שיימלס 11X03🍺👨‍❤️‍👨

didalf

Well-known member
טרם צפיתי כי אני לא מוצאת כתוביות אז כבר פתחתי את השרשור כדי להוציא את הכעס שלי.
למה אני לא מוצאת כתוביות?????????????? מה קרה היום?? הפרק כבר הגיע מזמן:-[
עזרה מישהו?

keren or5

Well-known member
טוב אז גם כמו ניק אני לא אעשה עם כל הציטוטים, בין היתר בגלל שאני מסתבכת עם זה ולא ממש יודעת לעשות את זה. (אגב אם מישהו כבר כתב הודעה של איך עושים את זה אז אשמח ללינק, והאמת ניק, אולי תוסיף את ההסברים האלה לשרשור של ההוראות).
כמו כולכם- גם אני לגמרי נמסתי מהעלילה של פרנק ופרני. אוף גאד דאמיט אני שונאת את פרנק, אבל פה ושם הוא מבליח בעלילות חמודות כאלה, ופרני כזאת מתוקה ואוצר |מאוהב|. היא לגמרי אחד הדברים הכי טובים בעונות האחרונות של הסדרה הזאת. וכן גם אני התרגשתי שהזכירו את פיונה ;-( - אני מתגעגעת אוף!
גם אני חשבתי לרגע שאולי פרני תהיה טראנס בגלל שהיא אמרה שהיא בן, אבל תכלס אי אפשר לדעת. בכל מקרה אני מתה עליה (אגב, זוכרים שלפני שתי עונות ליאם אמר לפיונה שהוא לא יודע עדיין אם הוא אוהב בנות או בנים?).
דבי נוראית ואין לי כוח אליה, אבל גם לא ציפיתי להרבה. כבר הרבה עונות שהיא ממש מעצבנת, בערך מעונה 5 היא התחילה להיות מעצבנת, בעצם מאז שהיא כבר לא הייתה ילדה והתחילה להתבגר. אבל באופן מפתיע אני ממש מחבבת את סנדי, שזה דיי נחמד, כי כמה עונות כבר אני לא אוהבת אף אחד מבני/בנות זוג של הגלאגרים (חוץ ממיקי כמובן, נגיע אליו תכף), אז זה נחמד שיש סוף סוף בת זוג של מישהו שאני אשכרה מחבבת.
דבי היא אמא איומה, וליפ צדק בכל מילה שהוא אמר לה, לא אכפת לי שהיא נפגעה. זה היה מגיע לה.
גם אני הבנתי שמתכוונים לעובר עם החור בריאה, אבל כנראה לונה צודקת ולא הבנתי נכון. באופן כללי זאת כבר העונה השניה שליפ כמעט לא מעניין אותי בכלל וזה כזה חבל, כי אני זוכרת שהייתה עונה אחת לפחות שהוא היה דמות האהובה עלי, וזה לא שאני שונאת אותו עכשיו, זה כאילו סתם.. meh כזה- כל פעם שחוזרים אליו.
קווין באמת כזה אדיוט |פנים|. זה היהלי כ"כ ברור שמשהו רע יקרה עם ההתנהגות שלו. אני מתה על וי, וכל פעם שהיא נכנסת לקטע הזה של הגירל בוס ונוזפת באנשים, לא יודעת למה, אני פשוט מתה עליה (למרות שזה נכנס קצת לסטריאוטיפ של האישה השחורה הזועמת, אבל הרבה פעמים היא יוצאת הכי חכמה וצודקת)
גם אותי הצחיק שמיקי התחרמן מקווין.
טוב- עכשיו לאיאן ומיקי- משהו בלהבה שהיחסים שלהם עוררו בי דעכה לגמרי. אני כבר לא כזה מתרגשת מהקשר שלהם, ואני לא יודעת אם זה הכתיבה, או משהו אחר. זה אפילו לא אכפת לי שהם רבים - כאילו זה רק מרגיש שהם רבים על דברים דבילים, למרות שאפשר לעשות איתם עוד המון דברים מעניינים ואפילו אם הם רבים לעשות שהם יריבו על דברים יותר מעניינים. *אנחה*, אני מסתכלת בדיעבד על העונה האחרונה ואני קצת חושבת שהיא לא הייתה כזאת נחוצה. בעונה הקודמת הם רבו חצי עונה על שום דבר משמעותי, ואז הם התחתנו סתם ככה, למרות שאין לזה שום משמעות בתכלס, והם לא נוגעים יותר בדברים שבאמת חשובים (אבא של מיקי לא רצה להרוג אותו בסוף העונה הקודמת? למה לא מתייחסים לזה? וגם מעצבן אותי האמנזיה הכללית של הדמויות לגבי סבטלנה ויבגני, זה ממש מרגיש כאילו הם מתאמצים להכחיש שכל העלילה הזאת קרתה וזה מבאס אותי.:( לכן עדי, אני לגמרי עומדת במילה שלי שאם פיונה לא מגיעה להופעת אורח העונה, מבחינתי אני מוכנה להכחיש את שתי העונות האחרונות. כולל החתונה של מיקי ואיאן. האמת שכבר עכשיו אני קצת חושבת שאולי זה היה הכי טוב אם זה היה נגמר בפרק הזה שאיאן נכנס לכלא וראינו שם את מיקי. סליחה אם זה דברי כפירה, אבל אני קצת מתחילה לחשוב שהייתי מעדיפה שהסיור שלהם יסתיים ככה כי איכשהו זה מרגישלי סיום ממש מושלם בשבילם.
אבל יש להם מזל שנואל מוציא את המירב מהקטעים המצחיקים של מיקי ולכן לפחות זה כייף. אני ממש אוהבת שהוא ממש מבולבל כזה ולא יודע מה רוצים ממנו, כמו בפרק הראשון שאיאן היה כזה- אנחנו צריכים לקבוע חוקים למערכת יחסים שלנו, והוא היה כזה-"dude, מה אתה רוצה מהחיים שלי?" :-D
טוב, נראה לי שכתבתי כל מה שרציתי, ואם לא אז לא נורא.
ומי שכמוני סובל מגעגועים עזים לפיונה, הנה עוד סרטון מחווה ממש טוב שמצאתי לה שנראה לי שלא הבאתי לפורום בעבר:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם אני לא מצאתי כתוביות!!!
והקטע הוא שעד עכשיו לא נכנסתי לשרשור בגלל שעוד לא ראיתי והתעצבנתי שאת כנראה כן מצאת וראית כי אחרת למה שתפתחי את השרשור.

