שיכור מת. מה יהיה איתי ? דחף לא מוסבר ל.... http://www.youtube.com/watch?v=U9EpmrOyP-E
K KUK NICK New member 17/5/13 #1 שיכור מת. מה יהיה איתי ? דחף לא מוסבר ל.... http://www.youtube.com/watch?v=U9EpmrOyP-E
ל ליבליב1 New member 17/5/13 #2 אם לא תשתה הרבה מים לפני שתלך לישון - גנראה שמה שיהיה זה.... hang-over!!
ל ליבליב1 New member 17/5/13 #6 לא מתימרת לדעת.... רק מדברת מתוך הפעמים שהיתי שם (ו... נכון, הן לא היו רבות מדי.) אינשאללה שהבוקר שלך יהיה מחוייך ולא &@#$% כזה
לא מתימרת לדעת.... רק מדברת מתוך הפעמים שהיתי שם (ו... נכון, הן לא היו רבות מדי.) אינשאללה שהבוקר שלך יהיה מחוייך ולא &@#$% כזה
ה השלושר New member 17/5/13 #7 בתור אחד שלא השתכר מעולם סתם אני תוהה, זה כי לא יודעים לשתות ולהעריך כמה אפשר, או שבכוונה תחילה אוהבים להגיע למצב הזה ?
בתור אחד שלא השתכר מעולם סתם אני תוהה, זה כי לא יודעים לשתות ולהעריך כמה אפשר, או שבכוונה תחילה אוהבים להגיע למצב הזה ?
B BW37 New member 17/5/13 #8 בתור בחור בן 30... הגיע הזמן שתנסה פעם... ואז תוכל לענות לעצמך על השאלה...
ה השלושר New member 17/5/13 #9 אני לא שותה ולא מתכוון להתחיל סתם מסקרן אותי למה אנשים עושים את זה לעצמם.
ה השלושר New member 17/5/13 #16 כיף למי ? מתי ? כשפעם אחרי חתונה החזרנו את חבר שלי מקיא ולא מסוגל לעמוד, אני לא זוכר איזה חלק מזה היה כיף.
כיף למי ? מתי ? כשפעם אחרי חתונה החזרנו את חבר שלי מקיא ולא מסוגל לעמוד, אני לא זוכר איזה חלק מזה היה כיף.
ב ביזיון ברשת New member 17/5/13 #17 אבל לפני שהוא הקיא היה לו הכי כיף בעולם. חוצמזה אני מעולם לא הקאתי מאלכוהול... אפשר גם סתם לתפוס ראש.
אבל לפני שהוא הקיא היה לו הכי כיף בעולם. חוצמזה אני מעולם לא הקאתי מאלכוהול... אפשר גם סתם לתפוס ראש.
S shayCn New member 17/5/13 #19 זה שיש לך חבר שלא מסוגל לשלוט בעצמו,זה לא אומר שבקלות משתכרים ומקיאים מאלכוהול. תכלס,זה גם לא כזה גברי להעיד על עצמך כאחד שמקיא מאלכוהול..
זה שיש לך חבר שלא מסוגל לשלוט בעצמו,זה לא אומר שבקלות משתכרים ומקיאים מאלכוהול. תכלס,זה גם לא כזה גברי להעיד על עצמך כאחד שמקיא מאלכוהול..
ה השלושר New member 17/5/13 #20 אם תשים לב, שאלתי לגבי השתכרות, לא שתיה אני רואה אנשים שמשתכרים בכוונה תחילה, עוד לא ירדתי לשורש התופעה.
אם תשים לב, שאלתי לגבי השתכרות, לא שתיה אני רואה אנשים שמשתכרים בכוונה תחילה, עוד לא ירדתי לשורש התופעה.