שילוב הנקה ותמ"ל

adistr

New member
שילוב הנקה ותמ"ל

יובל בן חודשיים וחצי ויונק בלבד. אני מתכוונת להמשיך להניק אותו אבל זקוקה לפעמים ל"אוויר" ולאפשרות שמישהו אחר יאכיל אותו במקומי (הוא יונק כ-10 פעמים ביממה, עדיין). ניסיתי לשאוב (מיני אלקטריק של מדלה) וזה נורא קשה לי. בקושי יוצא לי משהו וכל העניין מאוד לא נעים לי, כך ששאיבה אינה באה בחשבון מבחינתי. חשבתי שמחודש 4 יקבל 3-4 בקבוקים בשבוע של סימילאק. השאלה שלי: האם ההנקה תפגם? אני מניחה שבלבול פטמות כבר לא יהיה אך האם יקבל את לכ הנוגדנים כמו בהנקה מלאה? סך הכל זו הנקה כמעט מלאה, לא? האם אני צפויה לבעיה מבחינת החלב שלי?

yOu have to take into account

that each time he skips a feed and gets a bottle, your body will get a message to make less milk. If you are having trouble with pumping, it may just be a poor technique, which can easily be corrected. are you massaging the breast before the pumping? are you pumping on the first side until nothing comes out, moving to the second, and then back to the first again at least 2 more times? If it hurts, then you are not putting the nipple in the center of the flange, or are setting the pump on too strong at first. The other thing you have to take into account is how your baby will react to cow's milk ( which is the base of artificial milk). Are ther allergies in your family? If so then you may want to consider a milk that is neither milk nor soy. It is great that you breastfed for this long. He certainly has gotten many benefits from your milk. Giving one bottle should not cause any problems in general.​

justmom

New member
תרגום: את צריכה להביא בחשבון

שבכל פעם שהוא מדלג על הנקה ומקבל בקבוק, הגוף שלך יקבל מסר לייצר פחות חלב. אם את מתקשה בשאיבה, ייתכן שזה בגלל טכניקה לקויה, דבר-מה שניתן לתקן בקלות. האם את מעסה את השד לפני השאיבה? האם את שואבת מצד אחד עד שלא יוצא ממנו כלום, עוברת לצד השני ואז חוזרת שוב לצד הראשון לפחות עוד פעמיים? אם זה כואב, את לא שמה את הפטמה במרכז המשפך, או שאת מכוונת את המשאבה בהתחלה לעוצמת שאיבה חזקה מדי. הדבר הנוסף שאת צריכה להביא בחשבון הוא איך יגיב תינוקך לחלב פרה (שהתמ"ל מבוסס עליו). האם יש במשפחתך אלרגיות? אם כן, ייתכן שתרצי לשקול שימוש בתמ"ל שאינו עשוי חלב או סויה. נפלא שהנקת זמן כה רב, ואין ספק שהוא הפיק תועלת מרובה מהחלב שלך. ככלל, מתן בקבוק אחד לא אמור לגרום בעיות.

למעלה