נקווה שמחר יהיה

didalf

Well-known member
גם אני לא מצאתי כתוביות!!!
והקטע הוא שעד עכשיו לא נכנסתי לשרשור בגלל שעוד לא ראיתי והתעצבנתי שאת כנראה כן מצאת וראית כי אחרת למה שתפתחי את השרשור.

נקווה שמחר יהיה
אני אף פעם לא כותבת סיכום בהודעה ראשונה תמיד בטוח להכנס לשרשור שלי.
אוף מה מחר;-(

didalf

Well-known member
אני אחרי שחיפשתי כתוביות כמה שעות בתסכול רב והבנתי שאני אאלץ לחכות למחר (כי לראות בלי זה לא כיף כי אני לא מבינה חצי ממה שהם אומרים):

**חיפשתי גיפים וזה הזכיר לי עד כמה אני מתגעגעת לפיונההה;-(|מאוהב|;-(|מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
יש לכם צרות של עשירים. אצלי יש הפסקת חשמל כל היום שכמו שזה נראה כרגע תמשך גם מחר אז הסיכוי היחיד שלי לצפות בסדרה זה אם מישהו ימחיז לי אותה בתיאטרון בובות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש לכם צרות של עשירים. אצלי יש הפסקת חשמל כל היום שכמו שזה נראה כרגע תמשך גם מחר אז הסיכוי היחיד שלי לצפות בסדרה זה אם מישהו ימחיז לי אותה בתיאטרון בובות.
אז מה שאת אומרת זה בעצם שאת גרמת לכך שאין לנו כתוביות כדי שלא נוכל לראות לפניך.
חוצפנית!

*ואגב, פרק של שיימלס שבו כולם בובות (סטייל פרק מיוחד של קומיוניטי) יכול להיות מעולה.
אפשר להסביר את זה שככה פראנק רואה את כולם כשהוא על איזה סם.
או שככה ליאם רואה את כולם תמיד כי המוח שלו נדפק מסמים כשהוא היה פעוט.

didalf

Well-known member
מצד אחד|נחמה| מצד שני אני שמחה שגם את לא ראית היום וכולנו תקועים:-D

*ואגב, פרק של שיימלס שבו כולם בובות (סטייל פרק מיוחד של קומיוניטי) יכול להיות מעולה.
אפשר להסביר את זה שככה פראנק רואה את כולם כשהוא על איזה סם.
או שככה ליאם רואה את כולם תמיד כי המוח שלו נדפק מסמים כשהוא היה פעוט.
מדהים:-D:-D
אני עדיין מחכה לפרק מחזמר רק כדי שאמי רוסום תשיר.

didalf

Well-known member
שמחה לבשר שיש כתוביות|בוקס| הלכתי לראות סופסוף!

