שיימלס 11X03🍺👨‍❤️‍👨

didalf

Well-known member
טוב אז גם כמו ניק אני לא אעשה עם כל הציטוטים, בין היתר בגלל שאני מסתבכת עם זה ולא ממש יודעת לעשות את זה. (אגב אם מישהו כבר כתב הודעה של איך עושים את זה אז אשמח ללינק, והאמת ניק, אולי תוסיף את ההסברים האלה לשרשור של ההוראות).
או שלום לך|היי|
לעשות ציטוט את מסמנת את החלק בהודעה שאת רוצה להגיב עליו והוא מקפיץ לך כפתור של "הוסף תגובה":
1608617581843.png

ואם לוחצים על "הוסף תגובה" בסוף ההודעה אז זה מצטט את כולה.

כדי לשרשר את ההודעה לסוף השרשור ולא לאמצע לפני השליחה לשמור טיוטא ע"י לחיצה על הכפתור של הדיסקט ואחרי שהוא שומר (מופיעה נקודה ירוקה שנעלמת) לעשות ריפרש לעמוד ואז לשלוח, וככה ההודעה תגיע לסוף. (מומלץ גם לעשות העתק לפני למקרה שלא הכל נשמר)

1608617675788.png

ותגובה:

(אגב, זוכרים שלפני שתי עונות ליאם אמר לפיונה שהוא לא יודע עדיין אם הוא אוהב בנות או בנים?).
כן, מה עם זה?8-* האמת בינתיים הוא לא הראה עניין באף אחד זה עוד יכול לקרות (גם הוא רק בן 10, 11?)

דבי נוראית ואין לי כוח אליה, אבל גם לא ציפיתי להרבה. כבר הרבה עונות שהיא ממש מעצבנת, בערך מעונה 5 היא התחילה להיות מעצבנת, בעצם מאז שהיא כבר לא הייתה ילדה והתחילה להתבגר
דווקא דבי לאחרונה יש לה שיפור אבל כל פעם שנראה שהיא משתפרת היא עושה משהו מטומטם ושוב מעצבנת. בכל מקרה היא כבר לא נוראית באופן קבוע בעיניי יש לה עליות ומורדות.

טוב- עכשיו לאיאן ומיקי- משהו בלהבה שהיחסים שלהם עוררו בי דעכה לגמרי. אני כבר לא כזה מתרגשת מהקשר שלהם, ואני לא יודעת אם זה הכתיבה, או משהו אחר. זה אפילו לא אכפת לי שהם רבים - כאילו זה רק מרגיש שהם רבים על דברים דבילים, למרות שאפשר לעשות איתם עוד המון דברים מעניינים ואפילו אם הם רבים לעשות שהם יריבו על דברים יותר מעניינים. *אנחה*, אני מסתכלת בדיעבד על העונה האחרונה ואני קצת חושבת שהיא לא הייתה כזאת נחוצה. בעונה הקודמת הם רבו חצי עונה על שום דבר משמעותי, ואז הם התחתנו סתם ככה, למרות שאין לזה שום משמעות בתכלס, והם לא נוגעים יותר בדברים שבאמת חשובים (אבא של מיקי לא רצה להרוג אותו בסוף העונה הקודמת? למה לא מתייחסים לזה? וגם מעצבן אותי האמנזיה הכללית של הדמויות לגבי סבטלנה ויבגני, זה ממש מרגיש כאילו הם מתאמצים להכחיש שכל העלילה הזאת קרתה וזה מבאס אותי.:( לכן עדי, אני לגמרי עומדת במילה שלי שאם פיונה לא מגיעה להופעת אורח העונה, מבחינתי אני מוכנה להכחיש את שתי העונות האחרונות. כולל החתונה של מיקי ואיאן. האמת שכבר עכשיו אני קצת חושבת שאולי זה היה הכי טוב אם זה היה נגמר בפרק הזה שאיאן נכנס לכלא וראינו שם את מיקי. סליחה אם זה דברי כפירה, אבל אני קצת מתחילה לחשוב שהייתי מעדיפה שהסיור שלהם יסתיים ככה כי איכשהו זה מרגישלי סיום ממש מושלם בשבילם.
אבל יש להם מזל שנואל מוציא את המירב מהקטעים המצחיקים של מיקי ולכן לפחות זה כייף. אני ממש אוהבת שהוא ממש מבולבל כזה ולא יודע מה רוצים ממנו, כמו בפרק הראשון שאיאן היה כזה- אנחנו צריכים לקבוע חוקים למערכת יחסים שלנו, והוא היה כזה-"dude, מה אתה רוצה מהחיים שלי?" :-D
אני מבינה אותך, אני גם כמעט שם. אני עדיין מקווה שמתישהו יהיה להם קטע יפה שיחזיר לי את הרגשות של פעם. כמו שקרה לי בעונות קודמות שחשבתי שעברתי הלאה ואז מיקי חזר ובום חזרה האובססיה שלי.
כי אחרת יש משהו בזה שהיה עדיף שיסתיים בזה שהם מתאחדים בכלא לפני שנגלה שהם בכל לא מסוגלים להסתדר ביחד בשגרה:-(
ובאמת מזל שמיקי מצחיק.

