שיכור?

מוצארט

New member
שיכור?

זיפזפתי לי להנאתי הערב בטלוויזיה, וראיתי את ההופעה שהייתה השבוע בבית-שמש, של אמנים חסידיים בבית-שמש. לתדהמתי, בשלב מסוים עלה אמן (שלא אגיד את שמו מחשש ל-לשון הרע) ומה עיניי רואות? הבחור שתוי לחלוטין. האם זה ראוי? שאמן דתי, שהרבה מסתכלים עליו בתור "מודל", עולה לבמה, לעיני אלפי צופים נלהבים, ושר שירים, שחלק מהמילים הם מהמקורות, כשהוא שתוי לחלוטין! האם זה מכובד? האם זה ראוי? האם אין בזה "גזל", כיוון שידוע לכל, שמי שמופע מפוכח מצליח להופיע הרבה יותר טוב ממישהו שיכור? אשמח לתגובות.

טיפוסית

New member
הייתי כאן במקרה ו...

כבר דובר על הזמר הזה רבות(וזה לא סיני תור)על כך שהוא מסומם...שהוא שיכור כו'.. אבל מאיפה אתה יודע שהוא היה שיכור???ואולי אתה חושד בכשרים???. לזמר הזה יש סגנון דיבור וקול כשהוא מדבר זה נראה כאילו לפני שנייה הוא לקח סמים, אבל מאיפה אתה יודע שהוא לקח?אולי הוא תמיד ככה?. ודבר שני, זה אמנם לא ראוי שאדם שיכור ומסומם יגיד דברים שבקדשה אבל זה שיקול של האדם עצמו.והזמר והמארגנים היו צריך לעשות אם עצמו דין האם זה ראוי.אם ראוי ואם לא שיעלה לבמה הם היו צריכם לחשוב על זה, ואם אכן זה לא ראוי הם צריכים לתת דין וחשבון, לא אתה!

מוצארט

New member
אז דבר ראשון

אני לא אומר דברים סתם, יש לי עובדות לכך. וסתם כד"א, לקח לי איזה חצי שעה לשכנע את אבא שלי שהזמר הנ"ל הוא לא מסומם אלא רק שיכור. ומז'תומרת שרק המארגנים צריכים לתת דין וחשבון ולא אני? זכותי לזעוק ולצעוק כמה שבא לי! אם עדיין לוקחים אותו כזמר לגיטימי זה חמור מאוד.. במיוחד אם הוא עולה בצורה כזו לבמה...

זה עצוב!

ב"ה שאומן שנכלל בין האומנים בציבור הדתי מתשכר ועולה להופעה שיכור!! חוץ מזה שזאת היתה אחלה הופעה לפי מה שראיתי וראיתי חצי מההופעה ....

למעלה