Lhuna3

Well-known member
האהא בסוף הקדמתי אותכם!
אבל אין לי כוח אז אני אשאיר לעדי את הסיכום :p

didalf

Well-known member
חצופים כולכם|שפם|

אוקי איכשהו העלילה הכי חמודה של הפרק כללה את פרנק דווקא.
דבי בחוצפתה חושבת שלכולם יש אחריות על הילדה שלה ומשאירה אותה עם "מישהו" שיקח אותה לבצפר, ומה שנשאר זה פרנק. אז הוא דווקא לוקח אותה אבל טועה בבית ספר כי גם הוא על שם אישה שחורה וכולם נראים אותו דבר (בתי ספר, לא נשים שחורות:-P:) ואז מחליט שאין לו כוח לחפש את הבית ספר הנכון ולוקח אותה ליום סידורים, שאצל פרנק זה קניית סמים. פרני מסייעת לו במיקוח והיא כזאת חמודה שאף אחד לא עומד בפניה ונותנים לו את המחיר שהוא רוצה. כל הטיול שלהם וההתחברות שלהם היה כזה חמוד האמת. בסוף הוא עשה אפילו קעקוע שלה. הצחיק אותי "אולי אני אעשה גם של בן דוד שלך פרד אני עוד לא מחבב אותו מספיק":-D. ואז ברחוב פרנק לרגע שוכח איפה הוא ומה הם עושים שם. אלצייהמר??:-0 מה יש לו? האם משהו יהרוג אותו בסוף??
חוצמזה דבי מתעקשת להלביש את פרני בשמלה כדי לצלם אותה למשהו והיא לא רוצה. פרנק אומר לה שהוא מבין שהיא לא גירל גירל אלא.. ופרני משלימה "בוי". רומזים לנו שפרני היא טראנס?8-* אח"כ בבר הוא מדבר על זה שילדים זה קשה ונכדים זה קל יותר, שבתכלס יש בזה משהו. כמעט ריחמתי עליו, אבל רק כמעט. בסוף פרני מסכימה להצטלם בשמלה כי פרנק שכנע אותה. אוח זה היה ממש חמוד האמת|לב|
ודבי וואי סתומה רצח|חבול| באיזה קטע היא חושבת שכולם אחראים על הילדה שלה שהיא כועסת עליהם ככה? וכמובן שעל הדרך הסתבכה עם זאת שהיא עבדה אצלה אוח דבי מה יהיה איתך? תמיד צעד קדימה שניים אחורה, יותר גרועה מפיונה|פנים| (אוח פרנק הזכיר היום את פיונה והתרגשתי, גאד אני מתגעגעת. צריך לפחות להזכיר אותה יותר!).
*הם פישלו בקטע המעצבן של סדרות - כשדבי סימסה לכולם ואז לסנדי החלון שיחה היה ריק למרות שזאת מישהי שאמורה להיות בהתכתבות תמידית איתה. שונאת שלא שמים לב לזה.

קארל מקבל שותפה חדשה והפעם מופרעת מידי. לול הוא באמת דומה לבילי אייליש:-D:-D:-D
והיא שוטרת אלימה שחושבת שהיא מעל החוק, מהסוג שבגללם יש הפגנות, רק הטוויסט הוא שהיא שחורה. תוהה מה הם ניסו להגיד בזה? באמת כאילו, אם מישהו מכם עם תובנות זה יהיה נחמד.
הם עוצרים איזה אחד באלימות אבל הצחיק אותי שקארל שלח לכולם את התמונה מהמעצר הראשון שלו:-D עצם העובדה שהוא עצר וטרח להצטלם:-D קארל כמובן הרבה יותר נהנה היום. אבל עדיין יש בו משהו קצת תמים ששואל לגבי אתיות וחוקיות של מה שהם עשו. קארל כזה נוח להשפעה וכ"כ על הגבול שבין פסיכופט אלים ללב טוב, שזה ממש תלוי בשותף שיהיה לו איזה שוטר הוא יצא בסוף.