ומי שכמוני סובל מגעגועים עזים לפיונה, הנה עוד סרטון מחווה ממש טוב שמצאתי לה שנראה לי שלא הבאתי לפורום בעבר:
אעהאה אוף;-(|מאוהב|;-(|מאוהב|
תודה שעשית אותי עצובה על הבוקר.
כ"כ מתגעגעת לפיונההההההה;-(

גם הבנתי מה חסר בסדרה בעקבות הסרטון הזה - חורף. הדברים העצובים והיפים בסדרה תמיד קרו בחורף הקשה של שיקגו, והקומיים בקיץ. וכבר כמה עונות רק קיץ.

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
כדי לשרשר את ההודעה לסוף השרשור ולא לאמצע לפני השליחה לשמור טיוטא ע"י לחיצה על הכפתור של הדיסקט ואחרי שהוא שומר (מופיעה נקודה ירוקה שנעלמת) לעשות ריפרש לעמוד ואז לשלוח, וככה ההודעה תגיע לסוף. (מומלץ גם לעשות העתק לפני למקרה שלא הכל נשמר)
שוב ניסיון- אני מגיבה להודעה הזאת ומנסה לעשות עם סימון ספוילר גרר

keren or5

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תרגיש טוב!
אוי תרגיש טוב|חיבוק| רק שלא יהיה קורונה:-D
תודה,
עשיתי בדיקה אתמול וזה לא קורונה.
אבל עדיין מרגיש די חרא
לא ראיתי שהיא הכריחה אותה לעשות משהו כל כך עצוב. מה, זה שהיא ביקשה ממנה ללבוש שמלה? זה בסה"כ היה בשביל התחרות מיס סאות' סייד הזה, שאני הנחתי שיש בזה כסף למי שנבחרת להיות המייצגת ולכן כל אחד רוצה שהילדה שלו תזכה (למרות שזה לא נאמר מפורשות).
היא גם לא באמת הכריחה אותה. פראני בסוף עשתה את זה כי פרנק שכנע אותה.
זה לא נוראי ברמה גדולה, עדיין לא צריך להכריח ילדה ללבוש משהו שהיא לא רוצה לא משנה הסיבה.
והקטע הוא שכמו עם העניין של היום הולדת דבי עושה את זה כדי לחוות דברים דרכה שהיא לא חוותה. זה כמובן לא הורות רעה ברמה של פראנק ומוניקה, אבל זה לא הורות טובה.
וזה שפראני עשתה את זה בסוף בשכנוע של פראנק (כדי להרוויח נקודות) לא אומר שדבי לא ניסתה להכריח אותה לעשות את זה.
אפשר להגיד על דבי הרבה דברים שליליים, היא בטח לא אמא מושלמת, אבל לא נראה לי שהיא מישהי שתכפה על פראני להיות "נשית" אם היא תבין שהיא רוצה להיות ילד, נגיד.
אני גם בטוח שאם דבי תבין שפראני מזדהה כבן אז היא לא תכריח אותה ללבוש שמלה.
אבל זה לא צריך להיות רק במצב כזה.
הלכתי לבדוק קצת סיכומים של הפרק באתרים אמריקאיים בשביל לפתור את התעלומה.
כתוב רק baby ולא עובר או unborn baby או שום רמז אחר שמדובר בעובר. אני בכל זאת חושבת שזה תינוק.
אני גם לא בטוח. ראיתי שוב את הסצנה.
מצד אחד היא מחזיקה משהו שנראה בברור כמו צילום אולטרהסאונד. אבל אולי בעצם עם אולטרהסאונד בודקים את הלב?
עוד דבר שגרם לי לחשוב שמדובר בעובר זה שאומרים כל הזמן "התינוק" ולא משתמשים בשם. אבל שמתי לב בעבר בסדרות אמריקאיות שקוראים לתינוק פשוט התינוק די הרבה.
אבל זה שמתייחסים לעובר בתור תינוק גם לא נראה לי חריג.
אני מניח שנגלה את התשובה כי זה בטח נושא שישאר גם בפרקים הבאים.
ואז זה שליפ שוכר ממנו את הבית בא לקחת כמה דברים והתרשם ממה שהוא עשה עם הבית. הייתי בטוחה שהוא הולך לגרש אותו ולמכור את הבית המשופץ ולדפוק אותו אבל הוא הציע לתת לו כסף:-0 וואי נחמד מצידו. אבל זה עדיין לא מספיק.
זה מאוד מוזר שהיה את כל הקטע הזה עם הבחור שליפ שוכר ממנו את הבית. הייתי גם די בטוח שהוא יגיד שהוא רוצה למכור את הבית.
במיוחד אם הוא מוכן לשלם לליפ חלק מהכסף על התיקונים אז הגיוני שהוא יעשה את זה.

