שילוב בין סדרות

dar dahan

Member
שילוב בין סדרות

הסיבה שהחלטתי לפתוח את הנושא הזה היא כי אחריי התגובה שכתבתי בנושא של סדרות קומיות שפתחתי לגביי שלוב בין החיים זה לא הכל לסדרה שמש, חשבתי לי למה לא לשאול אותכם אילו סדרות הייתם רוצים לחבר, לדוגמא אני אקח את השמינייה והאי למי שראה, הילדים מהאי חוזרים בזמן ומונעים את מחיקת הזכרון מהשמינייה
או כמו שציינתי למעלה החיים זה לא הכל פוגשים את שמש, החיים זה לא השמש

תגובות יתקבלו בברכה.

החממה וגאליס

גאליס ושכונה.
&nbsp
תחשבו על מפגש בין איימי, יולי ואגם.
&nbsp
בין ליעם, מצליח ומנו.
&nbsp
בין הוגו, אודי ומתי.
&nbsp
בין דינה ורחלי.
&nbsp
ובין איתן לארז... אה, לא, זה כבר היה.

שיר m

Well-known member

איימי יולי ואגם זה גאוני
&nbsp
ליעם גדול בכמה רמות על מצליח ומנו...
&nbsp
הוגו סתם יעצבן את מתי... אבל אם הם ישתפו פעולה הם יעשו דברים גדולים
&nbsp
ודינה ורחלי... ממש לא.

Roei152

Well-known member
מנהל
אם כבר דינה ורחלי אני מסכים עם שיר אבל
רחלי וללי יחד יכול להיות שילוב מנצח!!!!

dar dahan

Member
רק עכשיו אני טורח להגיב לזה ואיימי ואגב WTF??

אגם ליד איימי היא יצור חמוד ותמים שעבדו עליו לחשוב שהוא צריך להיות רשע, איימי היא רוע טהור וצרוף, את יולי אני לא מכיר אז אני לא יכול להביע דעה, בכל מקרה אגם לא תסתדר עם איימי ולא נראה לי שמישהו חוץ מרון (וגם זה לא בטוח) יכול להסתדר עם הנחש הזה...
&nbsp
מפגש בין דינה ורחלי יהיה פיקנטי לא רק בגלל הדמויות אלא גם כי השחקניות למדו באותה כיתה בבית ספר התיכון, אבל בהחלט יהיה מעניין, אבל אם כבר להפגיש בין אלה לי לרחלי יהיה מעניין יותר כי רחלי כמו אלה לי יותר דומות, דינה צריכה לפגוש את ניצן מהשמינייה.
&nbsp
&nbsp

שיר m

Well-known member
רעיון נחמד

אני צריכה לחשוב על זה...

יהיה מעניין לקחת את כל החבורות מסדרות הנוער ולחבר ביניהם לאיזה יום ימיים...:)

Roei152

Well-known member
מנהל
תודה רבה דר על שאתה מציע כל מני פעוליות לפורום בתקופה זאת ..
זה חשוב לי מאוד...
עכשיו אפשר לשלב בין סדרות לא ישראליות לסדרות ישראליות? כי יש לי כמה :

בחזרה לחממת האי האבוד : זהו שילוב אמיתי או לפחוות מבוסס... "האי" באמת התבסס על "אבודים " ועל "בחזרה לעתיד" מתי פוגש את הדוקטור הזה שהוא אף התחפש אליו וסוחף את דילן המיועד להתפרקה חדשה.... ובדרך הנם פוגשיםם את קייט...
השיר של וילו: שילוב בין שתי דרמות מוזיקליות ישראלית (השיר שלנו ) וארגטנאית (ויולוטה) הטלנובלה הישראלית יכולהנ ללמד את הטלנובלה הארגטנאית דבר או שנים על חוצפה ועל ביטוי אמיתי של רגשות...ץ[
החיים היפים בגאליס: אומנם ראיתי רק מעט מאוד מהסדרה הזאת שנקראית "החיים היפים של זאק וקודי אולי שתי שניות אבל ההם יכולים ללמד את יונתן דבר או שניים על להנות בחיים...

למעלה