הבעיה עם ליפ זה שכשהוא במצב טוב העלילות שלו פחות מעניינות. והמצב שלו כ"כ טוב עכשיו, הוא פיכח, יש לו ילד, הוא ביחסים טובים עם תמי, הוא משפץ את הבית. וזה נחמד אבל קצת פחות מעניין ומצד שני אני ממש מפחדת מה יהרוס לו את זה הפעם.
אניוואי לבראד מסתבר יש עוד תינוק בדרך אבל יש לו חור בלב (?) וצריך לנתח וזה פאקינג 65000 דולר:-0 ותמי וליפ רוצים לעזור. באמת שלרגע חשבתי שאולי הם אכן יסכנו את העובר איכשהו ברמה שיהיו חייבים לנתח. אולי זה עוד יקרה? וואי וגם לרופאה הייתה מסכה עם חלק שקוף בפה וזה נראה כ"כ מגוחך היא נראתה כמו באטמן זה הרג אותי:-D
ואז זה שליפ שוכר ממנו את הבית בא לקחת כמה דברים והתרשם ממה שהוא עשה עם הבית. הייתי בטוחה שהוא הולך לגרש אותו ולמכור את הבית המשופץ ולדפוק אותו אבל הוא הציע לתת לו כסף:-0 וואי נחמד מצידו. אבל זה עדיין לא מספיק.

קוו מתלהב מזה שיש להם כסף והוא כמובן אידיוט אז הוא משוויץ בזה ומתלבש כמו פימפ ואז נשדד|פנים| מזל שמיקי שם להציע את שירותיו באבטחה ושינוע:-D

מיקי ואיאן ממשיכים להיות אידיוטיים, כשהפעם הם רבים על מי מהם "הגבר" בזוגיות. וואי מה יש לכם שני אהבלים?? אבל הצחיק אותי כשאיאן אומר למיקי שהוא מזכיר לו את הג'ונאס בראדר ומיקי כזה "רגע איזה?" איאן "'ג'ו?" מיקי: "פאק יו אני ניק":-D ובסוף הפרק נגמר עם שיר שלהם:-D:-D
ואז הם יורדים למטה ושואלים את המשפחה מי הגבר וכולם פה אחד "איאן":-D (בכללי גם היום ערב ובוקר משפחתי איזה כיף!)
מיקי לוקח את זה קשה והולך להתאמן במכון של קוו. (נקרעתי כשהוא יצא עייף ואמר "לא פלא שאיאן תמיד עצבני ספורט זה מתיש" כי בול:-D תמיד אומרים לי אם עושים מספיק מתרגלים זה כיף אנדרנלין בולשיט! הייתי שנתיים רצופות במכון שנאתי כל רגע).
איאן גם לוקח את זה קשה וכשבוס לוחץ עליו לעבוד בצהריים ואז לוחץ על נקודה רגישה מתפטר בכעס. תכלס הבוס חוצפן. אהבתי שכולם הריעו לו.
ואז שני האידיוטים הולכים מכות בבר וורוניקה נוזפת בהם, מלכה|כתר| אהבתי כל מה שהיא אמרה להם!
בסוף הם חזרו לעשות סקס אבל דיייי תחזירו לי את הרומנטיקה ואת האהבה;-(
למזלם גם כשהם רבים מיקי מדבר מצחיק אז אני חצי מתוסכלת חצי צוחקת.

Lhuna3

Well-known member
אוקי איכשהו העלילה הכי חמודה של הפרק כללה את פרנק דווקא.
זה באמת היה מקסים וחמוד, ושמחתי גם כמובן שהכירו את קיומה של פיונה.
בהתחלה כעסתי על ליאם שהשאיר אותה עם פרנק, אבל הוא בעצמו הושאר ככה עם פרנק ושרד אז הוא בטח חושב שזה לא כזה נורא. ופראני היתה כזאת חמודה, וגם פרנק היה קצת מרגש איתה.
ואז ברחוב פרנק לרגע שוכח איפה הוא ומה הם עושים שם. אלצייהמר??:-0 מה יש לו? האם משהו יהרוג אותו בסוף??
האמת שחשבתי שזה בגלל הסמים יש לו נזק מוחי, אבל יכול להיות גם מה שכתבת... מקווה שלא.

חוצמזה דבי מתעקשת להלביש את פרני בשמלה כדי לצלם אותה למשהו והיא לא רוצה. פרנק אומר לה שהוא מבין שהיא לא גירל גירל אלא.. ופרני משלימה "בוי". רומזים לנו שפרני היא טראנס?
תהיתי גם.

בסוף פרני מסכימה להצטלם בשמלה כי פרנק שכנע אותה. אוח זה היה ממש חמוד האמת
מאוד.