עוד מחשבה שהייתה לי בנושא זה שאולי זה משהו שליפ יעשה בתור עבודה בהמשך - לשפץ בתים בזול.
אם היה לו כסף התחלתי גם היה יכול לקנות בתים ולמכור אותם ברווח.
זוכרים שהיה נראה שהוא יוכל לעבוד במשהו שהוא ירוויח בו המון?

טוב- עכשיו לאיאן ומיקי- משהו בלהבה שהיחסים שלהם עוררו בי דעכה לגמרי. אני כבר לא כזה מתרגשת מהקשר שלהם, ואני לא יודעת אם זה הכתיבה, או משהו אחר. זה אפילו לא אכפת לי שהם רבים - כאילו זה רק מרגיש שהם רבים על דברים דבילים, למרות שאפשר לעשות איתם עוד המון דברים מעניינים ואפילו אם הם רבים לעשות שהם יריבו על דברים יותר מעניינים. *אנחה*, אני מסתכלת בדיעבד על העונה האחרונה ואני קצת חושבת שהיא לא הייתה כזאת נחוצה. בעונה הקודמת הם רבו חצי עונה על שום דבר משמעותי, ואז הם התחתנו סתם ככה, למרות שאין לזה שום משמעות בתכלס, והם לא נוגעים יותר בדברים שבאמת חשובים (אבא של מיקי לא רצה להרוג אותו בסוף העונה הקודמת? למה לא מתייחסים לזה? וגם מעצבן אותי האמנזיה הכללית של הדמויות לגבי סבטלנה ויבגני, זה ממש מרגיש כאילו הם מתאמצים להכחיש שכל העלילה הזאת קרתה וזה מבאס אותי.:( לכן עדי, אני לגמרי עומדת במילה שלי שאם פיונה לא מגיעה להופעת אורח העונה, מבחינתי אני מוכנה להכחיש את שתי העונות האחרונות. כולל החתונה של מיקי ואיאן. האמת שכבר עכשיו אני קצת חושבת שאולי זה היה הכי טוב אם זה היה נגמר בפרק הזה שאיאן נכנס לכלא וראינו שם את מיקי. סליחה אם זה דברי כפירה, אבל אני קצת מתחילה לחשוב שהייתי מעדיפה שהסיור שלהם יסתיים ככה כי איכשהו זה מרגישלי סיום ממש מושלם בשבילם.
אבל יש להם מזל שנואל מוציא את המירב מהקטעים המצחיקים של מיקי ולכן לפחות זה כייף. אני ממש אוהבת שהוא ממש מבולבל כזה ולא יודע מה רוצים ממנו, כמו בפרק הראשון שאיאן היה כזה- אנחנו צריכים לקבוע חוקים למערכת יחסים שלנו, והוא היה כזה-"dude, מה אתה רוצה מהחיים שלי?" :-D
אני מבינה אותך, אני גם כמעט שם. אני עדיין מקווה שמתישהו יהיה להם קטע יפה שיחזיר לי את הרגשות של פעם. כמו שקרה לי בעונות קודמות שחשבתי שעברתי הלאה ואז מיקי חזר ובום חזרה האובססיה שלי.
כי אחרת יש משהו בזה שהיה עדיף שיסתיים בזה שהם מתאחדים בכלא לפני שנגלה שהם בכל לא מסוגלים להסתדר ביחד בשגרה:-(
ובאמת מזל שמיקי מצחיק.
אני ממש לא מסכים איתכן.
לסיים את הסדרה כששניהם בכלא ולא יודעים לכמה זמן היה נראה לי מדכא.
ואני מאוד אוהב אותם יחד בסוף עונה קודמת ותחילת עונה הזאת.
באיזה 4 עונות ראשונות של הסדרה המערכת יחסים שלהם הייתה תחת הענן של ההסתרה של הקשר שלהם.
ואיך שיצאו מזה זה נכנס לעניין של ההתמודדות הנפשית של איאן.
ואז הם לא היו יחד.
רק החל מעונה שעברה רואים אותם פשוט כזוג כמו שאר הזוגות בסדרה.
לא שהסיפורים האחרים לא היו מעניינים, אבל לא ראינו אוצתם במערכת יחסים "נורמלית" כמו כל האחרים.
עכשיו הם רבים המון ויש להם בעיות כלכליות, אבל הם עדיין יחד. בדיוק כמו הזוגות האחרים שתמיד היו בסדרה. סוף סוף.
ואני אישית מאוד מאוד אוהב את זה
אעהאה אוף;-(|מאוהב|;-(|מאוהב|
תודה שעשית אותי עצובה על הבוקר.
כ"כ מתגעגעת לפיונההההההה;-(
גם אותי הסרטון הזה העציב נורא ;-(
ורק מחזק בי את התחושה שאני ממש אכעס אם היא לא תחזור לסיום (למרות שלפי הסרטון איאן אמר לה לא לחזור אף פעם, האידיוט הזה)

