"שילוב מעניין"

winnerm

New member
"שילוב מעניין"

אני עושה על האש היום בערב. אני מחפש איזה תיבלון מעניית לעוף משהו מיוחד,טעים (כמובן), שלא פוגשים כל יום (
) תודה מראש
 
מרינדה טובה:

חרדל/דבש/מיץ תפוזים או מיץ אננס/שום/מעט סויה ופלפל שחור טחון טרי. או: סילאן/טחינה/סויה/צ'ילי או פפריקה חריפה. או: יין לבן/חרדל/מייפל
 

winnerm

New member
יש לך כמויות יותר מדוייקות??

איזה הכי מומלץ מ3??
 
אין לי כמויות מדוייקות..

אני תמיד אוהבת לבשל עפ"י הרגש... והטעם... לגבי המלצה- זה כבר ענין של טעם. אני הכי אוהבת את הרוטב עם הטחינה- אבל הוא מעט כבד...למרות זאת לרוב אנשים כן אוהבים אותו כי הוא מאוד מיוחד וגם שונאי הטחינה אוהבים אותו. חוץ מזה גם הרוטב עם מיץ התפוזים או האננס מעולה- אם עושים שיפודים אז אפשר לשלב אננס משומר- גם את המיץ וגם את החתיכות ולשפד את האננס עם העוף...זה יוצא מעולה.
 
רעיון

תקני רוטב איטלקי מוכן של אסם . תשרי את חלקי העוף ברוטב כמה שעות . תתבלי בפירורי לחם מעורבבים עם מעט זעתר ותכניסי לתנור . מעדן .
 

meravido

New member
בעוף הכוונה לחלקי עוף או לחזה עוף?

אם מדובר בחזה עוף יש לי אחלה מרינדה שזה יוצא חמאה ומאוד טעים: חצי כוס חמאת בוטנים 4 כפות מים 4 כפות חומץ רגיל כוסברה קצוצה 2-3 בצל ירוק קצוץ פלפל מלח לערבב הכל ולהשרות בפנים את חזה העוף. אני חותכת את החזה לקוביות ואז, אחרי ההשריה, משפדת. יוצא טעיםםםםםםםםםםםםםםם שזה משהו!
 
למעלה