קארל מקבל שותפה חדשה והפעם מופרעת מידי. לול הוא באמת דומה לבילי אייליש:-D:-D:-D
והיא שוטרת אלימה שחושבת שהיא מעל החוק, מהסוג שבגללם יש הפגנות, רק הטוויסט הוא שהיא שחורה. תוהה מה הם ניסו להגיד בזה? באמת כאילו, אם מישהו מכם עם תובנות זה יהיה נחמד.
הרגה אותי שהיא קוראת לו בילי :-D
כן עוד שוטרת מושחתת, ההרגשה שלי היתה... וזה נכון לכל דבר עכשיו בסדרה וטיפה מציק לי... שהם מאוד מתאמצים להעביר את המסרים הכי פופולריים ועכשויים. אז עכשיו זה פופולרי להראות ששוטרים הם רעים ומושחתים.
(כמו שנכון להראות שזה סבבה אם ילדה רוצה להיות ילד. שאני בעד המסרים האלו אבל כשזורקים עלינו את הכל ביחד זה מרגיש לא טבעי ומאולץ.) מה זה אומר שהיא דווקא שחורה? לא יודעת באמת, אולי ניסו קצת לרכך את המסר שלא יהיה שקוף מידי?

בכל אופן אם נשים את זה בצד, לפחות כיף לקארל עכשיו קצת יותר :-D למרות שהשוטרת מוגזמת ברמה לא ממש אמינה.
הצחיק אותי שקארל שלח לכולם את התמונה מהמעצר הראשון שלו
ועוד יותר מצחיק שאיאן מראה את התמונה לקולגות My baby brother had his first arrest והם כזה "אווו" כאילו איזה חמוד :-D
בכלל כל הסצינה עם השוטרת היתה הזויה אבל מצחיקה.
"תירה בו!"
"רגע, באמת?"
"לא ביץ'! תרדוף אחריו!"
:-D

וגם לא יודעת למה אבל צחקתי כשהוא לא שם יד על הראש של העצור כשהכניס אותו לניידת כמו שתמיד רואים שהם עושים, אז העצור חוטף מכה באמת ועושה לו "אאאווו!" מופגן ומאשים כזה חחחח

קארל כזה נוח להשפעה וכ"כ על הגבול שבין פסיכופט אלים ללב טוב, שזה ממש תלוי בשותף שיהיה לו איזה שוטר הוא יצא בסוף.
נכון.

לבראד מסתבר יש עוד תינוק בדרך אבל יש לו חור בלב (?)
רגע, תינוק בדרך? אני הבנתי שזה תינוק שכבר נולד, לא עובר.
בכל אופן חזרנו לנושא שכבר נידון לא פעם בסדרה אבל אני דווקא בסדר עם זה שהם חוזרים אליו, שלעניים אין גישה לטיפול רפואי הכרחי וזה מוביל אותם למצבים אבסורדיים.

וואי נחמד מצידו. אבל זה עדיין לא מספיק.
נכון, אני ציפיתי ועדיין מצפה שליפ יפנה לערוצים לא חוקיים... אולי למיקי, אולי לכספי הסמים של פרנק איכשהו, אולי דרך קארל...?

קוו מתלהב מזה שיש להם כסף והוא כמובן אידיוט אז הוא משוויץ בזה ומתלבש כמו פימפ ואז נשדד
אוי זה היה באמת כל כך צפוי.

איאן ומיקי היו אידיוטים מוחלטים, אבל כן לפחות קצת מצחיקים.
ומיקי לקוו בבאר: "קודם כל תלבש מכנסיים כי אתה מתחיל להדליק אותי קצת" :-D

didalf

Well-known member
בהתחלה כעסתי על ליאם שהשאיר אותה עם פרנק, אבל הוא בעצמו הושאר ככה עם פרנק ושרד אז הוא בטח חושב שזה לא כזה נורא. ופראני היתה כזאת חמודה, וגם פרנק היה קצת מרגש איתה.
כן. בתכלס בפרק ההוא שליאם ופרנק התחברו פרנק גם היה חמוד ובסוף זה שהכניס אותו לבית ספר פרטי. אולי ליאם חושב שזה טקס חניכה הכרחי לגאלגר. בתכלס זה נכון.