וגם לא ממש קשור, ולא חזק כמו הסרטון שאת הבאת, אבל יו-טיוב בחר להמליץ לי על סרטון על איאן היום:
האמת שאני קצת מתגעגע לאיאן הלא יציב. או לפחות לאיאן עם שיער ארוך יותר.
כן, אולי יש תקווה אחרי הכל :-D
אני שמח מאוד הצלחת בסופו של דבר
(וקצת שמח שהצלחת את זה בלי שאני אצטרך לנסות לאסביר)
*אגב, הלכת להודעות הקודמות שלך וערכת אותם שגם שם תהיה את הסתרת הספוילר?
**כל דבר שאת כותבת אני עכשיו מדמיין נאמר בטון הציני של ליין (למי שלא יודע, ליין מהתמונה היא דמות מהסדרה דריה)

keren or5

Well-known member
אגב, הלכת להודעות הקודמות שלך וערכת אותם שגם שם תהיה את הסתרת הספוילר?
כן, בהודעה הראשונה שניסיתי אז לא הצלחתי לסמן את זה כספוילר, לכן ניסיתי שוב, אבל אז קלטתי שיש קטע קטן מההודעה של עדי שאמנם זה לא ספוילר ממש גדול, אבל אולי זה קצת, אז ערכתי והצלחתי לעשות גם שם את הסימון ספוילר.
כל דבר שאת כותבת אני עכשיו מדמיין נאמר בטון הציני של ליין (למי שלא יודע, ליין מהתמונה היא דמות מהסדרה דריה)
חחחחח בהתחלה גם אני הייתי כזה- מי זאת ליין :-D, כי ידעתי שהתמונה שלי היא חברה של דריה אבל לא זכרתי איך קוראים לה (רק שאהבתי אותה בפרקים המעטים של דריה שראיתי). האמת שהשתמשתי בתמונה הזאת פעם בשביל איזה חשבון אחר, ואז כשחזרתי לכינוי שלי פה זה שאל אותי אם להשתמש בתמונה הזאת בתור אווטאר, אז אמרתי כן, כי אני אוהבת את הדמות וזה גם מתאים כי היא מחזיקה שלט.

didalf

Well-known member
זה לא נוראי ברמה גדולה, עדיין לא צריך להכריח ילדה ללבוש משהו שהיא לא רוצה לא משנה הסיבה.
אני גם בטוח שאם דבי תבין שפראני מזדהה כבן אז היא לא תכריח אותה ללבוש שמלה.
אבל זה לא צריך להיות רק במצב כזה.
בסדר נו אבל זה היה 5 דקות בשביל תמונה לתחרות הזאת זה לא שהיא מכריחה אותה ללבוש שמלות תמיד. לא כזה הבנתי מה הקטע, אבל אם הם יכולים להרוויח כסף מהתחרות הזאת נראה לי לגיטימי להכריח את הילדה ללבוש שמלה 5 דקות היא לא תמות מזה.
חוצמזה היא גם סירבה לצחצח שינייים אז היא סתם עושה דווקא.

עוד מחשבה שהייתה לי בנושא זה שאולי זה משהו שליפ יעשה בתור עבודה בהמשך - לשפץ בתים בזול.
אם היה לו כסף התחלתי גם היה יכול לקנות בתים ולמכור אותם ברווח.
אני גם חשבתי. במיוחד עכשיו כשבראד הולך למכור את המוסך של האופנועים. אולי זה באמת מה שהוא יעשה עכשיו.
מה שלא הבנתי בזה אגב בזה שבראד רוצה למכור זה שנגיד עכשיו הוא משיג כסף לניתוח, איך הוא מתכוון לפרנס את הילד הלאה? במיוחד זה בלבל אותי כשחשבתי שמדובר בעובר שכאילו יצילו אותו ולא יהיה כסף לפרנס אותו. אם זה ילד שנולד כבר זה אחרת בכל זאת, למרות שעדיין נשארת השאלה.

באיזה 4 עונות ראשונות של הסדרה המערכת יחסים שלהם הייתה תחת הענן של ההסתרה של הקשר שלהם.
ואיך שיצאו מזה זה נכנס לעניין של ההתמודדות הנפשית של איאן.
ואז הם לא היו יחד.
אוף כן אבל זה חלק ממה שעשה את הזוגיות שלהם כ"כ טרגית ויפה ומרגשת. ההסתרה והפחד מצד אחד ואיך האהבה שלהם אחד לשני עזרה להם להתגבר על זה, בעיקר למיקי לצאת כל פעם עוד קצת מאזור הנוחות שלו בשביל איאן ולהתמודד עם כל מה שהוא מפחד ממנו חיצונית ופנימית. ואז בום המחלה של איאן ואיך שמיקי היה לצידו. כ"כ יפה וכ"כ עצוב. במילותיו של זוג אחר :
Spanning years and continents. Lives ruined and bloodshed. Epic
ועכשיו הם בשגרה והשגרה שלהם מסתבר היא לריב;-(

ורק מחזק בי את התחושה שאני ממש אכעס אם היא לא תחזור לסיום
הקטע הכי נורא זה שאני חוששת שאם פיונה לא תחזור זה כי אמי לא תרצה/תוכל, ולא כי הם לא רוצים. ואני לא רוצה לכעוס עליה;-(

האמת שאני קצת מתגעגע לאיאן הלא יציב.
אני גם. מה לעשות גלגארים שבורים הם מעניינים יותר. ו-וואי לקח לי מלא זמן לזהות את השיר, קאבר מגניב:-D

*אגב, הלכת להודעות הקודמות שלך וערכת אותם שגם שם תהיה את הסתרת הספוילר?
היא הצליחה גם קודם האמת לאדעת על מה התלונות.

