שיכורים...

חנוך617

New member
שיכורים...

האם הייתם בסעודת פורים שלא היה שם שום שיכור? זה לא דפוק? וכשאוספים לת"ת, שייך שלא יהיה איזה שיכור?

חנוך617

New member
בנות שונאות שיכורים?

האם כל הבנות רועדות משיכורים או שיש בנות שנהנות מכך?

gateshead

New member
כן בנות שונאות שיכורים

ולרוב מתרחקים מהם!!! ראה הוזרת

גם אני חושב כך

בנות באמת לא אוהבות שיכורים האחיות שלי טוענות שריח של אלכוהול בעיקר כשהוא מגיע מבן אדם ולא ישר מהבקבוק- מגעיל אותן

במשך כמה שנים עשינו בבית

סעודה לחברים של אחים שהסתובבו בירושלים כדי לאסוף לת"ת. דמינו בעצמכם איך זה נראה כ- 15 חברה, לאחר יום שכל הזמן שותים... אנחנו, הבנות, לא גמרנו להתפעל מהם! שיכורים כלוט, הכל מתבטא בדברי תורה, שירה, שראו שזה משכרות ולא טבעי, אך א"א להאמין לאחר שרואים שיכורים אחרים (ראה כיכר ציון בלילות). כשרואים את זה מבינים מה התורה עושה לאדם!

ממש לא! כל ההשתוללות

שהיתה, היה שמח! היתה בגבול הטעם הטוב. פעם אחת קרה שבחור הקיא אצלינו וחבריו השיכורים ניקו! זה מדהים לראות שיכורים דואגים ומטפלים זה בזה!

אלישיר

New member
יין שרף 95% וכולם יהיו שיכורים...

בעזי"ת לא לנסות בבית. אלכוהול נקי הוא פשוט דלק מטוסים. הפעם היחידה שראיתי נשמה יהודיה מעונינת בעקשנות לקפוץ מהחלון של קומה שניה, זה היה אחרי כמה כוסות של מיץ אשכוליות מהול באלכוהול נקי.

טיפים להשתכרות ?

אולי אפשר שכל אחד יכתוב את הטיפים שלו איך אפשר להשתכר ולהרגיש טוב בלי בחילות וכו`. הטיפ שלי הוא שמבוקר יום פורים לא לשתות בכלל שום דבר מתוק לא פפסי וכו` וגם להימנע מאוכל דברים מתוקים. ולשתות רק יין יבש לחלוטין אפילו לא חצי יבש וכמובן לא לשתות אף סוג אחר שרק תדעו שקוניאק יחד עם יין זה הרסני. שיכור כזה לא רק שהוא מקיים מצוה הוא גם נהנה מזה.

למעלה