האמת שחשבתי שזה בגלל הסמים יש לו נזק מוחי,
גם אפשרות|תוהה|

כן עוד שוטרת מושחתת, ההרגשה שלי היתה... וזה נכון לכל דבר עכשיו בסדרה וטיפה מציק לי... שהם מאוד מתאמצים להעביר את המסרים הכי פופולריים ועכשויים. אז עכשיו זה פופולרי להראות ששוטרים הם רעים ומושחתים.
(כמו שנכון להראות שזה סבבה אם ילדה רוצה להיות ילד. שאני בעד המסרים האלו אבל כשזורקים עלינו את הכל ביחד זה מרגיש לא טבעי ומאולץ.) מה זה אומר שהיא דווקא שחורה? לא יודעת באמת, אולי ניסו קצת לרכך את המסר שלא יהיה שקוף מידי?
כן אבל מה שאני אוהבת בשיימלס גם כשהם מעבירים את המסר "הנכון" הם עושים את זה כ"כ אין יור פייס בצורה חסרת בושה שזה משעשע וגם עובר טוב יותר לדעתי. וגם הם מראים שהבעיה נמצאת בכל מקום. למשל שהשוטרת הרעה היא שחורה. או כשהיה קטע כשהבנות של קוו ו-וי היו גזענות כלפי לטינים. זה לא אוטומטי לבן=רע, מיעוטים = מלאכים. יש אנשים דפוקים וטובים בכל צד וכל צבע.

בכלל כל הסצינה עם השוטרת היתה הזויה אבל מצחיקה.
"תירה בו!"
"רגע, באמת?"
"לא ביץ'! תרדוף אחריו!"
:-D
כן:-D:-D היא גם מדברת מצחיק.

רגע, תינוק בדרך? אני הבנתי שזה תינוק שכבר נולד, לא עובר.
אני הבנתי שזה בדרך. גם הייתה לה בטן הריון לא?8-* היא נראית בהריון אבל עכשיו בלבלת אותי האמת. גם שניה לפני זה הראו אולטרסאונד אבל זה לא חייב להיות בהכרח של הריון יכול להיות של הילד עצמו?
1608578649685.png

בכל אופן חזרנו לנושא שכבר נידון לא פעם בסדרה אבל אני דווקא בסדר עם זה שהם חוזרים אליו, שלעניים אין גישה לטיפול רפואי הכרחי וזה מוביל אותם למצבים אבסורדיים.
|כן|

ומיקי לקוו בבאר: "קודם כל תלבש מכנסיים כי אתה מתחיל להדליק אותי קצת" :-D
חחחחח כן:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
אני הבנתי שזה בדרך. גם הייתה לה בטן הריון לא?8-* היא נראית בהריון אבל עכשיו בלבלת אותי האמת. גם שניה לפני זה הראו אולטרסאונד אבל זה לא חייב להיות בהכרח של הריון יכול להיות של הילד עצמו?
את צודקת שהיא נראיית בהריון ושגם הראו אולטרסאונד.
אבל לא נראה לי שמישהו היה אפילו שוקל לגייס 65000 דולר בשביל להציל עובר, אמנם בשלב מאוחר של ההריון הפלה זה יותר בעייתי ושנוי במחלוקת, אבל עדיין רק בגדר הפלה.
בהתחלה תמי אמרה שהתינוק איבד הרבה משקל ומנסים להבין למה הוא לא אוכל, והם מדברים על לנתח אותו... (ואמנם בציניות, אבל גם על האופציה של לדקור אותו כדי שיהיו חייבים להציל את חייו). אז בכל זאת נראה לי שזה ילד קיים.

didalf

Well-known member
את צודקת שהיא נראיית בהריון ושגם הראו אולטרסאונד.
אבל לא נראה לי שמישהו היה אפילו שוקל לגייס 65000 דולר בשביל להציל עובר, אמנם בשלב מאוחר של ההריון הפלה זה יותר בעייתי ושנוי במחלוקת, אבל עדיין רק בגדר הפלה.
בהתחלה תמי אמרה שהתינוק איבד הרבה משקל ומנסים להבין למה הוא לא אוכל, והם מדברים על לנתח אותו... (ואמנם בציניות, אבל גם על האופציה של לדקור אותו כדי שיהיו חייבים להציל את חייו). אז בכל זאת נראה לי שזה ילד קיים.
יש בזה משהו, אז אני ממש מבולבלת עכשיו|תוהה|
כי באמת תהיתי אם זה לא סכום מוגזם להציל עובר. ילד חי זה יותר הגיוני.
וגם ב"לדקור אותו" חשבתי שהם מתכוונים לדקור את הבטן של ההריון או משהו. האמת הרבה דברים לא הסתדרו לי כשחשבתי שמדובר בעובר יש מצב שאת צודקת:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב אני לי כוח לעשות את העניין עם התגובות כי אני חולה ועייף

הקטע שמיקי אומר לקווין לשים מכנסיים כי הוא מתחיל להמשך אליו היה מאוד מצחיק.
גם זה שסיימו את הפרק עם שיר של הג'ואנסים.

בכלל די אהבתי את העלילה של אאן ומיקי.