עשיתי בדיקה אתמול וזה לא קורונה.
מזל|מזיע| אבל עדיין באסה תרגיש טוב|נחמה| תמיד הקטע המבאס בלהיות חולה זה שעד שיש לך חופש אז אתה לא מרגיש מספיק טוב כדי להנות ממנו|פנים|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מזל|מזיע| אבל עדיין באסה תרגיש טוב|נחמה| תמיד הקטע המבאס בלהיות חולה זה שעד שיש לך חופש אז אתה לא מרגיש מספיק טוב כדי להנות ממנו|פנים|
לא כל כך התרגשתי מהמחשבה שיהיה לי אישית קורונה. בכל זאת אני לא מבוגר מידי ולא חולה מידי כדי שתהיה סכנה גדולה מידי.
אבל זה בעיקר מזל שיצא שלילי כי אם היה לי חיובי זה היה אומר שאני מכניס איזה 10 איש בעבודה לבידוד (יחסית מעט בגלל קפסולות)
ועוד יותר חרא זה שהייתי מכניס בערך את כל המשפחה שלי לבידוד, כולל כמה קרובים יחסית רחוקים שנדיר שאני רואה אבל בדיוק היו אצלנו בסופש הזה. (כולל דודה זקנה שהיא במיוחד בסיכון)
וזה במיוחד היה חרא כי ביום שישי הזה יש אצל אחותי ארוחת חג מולד וזה היה אומר שהאחיות, אחיינים, גיסים ואבא שלי לא היו יכולים להצטרף לארוחה שלהם.
בסדר נו אבל זה היה 5 דקות בשביל תמונה לתחרות הזאת זה לא שהיא מכריחה אותה ללבוש שמלות תמיד. לא כזה הבנתי מה הקטע, אבל אם הם יכולים להרוויח כסף מהתחרות הזאת נראה לי לגיטימי להכריח את הילדה ללבוש שמלה 5 דקות היא לא תמות מזה.
חוצמזה היא גם סירבה לצחצח שינייים אז היא סתם עושה דווקא.
אמרו שיש פרס כספי?
בכל מקרה לא נראה לי שזאת המוטיבציה שלה. ואם כן, אז היא יכלה להציג את זה ככה בפניה.
נכון שהיא גם סתם ילדה שלא מוכנה לעשות מה שמבקשים ממנה כמו צחצוח שיניים. אבל העניין הוא שיש דברים שחשובים לבריאות ויש דברים שחשובים רק כי האמא מחליטה ככה.
אני גם. מה לעשות גלגארים שבורים הם מעניינים יותר.
כן, אבל גם גאלגרים עם שיער ארוך יותר (לא רק איאן, גם ליפ)
אוף כן אבל זה חלק ממה שעשה את הזוגיות שלהם כ"כ טרגית ויפה ומרגשת. ההסתרה והפחד מצד אחד ואיך האהבה שלהם אחד לשני עזרה להם להתגבר על זה, בעיקר למיקי לצאת כל פעם עוד קצת מאזור הנוחות שלו בשביל איאן ולהתמודד עם כל מה שהוא מפחד ממנו חיצונית ופנימית. ואז בום המחלה של איאן ואיך שמיקי היה לצידו. כ"כ יפה וכ"כ עצוב. במילותיו של זוג אחר :
Spanning years and continents. Lives ruined and bloodshed. Epic
ועכשיו הם בשגרה והשגרה שלהם מסתבר היא לריב;-(
אני מסכים שהייתי רוצה יותר קטעים שלהם גם פשוט חמודים זה עם זה. אבל זה לא שלא קיבלנו את זה בכלל (כלומר מאז שהם חזרו לסדרה בעונה שעברה).
ולהזכיר לך שגם ורוניקה ולוגאן רבו הרבה כשהם הפכו להיות ממש זוג.
אני רק מקווה שסיפור האהבה שלאיאן ומיקי לא יסתיים באותה דרך.
#NotMySeason4
(סתם, אני אהבתי את עונה 4 למרות הסיום)

didalf

Well-known member
אמרו שיש פרס כספי?
בכל מקרה לא נראה לי שזאת המוטיבציה שלה. ואם כן, אז היא יכלה להציג את זה ככה בפניה.
אני באמת לא הבנתי מה הפרס ואם זה כולל כסף, אבל כנראה משהו שווה כי גם ורוניקה התלהבה מזה וצילמה את הבנות. ודבי בפירוש אמרה שזה בשביל זה. זאת גם לא שמלה ללכת איתה לבית ספר.

