כדי השיחה שאלתי אותה אם התחנה קיימת ואז בדקה וטענה שהיא נסגרה!!לא בודקים לראות מה קיים ומה לא??אם לא הייתי שואל כמה עיכוב היה מתרחש??
כאמור אשמח לשמוע מנסיונכם בזמן האחרון

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי ניסיון טרי איתם... לפי התיאור שלך נראה שגם לא יהיה...

mk12

New member
היה לי ניסיון רע מאוד עם מסטופ

עבדתי איתם מספר פעמים בשנים האחרונות,
יום אחד הם החליטו לחייב אותי בלי ידיעתי ב150 ש"ח על חבילה שקיבלתי 3 חודשים קודם,
מסתבר שהחבילה נפלה לבדיקה רנדומלית של המכס (החבילה הייתה בשווי 50$)
ומסטופ גובים אקסטרה אם החבילה עוברת בדיקה רנדומלית של המכס (ללא תשלום מכס)
לא משנה כמה דיברתי איתם, זה נראה להם הגיוני לחייב כרטיס אשראי באיחור של 3 חודשים בלי ליידע את הלקוח,
אני עם החברה הזו בחיים לא אעבוד יותר.

rexcor

New member
מה???מעצבן לגמרי אם כי לא בטוח שבחברה השניה לא היה קורה

מה אתה קשור לבדיקה רנדומלית של המכס,שמחליט לבדוק חבילה של 50 דולר?זה לא קרה לי אף פעם,לא ביבוא ישיר ולא דרך חברות השילוח האלה.מתי זה קרה לך?3 חודשים אחרי זה לא היית צריך להסכים והיית תובע אותם.
החברה השניה עובדת עם דואר ישראל,שהוא סוג של חלום רע כשלעצמו.

trilliane

Well-known member
מנהל
BUY2USA עובדים עם שליחי דואר ישראל אמנם, אבל בשירות VIP

(באמת, יש מדבקות VIP על החבילות) ותמיד כשהשתמשתי בשירות שלהם קיבלתי מסרון שהחבילה בדרך אליי ולמחרת (או אפילו באותו היום) כבר דפק אצלי שליח בדלת. ממש לא חלום רע, בעיקר בהתחשב בכך שמסטופ עובדים עם DHL והשירות שקיבלתי מהם לא היה טוב יותר (והפעם האחרונה הייתה באמת חלום רע מאוד, ומאז ועד היום לא הזמנתי מהם יותר).

rexcor

New member
טריליאן,לא בטוח אם החיוב הזה לא היה קורה גם אצלהם

ואשאל אותם.אני אישית לא הייתי מרוצה בכלל מדואר השליחים ןתלונה שלי למשרד התקשורת הובילה לזה שנתנו לי איזה מנהל שם,שמתאם לי חבילות מקסימום למחרת ובטווח שעות מצומצם יותר,אבל גם הוא כבר כמה משלוחים שלא ממש מתפקד עד שאני לא רודף אחריו.
לגבי dhl,יש אופציה להשאיר החבילהבתחנת מנטה,הכי קרובה אליך ולקחת אותה מתי שאת רוצה.זה שיפור לעומת לקוח ממוצע של הדואר.

trilliane

Well-known member
מנהל
מי זה "אצלם"? התייחסתי רק לדואר השליחים, לתשומת לבך...

דואר השליחים של דואר ישראל לא שוס, אבל כאמור, לא גרועים יותר מ-DHL מניסיוני (גם מהשירות שלהם לא נהניתי). כשהזמנתי לפני כמה חודשים מאמזון (ישירות; כלומר לא דרך B2 ולכן גם לא שירות VIP) שכבה אצלי חבילה שבוע בדואר השליחים של דואר ישראל ולא חילקו לי אותה ולא יצרו קשר לתיאום, פשוט כלום (זה היה בדצמבר והם היו עמוסים) אבל דרך B2 זה מעולם לא קרה, כאמור; מתקתקים כמו שעון.
&nbsp
לגבי אופציה של תחנות דלק, אני לא רואה איך זה עוזר לי בחיים. אין לי אף תחנת דלק במרחק הליכה מהבית, כלומר אני צריכה לנסוע במיוחד לאסוף חבילה שאמורה להגיע אליי עם שליח עד הבית?! איך זה משפר את השירות?
אם נורא בא לך לנסוע גם לדואר יש מרכז חלוקה אזורי ואתה יכול להגיע אליו ולאסוף אותה שם... אני מעדיפה לתאם שליח מחדש ולא להתחיל לפרפר ברחבי העיר.

rexcor

New member
יש גם אפשרות למחוק הכרטיס מהאתר,ואז הם היו בבעיה

mk12

New member
לצערי הם כבר חייבו אותי

תאמין לי שניסיתי הכל, פניתי לחברת האשראי, הגשתי תלונה למועצה להגנת הצרכן,
בסופו של דבר מה שהרגיז אותי שחייבו אותי אחרי זמן לא מבוטל וזה נראה להם תקין לעשות את זה בלי ליידע אותי (בתקנון שלהם מצויין שאם חבילה נעצרת לבדיקה רנדומלית זה עולה X כסף)
בכל מקרה אני לא מתקרב אליהם יותר.

rexcor

New member
מסקרן אותי:במועצה לצרכנות לא עזרו בגלל התקנון שלהם?

ולחברת האשראי זה הרי ברור שאין ללקוח שום אפשרות לבטל עסקה,כי הם תלויים בבעלי העסקים.מנסיון.
אני מאד מקווה שהחבילה שלי לא תעצר במכס לבדיקה כזו,ובכל מקרה שלחתי להם שאלה אם הם ממשיכים לנהוג ככה.באתר של המתחרה ,לא מצויין שום דבר דומה אז אשאל גם אותם

mk12

New member
זה סעיף 19 בתקנון של מסטופ

19. המכס רשאי לעצור כל חבילה לפי שיקול דעתו ולבדוק אותה ו/או לעכב את שחרורה. במקרה של עצירת ו/או עיכוב חבילה יחויב הלקוח בעמלת מכס גבוהה יותר ובדמי אחסון, כפי שיקבע על ידי המכס ועמיל המכס.
&nbsp
אני חושב שהם לקחו לי על זה באיזור ה100 שקל,
לא התקדמתי הרבה עם המועצה לצרכנות, בעיקר ניסיתי לדבר עם מסטופ וחברת האשראי,
כבר לא היה לי כוח לדבר עם האנשים שם, אטימות מוחלטת.
&nbsp
בסופו של דבר זה מבאס לשלם אקסטרה 100 שקל על חבילה שלא אמורים לשלם עלייה שום תשלום נוסף, אפילו אם מצויין סעיף קטנטן בתקנון שלהם.
&nbsp
בקיצור להתרחק מהם.
אני ד"א משתמש בSHIPITO.

rexcor

New member
עשיתי חישוב גם עם שיפטו ובגדול לא יוצא יותר זול

נעליים ובגדים יוצא אותו הדבר ,לוקח בערך 40 ימי עסקים להגיע ואין גם מעקב.נכון שעם ביטוח הם מתחייבים להחזיר הכסף אבל זמן ההגעה גדול מדי לטעמי.

למעלה