אני אף פעם לא כותבת סיכום בהודעה ראשונה תמיד בטוח להכנס לשרשור שלי.גם אני לא מצאתי כתוביות!!!
והקטע הוא שעד עכשיו לא נכנסתי לשרשור בגלל שעוד לא ראיתי והתעצבנתי שאת כנראה כן מצאת וראית כי אחרת למה שתפתחי את השרשור.
נקווה שמחר יהיה
אז מה שאת אומרת זה בעצם שאת גרמת לכך שאין לנו כתוביות כדי שלא נוכל לראות לפניך.יש לכם צרות של עשירים. אצלי יש הפסקת חשמל כל היום שכמו שזה נראה כרגע תמשך גם מחר אז הסיכוי היחיד שלי לצפות בסדרה זה אם מישהו ימחיז לי אותה בתיאטרון בובות.
מצד אחדיש לכם צרות של עשירים. אצלי יש הפסקת חשמל כל היום שכמו שזה נראה כרגע תמשך גם מחר אז הסיכוי היחיד שלי לצפות בסדרה זה אם מישהו ימחיז לי אותה בתיאטרון בובות.
מדהים*ואגב, פרק של שיימלס שבו כולם בובות (סטייל פרק מיוחד של קומיוניטי) יכול להיות מעולה.
אפשר להסביר את זה שככה פראנק רואה את כולם כשהוא על איזה סם.
או שככה ליאם רואה את כולם תמיד כי המוח שלו נדפק מסמים כשהוא היה פעוט.
זה באמת היה מקסים וחמוד, ושמחתי גם כמובן שהכירו את קיומה של פיונה.אוקי איכשהו העלילה הכי חמודה של הפרק כללה את פרנק דווקא.
האמת שחשבתי שזה בגלל הסמים יש לו נזק מוחי, אבל יכול להיות גם מה שכתבת... מקווה שלא.ואז ברחוב פרנק לרגע שוכח איפה הוא ומה הם עושים שם. אלצייהמר??מה יש לו? האם משהו יהרוג אותו בסוף??
תהיתי גם.חוצמזה דבי מתעקשת להלביש את פרני בשמלה כדי לצלם אותה למשהו והיא לא רוצה. פרנק אומר לה שהוא מבין שהיא לא גירל גירל אלא.. ופרני משלימה "בוי". רומזים לנו שפרני היא טראנס?
מאוד.בסוף פרני מסכימה להצטלם בשמלה כי פרנק שכנע אותה. אוח זה היה ממש חמוד האמת
הרגה אותי שהיא קוראת לו ביליקארל מקבל שותפה חדשה והפעם מופרעת מידי. לול הוא באמת דומה לבילי אייליש
והיא שוטרת אלימה שחושבת שהיא מעל החוק, מהסוג שבגללם יש הפגנות, רק הטוויסט הוא שהיא שחורה. תוהה מה הם ניסו להגיד בזה? באמת כאילו, אם מישהו מכם עם תובנות זה יהיה נחמד.
ועוד יותר מצחיק שאיאן מראה את התמונה לקולגות My baby brother had his first arrest והם כזה "אווו" כאילו איזה חמודהצחיק אותי שקארל שלח לכולם את התמונה מהמעצר הראשון שלו
נכון.קארל כזה נוח להשפעה וכ"כ על הגבול שבין פסיכופט אלים ללב טוב, שזה ממש תלוי בשותף שיהיה לו איזה שוטר הוא יצא בסוף.
רגע, תינוק בדרך? אני הבנתי שזה תינוק שכבר נולד, לא עובר.לבראד מסתבר יש עוד תינוק בדרך אבל יש לו חור בלב (?)
נכון, אני ציפיתי ועדיין מצפה שליפ יפנה לערוצים לא חוקיים... אולי למיקי, אולי לכספי הסמים של פרנק איכשהו, אולי דרך קארל...?וואי נחמד מצידו. אבל זה עדיין לא מספיק.
אוי זה היה באמת כל כך צפוי.קוו מתלהב מזה שיש להם כסף והוא כמובן אידיוט אז הוא משוויץ בזה ומתלבש כמו פימפ ואז נשדד
כן. בתכלס בפרק ההוא שליאם ופרנק התחברו פרנק גם היה חמוד ובסוף זה שהכניס אותו לבית ספר פרטי. אולי ליאם חושב שזה טקס חניכה הכרחי לגאלגר. בתכלס זה נכון.בהתחלה כעסתי על ליאם שהשאיר אותה עם פרנק, אבל הוא בעצמו הושאר ככה עם פרנק ושרד אז הוא בטח חושב שזה לא כזה נורא. ופראני היתה כזאת חמודה, וגם פרנק היה קצת מרגש איתה.