כן, אבל גם גאלגרים עם שיער ארוך יותר (לא רק איאן, גם ליפ)
דווקא יותר יפה לליפ עם קצר. לאיאן היה יפה כמו בסרטון ששמת שזה הרבה עונה 5, אבל גם עונות קודמות עם קצר ומוחלק היה לו יפה. עכשיו יש לו קצר תלתלים שזה קצת פחות יפה.

אני מסכים שהייתי רוצה יותר קטעים שלהם גם פשוט חמודים זה עם זה. אבל זה לא שלא קיבלנו את זה בכלל (כלומר מאז שהם חזרו לסדרה בעונה שעברה).
אבל בעונה הזאת לא;-( בעונה שעברה בפרק הראשון הם רבו אבל בשני כבר מיקי שחרר את איאן ואמר לו שיהיה חופשי בלעדיו והגניב לו טלפון לדבר עם ליפ וזה היה מהמם|מאוהב| עכשיו כבר 3 פרקים ברצף הם רק רבים על שטויות.

ולהזכיר לך שגם ורוניקה ולוגאן רבו הרבה כשהם הפכו להיות ממש זוג.
כן ואז הם נהיו ממש מתסכלים גם;-( ובסוף נפרדו!!!!!!! אם כבר על עונה 3 הייתי שמה את ההאשטג הזה:-D
(סתם, אני אהבתי את עונה 4 למרות הסיום)
אהבתי את עונה 4 עד הסיום ואני מכחישה אותו!!! אל תזכיר לי;-(
אני רק מקווה שסיפור האהבה שלאיאן ומיקי לא יסתיים באותה דרך.
תזהרB-|

לא כל כך התרגשתי מהמחשבה שיהיה לי אישית קורונה. בכל זאת אני לא מבוגר מידי ולא חולה מידי כדי שתהיה סכנה גדולה מידי.
אבל זה בעיקר מזל שיצא שלילי כי אם היה לי חיובי זה היה אומר שאני מכניס איזה 10 איש בעבודה לבידוד (יחסית מעט בגלל קפסולות)
ועוד יותר חרא זה שהייתי מכניס בערך את כל המשפחה שלי לבידוד, כולל כמה קרובים יחסית רחוקים שנדיר שאני רואה אבל בדיוק היו אצלנו בסופש הזה. (כולל דודה זקנה שהיא במיוחד בסיכון)
וזה במיוחד היה חרא כי ביום שישי הזה יש אצל אחותי ארוחת חג מולד וזה היה אומר שהאחיות, אחיינים, גיסים ואבא שלי לא היו יכולים להצטרף לארוחה שלהם.
כן זה הבאסה/חשש הגדול יותר גם מבחינתי. לדפוק אנשים אחרים (ואולי גם לסכן) ולהתקע בבידוד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחח בהתחלה גם אני הייתי כזה- מי זאת ליין :-D, כי ידעתי שהתמונה שלי היא חברה של דריה אבל לא זכרתי איך קוראים לה (רק שאהבתי אותה בפרקים המעטים של דריה שראיתי). האמת שהשתמשתי בתמונה הזאת פעם בשביל איזה חשבון אחר, ואז כשחזרתי לכינוי שלי פה זה שאל אותי אם להשתמש בתמונה הזאת בתור אווטאר, אז אמרתי כן, כי אני אוהבת את הדמות וזה גם מתאים כי היא מחזיקה שלט.
אני מנכה לך 7 נקודות תפוז על כך שראית רק פרקים בודדים של דריה.
אבל זה מתאזן עם הנקודות שנתתי לך על הבחירה בה בתור האווטאר שלך.
למה את אומרת לי להזהר?
אני אומר שאני נגד זה. (אני אפילו לא רוצה לדמיין את זה)
*אבל אני כן שמח שהצלחתי להגיב לך על ספוילר כפול בלי לסמן אפילו ספוילר אחד :cool:

didalf

Well-known member
למה את אומרת לי להזהר?
אני אומר שאני נגד זה. (אני אפילו לא רוצה לדמיין את זה)
כי כבר אמרת דברי כפירה בעבר.
וכי יש לך יכולות נבואיות מטרידות לפעמים, כמו שרק החודש אמרת שאתה רוצה רעידת אדמה ויום אחרי זה הייתה אחת. אז אם זה קורה אני מאשימה אותך באופן אישי ואני גם אנקוםB-|

*אבל אני כן שמח שהצלחתי להגיב לך על ספוילר כפול בלי לסמן אפילו ספוילר אחד :cool:
כ"כ מוכשר.
בדיוק נתקלתי בסרטון שמדגים מה זה הורים מרושעים.
שתבין שדבי היא אמא למופת.
חחחחחח פאק איזה רשעות:-D

didalf

Well-known member
אין היום פרק חדש אבל יש משהו שנקרא Shameless : Hall of Shame שהיום עוסק באיאן ומיקי.
ממה שהבנתי זה אמור להיות לקט של המסע שלהם עד הלום + קטעים חדשים.
הדוד שולח לי עכשיו אז אני אדווח בהמשך.

didalf

Well-known member
רגע, מה? למה אין פרק?
לא יודעת אם אין פרק כי הכניסו את ה-הול אוף שיים הזה, או שהכניסו אותו כי אין פרק?
וואי מעצבנים לפי האפיסוד קלנדר הפרק הבא רק עוד שבועיים ב10.1, ואחריו שוב שבועיים הפסקה עד פרק 5 ב 31.1. חוצפה:-[ (ואחכ רצוף עד מרץ).

