שילדה שבורה

danbaratz

New member
שילדה שבורה

אתמול תו"כ רכיבה נשברה לי השילדה ממש ליד הדרופ אאוט מצד ימין מאחור מדובר על אופני wheeler7100 שנת 03' ואין לי מושג ממה זה נגרם. האם הגיוני שהסיבה היא עייפות החומר? (השילדה מאלומינום ) לא היה בשלדה שום סדק והאופניים לא עברו שום נפילה אולי ישנו פגם בייצור? מה הייתם ממליצים לעשות? האם ניתן לתקן?

natibergman

New member
אי אפשר לדעת לפי מה שסיפרת../images/Emo4.gif

תלוי כמה אתה שוקל, כמה עומס אתה מפעיל על השילדה וסגנון הרכיבה שלך. גש ליבואן DAA (אתה הבעלים הראשון?) ובקש פתרון. שילדה טובה לא אמורה להישבר גם בתנאי עומס קיצוניים אם נבנתה כמו שצריך. בטח לא אחרי 3 שנים בלבד אלא אם כן רכבת איזה 100,000 ק"מ על כבישים מאד רעועים ולא החמצת את הבורות...

yehodap

New member
שלדה שבורה -אחריות יצרן

שלום ובוקר טוב , לפני חודש +- נשברה לי שילדה בזמן רכיבת בתחרות הוולוו צלנז. דבר זה קרה בזמן ירידת חזקה בשביל דורי דורי ארוך עם שיפוע לא מבוטל. עזוב אותי ומה שקרה לי במהלך המירוץ נאלצתי לכתת רגלי עם האופניים עד הרכב והגעתי למחרת לחנות האופניים שמשם קניתי את האופניים-אני יד ראשונה. אחרי יום הבטיחו לי אופנייםחדשות ועוד לפני זה בדקתי באתר היצרן ובאתר היבואן שבו רשום כייש אחריות לשלדה 5 שנים! כן כן על שילדה כמו שהיתה לי היתה אחריות 5 שנים תוך שנה וחודש נשברה . אז תבדוק קודם אצל היצרן וגם אצל היבואן את נושא האחריות בהצלחה

למעלה