שייש חברוני

חומר שסופח, אני שולחת לו, בספיחה, חומר ניקוי

שהוא כמובן, אקונומיקה. לא ידעתי שהקיסר סופח, אבל לכל החומרים הספגים/סופחים אני ממליצה על הספגה באקונומיקה הנספגת גם היא, מגיעה לכתם ומעלימה אותו. עד שתסגרי עניין עם החברה - נסי זאת.

מקווה שאת לא כועסת שהצעתי אקונומיקה....

יש לי כמה חברים אנטי אקונומיקה. בסדר. קחי כל חומר ניקוי יעיל אחר שאת משתמשת (במקומות שאני הייתימשתמשת באקונומיקה) ותני להם להספג ו"לרדוף" אחרי הכתם. אם זה לא משהו חומצי אז לא אמורה להיות בעייה. ואם מצאת משהו שעושה את העבודה, אשמח אם תספרי לי

mister500

New member
הקיסר לא סופח , נקודה

ולכן הצעתי לה לפנות ליצרן ( קיבוץ שדות ים )

כן סופח. נקודה.

אצלי יש קיסר גם בחדרי הרחצה וגם במטבח ועם השנים הוא הוכתם ושום חומר לא הצליח להבהיר את הכתמים. רואים את זה היטב במקומות מרוחקים שם הוא נשאר לבן ויפה כמו ביום היוולדו. כדי להבין אם זה רק אצלי או גם אצל אחרים וכדי להחליט על השיש בבית החדש, עשיתי סקר בשכונה ואצל מכרי (למי שיש קיסר בהיר, כמובן). נכנסתי ושאלתי קרוב לעשרים אנשים שיש להם קיסר יותר מחמש-שש שנים ומה שהסתבר לי זה שמי שהמטבח שלו פעיל, יש לו כתמים על הקיסר, לרוב בסביבות הכיור, שאינם יורדים. נקודה. אגב, לא מדובר ממש בכתמים, אלא כל המשטח המוכתם נראה כהה יותר. רק אצל שתיים שאצלם המטבח הוא לתצוגה ומאחוריו יש להן מטבחון נוסף לעבודות מלוכלכות לא נצפתה בעיה. אבל מה, אני לא חושבת שיש פתרון טוב יותר, לכן אמשיך עם הקיסר אבל מראש אבחר צבע פחות בהיר.

fireman

New member
הקיסר מקבל כתמים

אצלי בבית שקיות ניילון שהושארו על הקיסר כשהוא לח השאירו כתמי צבע. קצת אקונומיקה כפי שהוצע, פתרה את הבעיה. המשטחים הבהירים סביר להניח שיסבלו יותר.

nob

New member
סף במטבח

למא שלא תעשו סף חלון במטבח מאותו שיש של מטבח? הוא בטוח יותר עמיד וגם ישתלב יפה עם כל המטבח. זה מה שאנחנו עושים - בחוץ סף שיש חברוני, עליו גם עומד חלון, בפנים - סף מהשיש של מטבח.

Dfengshui

New member
כרגע זה לא רלוונטי לי

הבית הנוכחי הוא לא שלי ושם עשו את השילוב המוזר הזה. בבית החדש אין לי סף פנימי, לפי בקשתי.

fireman

New member
זה בדיוק מה שעשיתי אצלנו במטבח

המשטח של הקיסר מכסה גם את האדן חלון החברוני המגעיל

לאמסכים

New member
לא להתקרב למוצר הנחות הזה

הוא מתאים אולי לאדני חלונות וגם זה רק בעובי 5 ס"מ . החומר הזה רגיש מאוד חלש ונסדק ונשבר בקלות . מנסיון . גם איש השיש שלי נשבע שהוא לא מתעסק עם החומר הזה יותר למטבחים .

למעלה