didalf
Well-known member
או שלום לךטוב אז גם כמו ניק אני לא אעשה עם כל הציטוטים, בין היתר בגלל שאני מסתבכת עם זה ולא ממש יודעת לעשות את זה. (אגב אם מישהו כבר כתב הודעה של איך עושים את זה אז אשמח ללינק, והאמת ניק, אולי תוסיף את ההסברים האלה לשרשור של ההוראות).
לעשות ציטוט את מסמנת את החלק בהודעה שאת רוצה להגיב עליו והוא מקפיץ לך כפתור של "הוסף תגובה":
ואם לוחצים על "הוסף תגובה" בסוף ההודעה אז זה מצטט את כולה.
כדי לשרשר את ההודעה לסוף השרשור ולא לאמצע לפני השליחה לשמור טיוטא ע"י לחיצה על הכפתור של הדיסקט ואחרי שהוא שומר (מופיעה נקודה ירוקה שנעלמת) לעשות ריפרש לעמוד ואז לשלוח, וככה ההודעה תגיע לסוף. (מומלץ גם לעשות העתק לפני למקרה שלא הכל נשמר)
ותגובה:
כן, מה עם זה?(אגב, זוכרים שלפני שתי עונות ליאם אמר לפיונה שהוא לא יודע עדיין אם הוא אוהב בנות או בנים?).
דווקא דבי לאחרונה יש לה שיפור אבל כל פעם שנראה שהיא משתפרת היא עושה משהו מטומטם ושוב מעצבנת. בכל מקרה היא כבר לא נוראית באופן קבוע בעיניי יש לה עליות ומורדות.דבי נוראית ואין לי כוח אליה, אבל גם לא ציפיתי להרבה. כבר הרבה עונות שהיא ממש מעצבנת, בערך מעונה 5 היא התחילה להיות מעצבנת, בעצם מאז שהיא כבר לא הייתה ילדה והתחילה להתבגר
אני מבינה אותך, אני גם כמעט שם. אני עדיין מקווה שמתישהו יהיה להם קטע יפה שיחזיר לי את הרגשות של פעם. כמו שקרה לי בעונות קודמות שחשבתי שעברתי הלאה ואז מיקי חזר ובום חזרה האובססיה שלי.טוב- עכשיו לאיאן ומיקי- משהו בלהבה שהיחסים שלהם עוררו בי דעכה לגמרי. אני כבר לא כזה מתרגשת מהקשר שלהם, ואני לא יודעת אם זה הכתיבה, או משהו אחר. זה אפילו לא אכפת לי שהם רבים - כאילו זה רק מרגיש שהם רבים על דברים דבילים, למרות שאפשר לעשות איתם עוד המון דברים מעניינים ואפילו אם הם רבים לעשות שהם יריבו על דברים יותר מעניינים. *אנחה*, אני מסתכלת בדיעבד על העונה האחרונה ואני קצת חושבת שהיא לא הייתה כזאת נחוצה. בעונה הקודמת הם רבו חצי עונה על שום דבר משמעותי, ואז הם התחתנו סתם ככה, למרות שאין לזה שום משמעות בתכלס, והם לא נוגעים יותר בדברים שבאמת חשובים (אבא של מיקי לא רצה להרוג אותו בסוף העונה הקודמת? למה לא מתייחסים לזה? וגם מעצבן אותי האמנזיה הכללית של הדמויות לגבי סבטלנה ויבגני, זה ממש מרגיש כאילו הם מתאמצים להכחיש שכל העלילה הזאת קרתה וזה מבאס אותי.לכן עדי, אני לגמרי עומדת במילה שלי שאם פיונה לא מגיעה להופעת אורח העונה, מבחינתי אני מוכנה להכחיש את שתי העונות האחרונות. כולל החתונה של מיקי ואיאן. האמת שכבר עכשיו אני קצת חושבת שאולי זה היה הכי טוב אם זה היה נגמר בפרק הזה שאיאן נכנס לכלא וראינו שם את מיקי. סליחה אם זה דברי כפירה, אבל אני קצת מתחילה לחשוב שהייתי מעדיפה שהסיור שלהם יסתיים ככה כי איכשהו זה מרגישלי סיום ממש מושלם בשבילם.
אבל יש להם מזל שנואל מוציא את המירב מהקטעים המצחיקים של מיקי ולכן לפחות זה כייף. אני ממש אוהבת שהוא ממש מבולבל כזה ולא יודע מה רוצים ממנו, כמו בפרק הראשון שאיאן היה כזה- אנחנו צריכים לקבוע חוקים למערכת יחסים שלנו, והוא היה כזה-"dude, מה אתה רוצה מהחיים שלי?"![]()
כי אחרת יש משהו בזה שהיה עדיף שיסתיים בזה שהם מתאחדים בכלא לפני שנגלה שהם בכל לא מסוגלים להסתדר ביחד בשגרה
ובאמת מזל שמיקי מצחיק.
אעהאה אוףומי שכמוני סובל מגעגועים עזים לפיונה, הנה עוד סרטון מחווה ממש טוב שמצאתי לה שנראה לי שלא הבאתי לפורום בעבר:
תודה שעשית אותי עצובה על הבוקר.
כ"כ מתגעגעת לפיונההההההה
גם הבנתי מה חסר בסדרה בעקבות הסרטון הזה - חורף. הדברים העצובים והיפים בסדרה תמיד קרו בחורף הקשה של שיקגו, והקומיים בקיץ. וכבר כמה עונות רק קיץ.
נערך לאחרונה ב: