שיכבו את הפנס

שיכבו את הפנס

זה, לשם שינוי, לא טריגר, אלא עובדות יבשות: אני לא ישנה מספיק, בטח לא בצורה סבירה. בכח האינרציה, עכשיו שהדכאון הולך ומתפוגג לו ואני (סוגשל)מטופלת, אני נזכרת בדברים שקרו לי פעם (שאני עשיתי, או שלא הצלחתי לעשות). לא נעים לי - נורא לי - להזכר ואני רוצה שזה יפסיק; אין לי מה לעשות עם הזכרונות האלה (יש לי הרבה מה לעשות איתם. הרבה רעיונות מידיים וגרועים ומופרעים למדי). אני מספרת דברים (ונחנקת) לחברים ולקווי מצוקה למיניהם (נדמה כאילו עוד רגע החברים שלי נהיים במצוקה והקווים הופכים לחברים שלי). אין לי פסיכולוג(ית, בשאיפה. אני פוחדת) וגם לא יהיה לי בקרוב. מגבלות הטיפול הציבורי ב(סוגשל)פריפריה. אני עושה הכל כדי שיהיה אבל הכל זה לא מספיק. הכל לוקח זמן שיש לי פיזית אבל אין לי באמת. הכל מאוד מבלבל, ודורש ממני להחליט החלטות על הטיפול בי (לו היה כפתור של restart. זה הטיפול שאני רוצה. חבל). בתוך הכל, לגלות שיש לי בזכרון דברים שלא ידעתי עליהם (ידעתי, אבל ממרחק). אני לא יודעת מה לעשות עם זה.

אוף.

אני יודעת כמה להזכר יכול להיות דבר נוראי.
אבל גם מאמינה שהרגע שבו הזכרונות מגיעים, מציפים ככה, זה הרגע שבו משהו בתת מודע ובגוף ובנפש , יודע שאת מוכנה לזה,
יכולה לזה.
וגם יודעת שאחרי שהזכרונות האלו מציפים ככה קשה מאוד להחזיר אותם חזרה, ואולי גם לא נכון, למקום החשוך הבלתי נגיש שבו הם היו.

לפעמים זה קשה מנשוא. אל תפסיקי לדבר על זה כל פעם שאת צריכה, ואל תעצרי את עצמך כשאת רוצה להגיד את זה למישהו.
טוב שיש חברים, טוב שיש קוים, וגם אותנו כאן.
תגידי ותגידי, ורק אל תעשי לעצמך עוד רע כי נזכרת ברע שכבר קרה לך...

אם אפשר, שולחת חיבוק. לא אייקון.

No longer

New member
אני מרגישה

את מה שאת אומרת, להברות הקטנות של זה.
ובכל זאת, אשאל. ממה את מפחדת, מה כבר יכול [עוד] לקרות?
מבינה את עניין הזמן שיש פיסית אבל לא באמת. מבינה את הכל כך רצון ונורא לא מצליח. ואין לי מה להגיד, לא באמת. התחושה הכללית שלי לאחרונה היא הרבה יותר יאוש משהייתי רוצה להציג לך או להגיב לך דרכו. ובכל זאת את יקרה לי, וזה מוזר להגיד את זה כי אנחנו לא באמת מכירות או מדברות מעבר למסרים התת מילוליים שעוברים בינינו מדי פעם כשאנחנו מבינות אחת את השנייה לעומק הדברים.

עד מחר-

"...כל רוגז וחמות וטורח
ותאוות וחרוק שן
עברו חלפו כעוברי אורח
שיעברו אני ישן
גם שאלות לשאול אין צורך
ואין תועלת אין
רוב נגינות יש וצלילים
אך שיר הערש שידענו
ושנחבא אל הכלים
רק הוא בסוף נשאר אתנו
נשאר ושר הניחו לי
הניחו לנו לכולנו

שייכבו את הפנס
כן, כן, הס"

מקווה שיהיה לך ליל מנוחה

רק רציתי להגיד (ט)

שזה שואב ממני את כל הכוחות שהתפנו. שאני אוכלת רע, רע, רע. שאני מגלה, למרבה הזעזוע (שלי רק שלי) שהפרעת האכילה שלי, שמיוחסת מאז ומתמיד רק ל-OCD עיקש שבבסיסו איזו טראומת ילדות ולא מהזן מעורר האמפתיה, סתם, קרה, הגבתי בהגזמה, ושוב הגזמתי, ושוב ושוב - הפרעת האכילה הזאת היא כבר מזמן עוד דרך יעילה במיוחד (א-הא) להעניש את עצמי. שאני מסרבת לרדת במשקל בגללה כדי שאף אחד לא יראה. ואני מתנחמת בלבד הזה - משקלי התקין, היציב, הגומות בלחיים - מי בכלל יודע. אבל אני חוזרת הביתה רועדת - מרעב, לגמרי - ואם אני לא מספרת אני מאיימת להתפקע (ובסוף סתם לא אוכלת) ואם אני מספרת אני נזכרת בעוד (ולא אוכלת).

Hilla1987

New member
אני לא יודעת מה להגיד...

אז אני רק אגיד שאני קוראת ומכילה ומקשיבה...

הילה.

למעלה