לרגע קצר אהבתי עלילה של ורוניקה וקווין וקווין הצליח להרוס את זה בכך שהוא אידיוט ברמה גדולה מידי.
כל הקטע של ההשווצה עם הכסף היה כל כך אידיוטי. ברור שישדדו אותו.
בכלל לבזבז את הכסף על שטויות זה אידיוטי. ורוניקה היא כאילו לחלוטין השולטת במערכת יחסים בינהם, אבל היא לא מספיק. היא לא מצליחה מספיק למנוע ממנו לעשות שטויות.

אני אמרתי בפרק שעבר שדבי לא בסדר בכך שדבי מכריחה את פראני לעשות מה שהיא רוצה וכולכן הייתם כאילו, בסדר היא מסכנה.
עכשיו אתן רואות שהיא מגזימה. זה עצוב מאוד שהיא מכריחה אותה לעשות דברים. וחבל שהיא לא קולטת את זה כשכולם מסביב אומרים לה את זה.
גם כל הקטע עם זה שהיא השאירה את האחרים לטפל בבת שלה זה מעצבן.
וגם כל ההתנהלות שלה עם הלקוחה שלה.
מה הבעיה שתתקשר למעסיקה שלה ותאמר שיש מצב חירום עם הבת שלה ותבקש לשאול קצת אוכל שהיא תחזיר אחר כך. זה היה מונע את כל הבלאגן.

פראנק באמת היה חמוד עם פראני.
וברור שזה קל יותר עם נכדים כי אין את הלחץ והציפיות.
אבל החלק שהכי אהבתי עם דבי היה כשהיא זרקה לו בפרצוף שלו לא היה אכפת כשהוא לא ידע איפה הילדים שלו, אבל היא לא כזאת.

בקטע שהוא שוכח שהוא היה בחנות נייר לרגע חשבתי גם שזה אולי סימן ראשון לדמנציה ולמשהו רציני שיהיה בהמשך העונה.
ואם זאת דמנציה אז האם זה בגלל שימוש בסמים, או משהו אחר.
אבל גם יכול להיות שזה פשוט בגלל הסמים שהוא בטח היה עליהם באותו רגע.

קארל והשוטרת... עלילה בסדר.
לפחות היא לא מתה בסוף הפרק.
אני לא יודע בוודאות אבל אני מניח שיש הרבה שוטרים שחורים שבעצמם פועלים באופן גזעני - כלומר חושדים בגברים שחורים יותר מאשר בלבנים.
למרות שמצד שני בשכונה שחורה היא בחרה לרדוף אחרי הבחור הלבן היחיד.

כולם מאוד שמחים בשביל ההישגים של קארל כשוטר, חוץ ממיקי. אבל מה יהיה באמת כשהוא יהיה בצד השני מולם באיזה סוגיה.

לגבי האחות של תמי - גם אני הבנתי שמדובר בניתוח בעובר שלה.
בכל עניין הצורך בכסף, וזה שתמי שואלת את ליפ אם הגאלגרים יכולים לעזור - זה גרם לי לחשוב על כך שפיונה השאירה להם 50 אלף דולר בסוף עונה 9. היו המון דיבורים על זה בעונה שעברה. האם הם כבר ביזבזו את כך הכסף הזה?
ומה לגבי זה שפיונה עצמה עזבה עם 50 אלף. אני יודע שהיא כבר כל כך לא במשפחה שהיא לא באה לחתונות (אבל לפחות פראנק בערך זוכר אותה) אבל האם לא הגיוני שליפ ישאל אותה אם יש לה כסף בשביל לעזור?

אנ מסכים שכרגיל קצת לוחצים חזק מידי עם דברים מסויימים כמו החוסר צדק הרפואי, וזה שעכשיו פראני אולי טרנס. הם עשו את זה גם בעבר עם דברים דומים.
אבל לפחות הלב שלהם במקום הנכון.

Lhuna3

Well-known member
תרגיש טוב!

זה עצוב מאוד שהיא מכריחה אותה לעשות דברים.
לא ראיתי שהיא הכריחה אותה לעשות משהו כל כך עצוב. מה, זה שהיא ביקשה ממנה ללבוש שמלה? זה בסה"כ היה בשביל התחרות מיס סאות' סייד הזה, שאני הנחתי שיש בזה כסף למי שנבחרת להיות המייצגת ולכן כל אחד רוצה שהילדה שלו תזכה (למרות שזה לא נאמר מפורשות).
היא גם לא באמת הכריחה אותה. פראני בסוף עשתה את זה כי פרנק שכנע אותה.
אפשר להגיד על דבי הרבה דברים שליליים, היא בטח לא אמא מושלמת, אבל לא נראה לי שהיא מישהי שתכפה על פראני להיות "נשית" אם היא תבין שהיא רוצה להיות ילד, נגיד.