Lhuna3

Well-known member
לא יודעת אם אין פרק כי הכניסו את ה-הול אוף שיים הזה, או שהכניסו אותו כי אין פרק?
וואי מעצבנים לפי האפיסוד קלנדר הפרק הבא רק עוד שבועיים ב10.1, ואחריו שוב שבועיים הפסקה עד פרק 5 ב 31.1. חוצפה:-[ (ואחכ רצוף עד מרץ).
אוף, באסה :(

didalf

Well-known member
אוקי: Shameless: Hall of Fame: איאן ומיקי

מידע כללי:
אז זה קצת כמו פרקי לקט של סיטקום. יש איזה עלילת מסגרת שהם בסגר וזה גורם להם/לנו להזכר בכל מיני דברים בהתאם למה שהם מדברים עליו עכשיו. זה נחמד אבל אני הייתי עורכת את זה יותר טוב. הסוף חמוד ממש.
היה נחמד לראות את פיונה בחלק מהקטעים. אני מקווה שיעשו פרק לקט כזה שמוקדש לה. מעניין על מה עוד יעשו. אחד לכל בן משפחה? גם לקוו ו-וי? על ליפ גם יכול להיות נחמד. השאר קצת פחות אכפת לי. בטח יהיה פרק שלם על פרנק|בוקס|.
לפחות להבדיל מסיטקומים שעושים את זה זה לא בא על חשבון פרקי העונה אלא בנוסף.

ויותר ספוילרים:
אז הם בסגר וכרגיל רבים על שטויות|פנים| אני חושבת שעלילתית זה נכנס לפני תחילת העונה. אה בעצם מה שגורם להם לריב הפעם זה כשאיאן מגלה שנד מת. ווי זה אבא של ג'ימי8-* גרם לי לתהות לגבי ג'ימי. אניוואי זה משפיע על איאן ומיקי מקנא שאכפת לאיאן מאקסים.
לפעמים היה טיפה מנג'ס איך כל משפט הוא קטע קישור ללקט אחר.
חחחח לול לקט של מיקי אומר פאק:-D
היה נחמד להזכר בכל מיני דברים, פחות נחמד להזכר בדברים אחרים.
אחרי שהם רבים וכל אחד הולך למקום אחר (איאן למכון, מיקי לבר) שם הם מבינים שהשני חשוב להם יותר מידי וחוזרים הביתה לנסות לדבר. הם מגיעים למסקנה שיש להם הורים דפוקים - דה. ואעהאהה כל הקטע עם טרי וסבטלנה למהה;-( איאן רציני אתה לא מתבייש בכלל להגיד שפרנק יותר גרוע מטרי? פה נגיד זה קטע שהייתי ממש שמחה אם היו נכנסים לזה יותר לעומק, ולא מסכמים את זה ב"שניהם חרא". אם כבר נזכרים בפרק הנורא ההוא הייתי רוצה לראות אותם באיזה שיחה כנה ועצובה על כמה הסיטואציה ההיא דפקה אותם.
זה בכללי מה שהיה חסר לי בפרק הזה, אם כבר פרק שלם שמוקדש להם ולהזכרות בעבר התמקדו יותר מידי בצחוקים ובמכות ובסקס, ופחות ברגעים המרגשים והעצובים שלהם. גם הזכירו את הדו קוטביות של איאן והפעם ההיא שהוא חטף את התינוק. הייתי רוצה שידברו ברצינות גם על זה. גם בקושי התייחסו לכל החלקים שבהם מיקי ממש תמך באיאן כשהוא היה משוגע. היו להם כ"כ הרבה רגעים יפים ועצובים שמרגיש לי שרידדו אותם כאן וחבל. לא סתם אמרתי שהייתי עורכת את זה יפה יותר:-P:
אז הם מחליטים לנסות להיות זוג נורמלי שמשומה זה מתבטא באמבטיית קצף משותפת8-* שזה יותר מידי בשביל מיקי. הם מגיעים למסקנה שהם לא נורמליים ושדינמיקת הפאק-אנד-פייט זה מה שעובד בשבילם. אז זה מה שהם עושים. טוב שהם סופסוף התנשקו ואמרו איי לאב יו זה היה חמוד|לב| ואז היה מונטז' של כל הנשיקות לאורך השנים שגרם לי לחיוך דבילי|מאוהב|
אבל אוף מרגיש לי פרק מפוספס קצת כי בסוף הם לא ירדו לעומק הבעיות שלהם או דיברו באמת על העבר שלהם, והזכירו כ"כ הרבה סצנות שהייתי רוצה לראות אותם מדברים על זה מאיפה שהם היום על איך הם הרגישו אז.
והעריכה התמקדה יותר מידי בסקס וצחוקים ופחות רומנטיקה ועצבות.
והחלק הכי חמוד היה דווקא הסוף שבו הם ניסו מלא טייקים עם כל מיני מטאפורות:-D והנשיקה בסוף הקטע הזה הייתה יותר חמודה מהקודמת פי כמה|מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי: Shameless: Hall of Fame: איאן ומיקי

