שייסל - כאתר צלילה

חיים ל

New member
שייסל - כאתר צלילה

שלום לכולם אתמול חזרתי משבוע בשייסל וברצוני להעביר לכם את התרשמותי : 1 . האי ממש גן עדן מבחינת נופים וצימחיה. 2 . לגבי צלילות התאכזבתי קשות וזאת : - בעונה זו של השנה הדגים מתרחקים מהחוף ויש מעט מאוד דגים בסמוך לחוף. - הגשמים הרבים בעונה זו גורמים לסחף לכיוון המפרצים והראות עד 10 מטר . - למרות הפירסומים הרבים לא רואים כרישים ונאמר לי ממדרכית הצלילה לכבר מספר שנים אין כרישים בגלל צייד והכרישים התרחקו מהאי . - לפני כחמש שנים עבר באיזור "אלניניו" וכל האלמוגים הושמדו ובצלילות רדודות צוללים לתוך כל ההרס וממש עצוב לראות כמות גדולה של אלמוגים שבורים . 3 . תושבי האי נחמדים ומקבלי פנים למעט גנבים קטנים הגונבים בעיקר ציוד אישי המושאר על החוף - ראו הוזהרתם. 4 . המחירים לתיירים בשמיים . בקיצור כנופש מקום חלומי לצלילות לחפש מקום אחר העולם גדול .

עצוב לשמוע

האם כל הצלילות שצללת התבצעו מהחוף ? הבנתי שיש בסיישל איים יותר שמורים שמאוד יקר לצלול בהם - אגרה אקולוגית ? האם מוכר לך הנושא ? איך התרשמת מועדון הצלילה, איך הציוד שלהם ? האם אירגנת את הצלילות מהארץ ? ולידע כללי, מצפים לשובו של אל ניניו בסוף השנה - תנצלו את הזמן שנותר.

חיים ל

New member
על הצלילה.

מנטרה ריי שלום 1 . צלילות מהחוף הם שנירקול בלבד ואין צורך במועדון צלילי , יש סירות שיוצאות מהנמל ואפשר להגיעה לשני איים קרובים (200 מטר ) מבאי הגדול מאהה , ברוב האיים במאהה שי סלעים לשנירקול , אתרי שנירקול נוספים יש באי לאדיג שהוא נפלא ללא קשר לצלילה. 2 . כל הצלילות מכל האיים יוצאות עם סירות ממועדוני הצלילה. 3 . לא צללתי באי לאדיג אבל אמרו לי שהאתרים יפים ( ללדיג עוברים עם סירה שייט של שעה כ- 60 ק"מ ) אבל צריכים להיות על האי לפחות ימיים ע"מ להספיק ליצלול ( יום הגעה וסידורי צלילה יום צלילות ולמחרת חוזרים) 4 . המועדון שצללתי הציוד והשרות 10 . UNDERWATER CENTER ממוקם בצמוד למלון CORAL STRAND בחוף BEAU VALLON BEACH החוף המומלץ בעיקר לבילוי בערב ( הציוד רק לפי בדיקה כי באתי עם הציוד שלי ). אבל בשייסל יש מספר מועדונים 5 . את הצלילות הזמנתי מהארץ כי יותר זול . בילוי נעים ומצפה לתגובה לאחר חזרתך חיים

למעלה