גם כל הקטע עם זה שהיא השאירה את האחרים לטפל בבת שלה זה מעצבן.
מה הבעיה שתתקשר למעסיקה שלה ותאמר שיש מצב חירום עם הבת שלה ותבקש לשאול קצת אוכל שהיא תחזיר אחר כך. זה היה מונע את כל הבלאגן.
פה אתה צודק.

אני לא יודע בוודאות אבל אני מניח שיש הרבה שוטרים שחורים שבעצמם פועלים באופן גזעני - כלומר חושדים בגברים שחורים יותר מאשר בלבנים.
אני בטוחה גם שזה נכון.

לגבי האחות של תמי - גם אני הבנתי שמדובר בניתוח בעובר שלה.
וואלה אם שניכם הבנתם ככה, אז אולי אתם צודקים. 😯
אבל זה ממש הזוי לי, מי מגייס 65000 דולר בשביל להציל עובר? לא חושבת שהם דתיים במיוחד. וזה אומר שינתחו אותו ברחם? כלומר יכניסו אותה לניתוח בשביל זה? או שהיא כבר לקראת לידה אז יוציאו אותו בקיסרי עכשיו ומייד ינתחו אותו?
לא יודעת, זה נשמע לי ממש מוזר. אבל אולי.
אני יודע שהיא כבר כל כך לא במשפחה שהיא לא באה לחתונות
😢😢😢

Lhuna3

Well-known member
הלכתי לבדוק קצת סיכומים של הפרק באתרים אמריקאיים בשביל לפתור את התעלומה.
כתוב רק baby ולא עובר או unborn baby או שום רמז אחר שמדובר בעובר. אני בכל זאת חושבת שזה תינוק.

didalf

Well-known member
לא ראיתי שהיא הכריחה אותה לעשות משהו כל כך עצוב. מה, זה שהיא ביקשה ממנה ללבוש שמלה? זה בסה"כ היה בשביל התחרות מיס סאות' סייד הזה, שאני הנחתי שיש בזה כסף למי שנבחרת להיות המייצגת ולכן כל אחד רוצה שהילדה שלו תזכה (למרות שזה לא נאמר מפורשות).
היא גם לא באמת הכריחה אותה. פראני בסוף עשתה את זה כי פרנק שכנע אותה.
אפשר להגיד על דבי הרבה דברים שליליים, היא בטח לא אמא מושלמת, אבל לא נראה לי שהיא מישהי שתכפה על פראני להיות "נשית" אם היא תבין שהיא רוצה להיות ילד, נגיד.
בדיוק|כן|
זה נכון|חבול|

אבל החלק שהכי אהבתי עם דבי היה כשהיא זרקה לו בפרצוף שלו לא היה אכפת כשהוא לא ידע איפה הילדים שלו, אבל היא לא כזאת.
לא הכי אבל אני גם אהבתי|כן|

כולם מאוד שמחים בשביל ההישגים של קארל כשוטר, חוץ ממיקי. אבל מה יהיה באמת כשהוא יהיה בצד השני מולם באיזה סוגיה.
חחח כן כולם מזל טוב ומיקי כזה "פאק יו קאפ":-D אני גם תוהה מה יהיה כשתהיה איזה התנגשות. בכלל כאילו הוא לא יודע על כל הדברים הלא חוקיים שהולכים סביבו? מיקי תמיד באיזה עסק מפוקפק, קוו ו-וי פתחו את הבר כשאסור ומוכרים וויד בלי רשיון עדיין.

זה גרם לי לחשוב על כך שפיונה השאירה להם 50 אלף דולר בסוף עונה 9. היו המון דיבורים על זה בעונה שעברה. האם הם כבר ביזבזו את כך הכסף הזה?
זה לא היה באחריות דבי שהתמשה בזה לקנות בגדים יקרים עם שיטת החזרות שהסתבכה כשהחבר המעצבן של פרנק גנב לה הכל? ובטח הם בזבזו כבר את מה שנשאר.

הלכתי לבדוק קצת סיכומים של הפרק באתרים אמריקאיים בשביל לפתור את התעלומה.
כתוב רק baby ולא עובר או unborn baby או שום רמז אחר שמדובר בעובר. אני בכל זאת חושבת שזה תינוק.
אני לא יודעת כלום כבר|חבול| אני מקווה שנגלה בפרק הבא:-D

אוי תרגיש טוב|חיבוק| רק שלא יהיה קורונה:-D

למעלה