מידע כללי:
אז זה קצת כמו פרקי לקט של סיטקום. יש איזה עלילת מסגרת שהם בסגר וזה גורם להם/לנו להזכר בכל מיני דברים בהתאם למה שהם מדברים עליו עכשיו. זה נחמד אבל אני הייתי עורכת את זה יותר טוב. הסוף חמוד ממש.
היה נחמד לראות את פיונה בחלק מהקטעים. אני מקווה שיעשו פרק לקט כזה שמוקדש לה. מעניין על מה עוד יעשו. אחד לכל בן משפחה? גם לקוו ו-וי? על ליפ גם יכול להיות נחמד. השאר קצת פחות אכפת לי. בטח יהיה פרק שלם על פרנק|בוקס|.
לפחות להבדיל מסיטקומים שעושים את זה זה לא בא על חשבון פרקי העונה אלא בנוסף.

ויותר ספוילרים:
אז הם בסגר וכרגיל רבים על שטויות|פנים| אני חושבת שעלילתית זה נכנס לפני תחילת העונה. אה בעצם מה שגורם להם לריב הפעם זה כשאיאן מגלה שנד מת. ווי זה אבא של ג'ימי8-* גרם לי לתהות לגבי ג'ימי. אניוואי זה משפיע על איאן ומיקי מקנא שאכפת לאיאן מאקסים.
לפעמים היה טיפה מנג'ס איך כל משפט הוא קטע קישור ללקט אחר.
חחחח לול לקט של מיקי אומר פאק:-D
היה נחמד להזכר בכל מיני דברים, פחות נחמד להזכר בדברים אחרים.
אחרי שהם רבים וכל אחד הולך למקום אחר (איאן למכון, מיקי לבר) שם הם מבינים שהשני חשוב להם יותר מידי וחוזרים הביתה לנסות לדבר. הם מגיעים למסקנה שיש להם הורים דפוקים - דה. ואעהאהה כל הקטע עם טרי וסבטלנה למהה;-( איאן רציני אתה לא מתבייש בכלל להגיד שפרנק יותר גרוע מטרי? פה נגיד זה קטע שהייתי ממש שמחה אם היו נכנסים לזה יותר לעומק, ולא מסכמים את זה ב"שניהם חרא". אם כבר נזכרים בפרק הנורא ההוא הייתי רוצה לראות אותם באיזה שיחה כנה ועצובה על כמה הסיטואציה ההיא דפקה אותם.
זה בכללי מה שהיה חסר לי בפרק הזה, אם כבר פרק שלם שמוקדש להם ולהזכרות בעבר התמקדו יותר מידי בצחוקים ובמכות ובסקס, ופחות ברגעים המרגשים והעצובים שלהם. גם הזכירו את הדו קוטביות של איאן והפעם ההיא שהוא חטף את התינוק. הייתי רוצה שידברו ברצינות גם על זה. גם בקושי התייחסו לכל החלקים שבהם מיקי ממש תמך באיאן כשהוא היה משוגע. היו להם כ"כ הרבה רגעים יפים ועצובים שמרגיש לי שרידדו אותם כאן וחבל. לא סתם אמרתי שהייתי עורכת את זה יפה יותר:-P:
אז הם מחליטים לנסות להיות זוג נורמלי שמשומה זה מתבטא באמבטיית קצף משותפת8-* שזה יותר מידי בשביל מיקי. הם מגיעים למסקנה שהם לא נורמליים ושדינמיקת הפאק-אנד-פייט זה מה שעובד בשבילם. אז זה מה שהם עושים. טוב שהם סופסוף התנשקו ואמרו איי לאב יו זה היה חמוד|לב| ואז היה מונטז' של כל הנשיקות לאורך השנים שגרם לי לחיוך דבילי|מאוהב|
אבל אוף מרגיש לי פרק מפוספס קצת כי בסוף הם לא ירדו לעומק הבעיות שלהם או דיברו באמת על העבר שלהם, והזכירו כ"כ הרבה סצנות שהייתי רוצה לראות אותם מדברים על זה מאיפה שהם היום על איך הם הרגישו אז.
והעריכה התמקדה יותר מידי בסקס וצחוקים ופחות רומנטיקה ועצבות.
והחלק הכי חמוד היה דווקא הסוף שבו הם ניסו מלא טייקים עם כל מיני מטאפורות:-D והנשיקה בסוף הקטע הזה הייתה יותר חמודה מהקודמת פי כמה|מאוהב|
נשמע לפחות קצת פחות חסר טעם ממה שחשבתי

למעלה