שילוב של C# עם Access

yaniv97

New member
שילוב של C# עם Access

היי כולם, אני משתמש ב- Visual studio .net 2005. אני מנסה לכתוב תוכנה ב-C# שתוכל לנהל לי DataBase של Access, אך עד כה אני לא נוחל הצלחה גדולה מדי... אני מנסה להיעזר ב-MSDN כבר במשך שבועיים, אך לצערי לא הצלחתי למצוא שם את הפתרון או הדוגמה שאני צריך. אני מצליח לעדכן דרך ה- TableAdapter את הטבלה שנמצאת במופע הזיכרון הנוכחי, אך לא את ה-DB עצמו, כלומר ברגע שאני סוגר את התוכנה, הלכו גם כל השינויים... אני מעוניין לעדכן את הטבלה ב-DB עצמו, ולא רק את הטבלה שנמצאת כרגע במופע בזיכרון. מחכה בקוצר רוח לתשובה, יניב

fealrviiss

New member
קובץ עזרה

שלום יניב נתקלתי בבעיה דומה בתחילת דרכי בעבודה זו.. אבל יש לי עכשיו קובץ CS שהוא מנהל טוב מאוד של עדכון ועבודה עם מסד נתונים.. תהיה איתי בקשר באימיל : [email protected] ואני אשמח לעזור..

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

אני ממליץ בחום שתיקח אחת משתי הגישות הבאות: 1. בהתחלה לפחות, איפה שאתה כרגע נמצא, תישאר מאוד GUI Oriented. כלומר, אל תחשוב על "יש לי TableAdapter ו-DataSet וכל מיני דברים אחרים, אז מה עכשיו?" כי זה לא באמת המטרה שלך. המטרה שלך היא כנראה שיש איזהשהי טבלה או איזהשהו טופס ואתה מנסה לבצע פעולה יותר קונקרטית כמו הוספת מידע, עדכון מידע או החזרת מידע. אז את צורת המחשבה שלך תתאים גם לחשוב למשמעות ה-GUIית שלה וככה יהיה הרבה יותר קל להציע לך דרכים לפתור את הבעיה מאשר להשלים את החצי דרך שהצעת. אם אתה בוחר בגישה הזו, לא חסרים מאמרים בגוגל שהם מאוד GUI Oriented וספציפיים למשימה אחת קטנה מאוד שמראים לממש משהו כזה. 2. אם אתה מרגיש שאתה מספיק מתקדם ושהגישה ה-GUIית כבר קטנה עלייך, תישב ותלמד ADO.Net כמו שצריך. תישב ותכיר את IConnection ואת IDbCommand ואת כל המתודות הרלוונטיות ואת דרכי הפעולה ואת המשימות הנפוצות. ADO.NET Overview לשאלתך: How to: Update Records in a Database

yaniv97

New member
תודה איש..

אני בוחר בדרך למתחילים לבינתיים, עם ה- GUI Oriented והדוגמאות מה-MSDN. תודה! יניב

למעלה