שייקה אופיר

skyriz

New member
שייקה אופיר

שלום . אני מחפשת בנרות.. מה זה נרות, פרוג'קטורים, מערכונים מצולמים של שייקה אופחר (אין לי בעיה עם מערכוני אודיו). מערכונים כמו למשל, עם דן בן אמוץ "..ככה וככה "... הבנתי שביתו או אישתו הוציאו אוסף לפני שנתיים לערך, אך אף אחד לא יכול לענות לי אם זה נכון. לא בחנויות התקליטים, וגם לא ראיתי במדיה דיירקט. חשוב. המון תודה מראש. רונית :)

בני בום

New member
המערכון עם "ככה וככה"

שודר לא מזמן בערוץ 1. בנוסף, "האוסף המצחיק" שיצא במדיה דיירקט מכיל הרבה מערכונים של שייקה אופיר, נסי להזמין אותו (המלצה: דרך החנות מוסיקה נטו). בנוגע למערכון "ככה וככה" - שלחי לי מסר.

גם אני מחפשת בפרוז'קטורים

את המערכון "מנצח המקלה" (יופי נחמה") של שייקה אופיר. לא הצלחתי דרך מוסיקה נטו. למישהו יש רעיונות? תודה!

וואלה, גם אני

מחפשת בפרוז'קטורים, את המערכון "מנצח המקהלה" (יופי נחמה). לא הצלחתי דרך מוסיקה נטו. אם למישהו יש רעיונות אני אשמח מאוד, תודה

בני בום

New member
יש לי רעיון בשבילך-מצאתי פרוז'קטור!

זאת הדרך למצוא את המערכון "מנצח המקהלה" במוסיקה נטו: תתקשרי למוסיקה נטו ותזמיני את "האוסף המצחיק" של מדיה דיירקט. (אפשר גם ישירות במדיה דיירקט אבל זה הרבה יותר יקר). אחד מ-4 הדיסקים באוסף נקרא "יופי נחמה" - ציטוט מהמערכון שאת מחפשת בפרוז'קטורים. קטע מספר 1 באותו דיסק הוא המערכון "מנצח המקהלה". בהצלחה

עזרה בשבילכם

אני מצאתי הכול באימיול --תוכנת שיתוף קבצים תשאלו את הילדים שלכם איך מחפשים

Jen74

New member
רק חבל שזה לא חוקי../images/Emo10.gif זכויות יוצרים

YOU KNOW...

למעלה