שיין מקמהון

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

s t i n g e r

New member
איפה הוא עכשיו?

ויש לי שאלה אולי קצת מטומטמת... מה קרה לאליפות ההארדקור? למה הפסיקו אותה ומתי..

pufpuf

New member
קודם כל ממש אין צורך להקפיץ

קצת סבלנות. בנוגע לשאלתך, חגורת ההארדקור אוחדה יחד עם התואר הביניבשתי בקרב בין טומי דרימר (אלוף הארדקור) לרוב ואן דאם (אלוף הביניבשתי) במסגרת קרב ברו.

EdgeHead

New member
תגיד לי,מה אנחנו מכונה?!

תוך שבע דקות אתה רוצה שיענו לך?! אתה יודע מה,דווקא לא נענה..שתסבול קצת. לגבי הנפילה של שיין-הוא נחת לתוך גרשים כאלה,חוטים וכל מיני..אל תדאג,לא לתוך בטון זה בטוח

EdgeHead

New member
שלי?לא מצטער.. ../images/Emo4.gif ..

אבל אם תחפש בכמה אתרי פורנו מובחרים בארה"ב,תמצא בטוח..
לגבי שיין..לא,אין לי תמונה של הנחיתה..(המממ,יש לך את הקלטת..אז כיאלו למה אני צריך את זה?!
)

hirshfe

New member
תגיד אין לך סבלנות?

זה לא צ'אט אנשים לא נמצאים פה 100% מהזמן שלהם אני מבקש ממך לתת בעתיד לפחות 7 שעות, לפני שאתה מקפיץ שאלה - אם לא יותר (אני חושב ש-24 שעות יהיו הזמן הנכון). בטוח שלא שבע דקות עכשיו לתשובות שיין מקמהון כרגע מתעסק בעבודתו מאחרוי הקלעים - הוא אם אינני טועה אחראי על התקשורת ופירסומים. (לכל אחד מן המהקהנים יש תפקיד נוסף מאחורי הקלעים ב-WWE) עכשיו החגורה אוחדה עם החגורה הבן יבשתית על ידי אריק בישופ ביולי. טומי דרימר אלוף ההרדקור דאז, הפסיד אותה בקרב ההרדקור לאלוף הבן יבשתי דאז RVS, זה היה כשבוע לפני או אחרי שהחגורה הבן יבשתית אוחדה עם האיורפאית (אלוף אלרון ג'ף הארדי)

s t i n g e r

New member
אמרתי שאני מצטער

ואמרתי שאני חסר סבלנות אז לפעם הבאה אני לא יקפיץ וגם אין כבר חגורה בית יבשתית נכון?

s t i n g e r

New member
גם אין חגורה בין יבשתית נכון?

תוכלו לתת קצת פרטים על זה גם ולמה הורידו את התואר הזה וגם את התואר של ההארדקור כי אלה היו 2 תארים מעולים ותואר ההארדקור היה טוב לג'וברים.

DDN

New member
החליטו על 2 חגורות בכל תוכנית.

אליפות התוכנית ואליפות לנשים (ראו) אליפות למשקל קל (סמקדאון) לאליפות התוכנית של ראו קוראים אליפות העולם במשקל כבד. לאלוף של סמקדאון קוראים אלוף הWWE (לא אהרון, הכוונה לא אליך)

איפה WWE

New member
אתה טועה!

אלוף הבין יבשתי האחרון היה או קיין או HHH היה לשתיהם קרב על הבין יבשתית ואליפות העולם במשקל כבד בנו מרסי 20 באוקטובר יום ראשון שעה 5 ......

hirshfe

New member
אני לא טועה

כי לא אמרתי את זה אמרתי - שאלוף הבן יבשתי בתקופת האיחוד עם התואר האירופאי ועם תואר ההרדקור היה רוב ואן דאם. אלוף ההרדקור האחרון היה טומי דרימר אלוף האירופאי האחרון היה ג'ף הארדי האלוף הבן יבשתית האחרון היה קיין

EdgeHead

New member
נווווו,אז..גם אני..

אבל אתה לא רואה אותי מציף את הפורום כל חמש דקות (או שכן..
) במקום זה אתה רואה אותי עושה באמפים ודברים כאלו..תאמין לי,תנסה את זה יום אחד..כל ההיפראקטיביות כביכול שיש לך תצא מעצמה..(אני מציע לך לנסות לקפוץ מהקומה *צינזור* על *צינזור*)

s t i n g e r

New member
תאמין לי אני עושה את זה

על אח שלי הקטן, כל מיני תרגילים ואני וחברים שלי עושים ליגת האבקות קטנה ואני כן עושה באמפים אחרת אם לא הייתי עושה את זה הייתי ממש מציף את הפורום ועובדה אני לא מציף אני פשוט מסתקרן.

למעלה