הכל כתוב ורשום כמה שורות למעלה לא מסוגלת לחזור על הגשפט מחדש.......
ט טסונמי1 New member 15/11/05 #39 ../images/Emo5.gifהכל כתוב ורשום כמה שורות למעלה לא מסוגלת לחזור על הגשפט מחדש.......
ס סאקרה New member 16/11/05 #42 גם עלווה צבעונית יפה-גפנית וקיסוס במיוחד בעונה הזו. הגפנית עומדת בשלכת,ומאפשרת לקירות "להתאוורר" . חשוב במיוחד כשהמטפס נשען על בית או קיר ןלא על גדר שבכה.
גם עלווה צבעונית יפה-גפנית וקיסוס במיוחד בעונה הזו. הגפנית עומדת בשלכת,ומאפשרת לקירות "להתאוורר" . חשוב במיוחד כשהמטפס נשען על בית או קיר ןלא על גדר שבכה.
ט טסונמי1 New member 16/11/05 #43 מדהים- רעיון כביר - רוני זה בדיוק לחומה שבנו לך השכנים-בירושלים הגפנית בטח ניראת מדהים בסתיו בנהרחה היא פחות אדומה - זה הכל ענין של טמפרטורה....... יוצא מין הכלל
מדהים- רעיון כביר - רוני זה בדיוק לחומה שבנו לך השכנים-בירושלים הגפנית בטח ניראת מדהים בסתיו בנהרחה היא פחות אדומה - זה הכל ענין של טמפרטורה....... יוצא מין הכלל
R Rוני New member 16/11/05 #45 אכן מעולה יש לי יחור של גפנית והשבוע מצאתי המון גפניות (לפי הצבע ) בכל הסביבה אז לקראת האביב אייחר לי וקיסוס, לא הצלחתי מעולם בחור קיסוס. מה הסוד?
אכן מעולה יש לי יחור של גפנית והשבוע מצאתי המון גפניות (לפי הצבע ) בכל הסביבה אז לקראת האביב אייחר לי וקיסוס, לא הצלחתי מעולם בחור קיסוס. מה הסוד?
ס סאקרה New member 16/11/05 #47 ייחור קיסוס-סבלנות... יש מקטעים שמציצים מהם שורשי אויר. קחי אחד כזה,שימי במים וחכי..הרבה זמן! השתילה צריכה להיות במקום מוצל ולח. זה צמח שאוהב קרירות. אחרי שהוא יתבסס הוא מתחיל לרוץ ואז עיקר עבודה זה לעצור אותו.
ייחור קיסוס-סבלנות... יש מקטעים שמציצים מהם שורשי אויר. קחי אחד כזה,שימי במים וחכי..הרבה זמן! השתילה צריכה להיות במקום מוצל ולח. זה צמח שאוהב קרירות. אחרי שהוא יתבסס הוא מתחיל לרוץ ואז עיקר עבודה זה לעצור אותו.