שילה"ת....

MexMex

New member
שילה"ת....

טלפון שלשום בלילה לפרנסואה, הבחור שמארגן איתי את אליפות פולגז... על הקו חבר, אחד מהמארגנים של סבב הWRC, שהולך להגיע למקסיקו בפעם השלישית, עוד 4 חודשים. צ'מע, כך המארגן, השנה אנחנו עושים סופר ספיישל במסלול של ליאון, מול 6,000 צופים. המתכונת הרגילה של סופר ספיישל, 2 מסלולים נפרדים, 2.2 ק"מ כל אחד, רוחב בין 4 ל7 מטר, שילוב של אספלט ושטח. מה דעתכם להביא לחור שיש לנו בשישי ושבת, בין 5 ל7 בערב את כנופיית הסופרמוטו לאיזה שואו כזה? אז אנחנו הולכים לקחת את ה20 הכי טובים שיש לנו, ולהריץ אותם כמו בראלי, אחד מול השני, 2 צ'נסים לכל אחד, כאשר אחרי שכולם רצו פעמיים (פעם על כל מסלול) ימשיכו ה10 הטובים יותר, אחרי זה עוד ועוד עד שנגיע לזוכה בודד... יש מפה, יש גם סרטון מצויר שמראה את המסלול.. בתמורה נקבל חדר במלון (משימה כמעט בלתי אפשרית לבן אנוש בימי הראלי, וVIP PASS, כדי שנוכל להציק לנהגים ולמכונאים בלילה
כפיר רוצה לבוא? הד"ר?

kramberg

New member
חבוב!

עוד מעט אצלנו מארגנים מסלול מגניב מגובה בשטח+אספלט, קפיצות סופרקרוס שמתרוממות מהקרקע וספיישל-טסט מהתחת. הכל בגלל שעבר החוק.
(כן בטח, ופילים יעופו לי מהתחת וירקדו סמבה)

lucca227

New member
פחח, ברור

מגניב אחולמניוקי, אבל הפעם אתה מסדר לי אופנוע נורמלי
רק תגיד אני מגיע. לוקה

MexMex

New member
בכלל לא בטוח שלא, אגב...

סופ"ש אחד אחרי זה, זה מירוץ מספר 3 במורליה. יכול להיות נחמד לעשות את הקורס בין לבין, לא? אני יכול להשאיר לך את ה"666" בצד, אם תשאיר לי 9K דולר בצד
M.

MexMex

New member
נעשה לך באדום...

כחול, ירוק או צהוב (גם ורוד הולך). רק תפקיד ת'תשיעייה...

45degrees

New member
'צטער, לא ברור:

נסיון 1: "שיהיה לי הצום תקין"? נסיון 2: "שוב יש לנו הצעת תוכנית"?

MexMex

New member
טוב נו...

לא ממש מסובך: אם זה בא מהשדון - שישרף לך התחת אם זה בא ממני - שישרף לי התחת

למעלה