גם אפשרותהאמת שחשבתי שזה בגלל הסמים יש לו נזק מוחי,
כן אבל מה שאני אוהבת בשיימלס גם כשהם מעבירים את המסר "הנכון" הם עושים את זה כ"כ אין יור פייס בצורה חסרת בושה שזה משעשע וגם עובר טוב יותר לדעתי. וגם הם מראים שהבעיה נמצאת בכל מקום. למשל שהשוטרת הרעה היא שחורה. או כשהיה קטע כשהבנות של קוו ו-וי היו גזענות כלפי לטינים. זה לא אוטומטי לבן=רע, מיעוטים = מלאכים. יש אנשים דפוקים וטובים בכל צד וכל צבע.כן עוד שוטרת מושחתת, ההרגשה שלי היתה... וזה נכון לכל דבר עכשיו בסדרה וטיפה מציק לי... שהם מאוד מתאמצים להעביר את המסרים הכי פופולריים ועכשויים. אז עכשיו זה פופולרי להראות ששוטרים הם רעים ומושחתים.
(כמו שנכון להראות שזה סבבה אם ילדה רוצה להיות ילד. שאני בעד המסרים האלו אבל כשזורקים עלינו את הכל ביחד זה מרגיש לא טבעי ומאולץ.) מה זה אומר שהיא דווקא שחורה? לא יודעת באמת, אולי ניסו קצת לרכך את המסר שלא יהיה שקוף מידי?
כןבכלל כל הסצינה עם השוטרת היתה הזויה אבל מצחיקה.
"תירה בו!"
"רגע, באמת?"
"לא ביץ'! תרדוף אחריו!"
![]()
אני הבנתי שזה בדרך. גם הייתה לה בטן הריון לא?רגע, תינוק בדרך? אני הבנתי שזה תינוק שכבר נולד, לא עובר.
בכל אופן חזרנו לנושא שכבר נידון לא פעם בסדרה אבל אני דווקא בסדר עם זה שהם חוזרים אליו, שלעניים אין גישה לטיפול רפואי הכרחי וזה מוביל אותם למצבים אבסורדיים.
חחחחח כןומיקי לקוו בבאר: "קודם כל תלבש מכנסיים כי אתה מתחיל להדליק אותי קצת"![]()
את צודקת שהיא נראיית בהריון ושגם הראו אולטרסאונד.אני הבנתי שזה בדרך. גם הייתה לה בטן הריון לא?היא נראית בהריון אבל עכשיו בלבלת אותי האמת. גם שניה לפני זה הראו אולטרסאונד אבל זה לא חייב להיות בהכרח של הריון יכול להיות של הילד עצמו?
את צודקת שהיא נראיית בהריון ושגם הראו אולטרסאונד.
אבל לא נראה לי שמישהו היה אפילו שוקל לגייס 65000 דולר בשביל להציל עובר, אמנם בשלב מאוחר של ההריון הפלה זה יותר בעייתי ושנוי במחלוקת, אבל עדיין רק בגדר הפלה.
בהתחלה תמי אמרה שהתינוק איבד הרבה משקל ומנסים להבין למה הוא לא אוכל, והם מדברים על לנתח אותו... (ואמנם בציניות, אבל גם על האופציה של לדקור אותו כדי שיהיו חייבים להציל את חייו). אז בכל זאת נראה לי שזה ילד קיים.
תרגיש טוב!טוב אני לי כוח לעשות את העניין עם התגובות כי אני חולה ועייף
לא ראיתי שהיא הכריחה אותה לעשות משהו כל כך עצוב. מה, זה שהיא ביקשה ממנה ללבוש שמלה? זה בסה"כ היה בשביל התחרות מיס סאות' סייד הזה, שאני הנחתי שיש בזה כסף למי שנבחרת להיות המייצגת ולכן כל אחד רוצה שהילדה שלו תזכה (למרות שזה לא נאמר מפורשות).זה עצוב מאוד שהיא מכריחה אותה לעשות דברים.
פה אתה צודק.גם כל הקטע עם זה שהיא השאירה את האחרים לטפל בבת שלה זה מעצבן.
וגם כל ההתנהלות שלה עם הלקוחה שלה.
מה הבעיה שתתקשר למעסיקה שלה ותאמר שיש מצב חירום עם הבת שלה ותבקש לשאול קצת אוכל שהיא תחזיר אחר כך. זה היה מונע את כל הבלאגן.
אני בטוחה גם שזה נכון.אני לא יודע בוודאות אבל אני מניח שיש הרבה שוטרים שחורים שבעצמם פועלים באופן גזעני - כלומר חושדים בגברים שחורים יותר מאשר בלבנים.
וואלה אם שניכם הבנתם ככה, אז אולי אתם צודקים.לגבי האחות של תמי - גם אני הבנתי שמדובר בניתוח בעובר שלה.
אני יודע שהיא כבר כל כך לא במשפחה שהיא לא באה לחתונות
בדיוקלא ראיתי שהיא הכריחה אותה לעשות משהו כל כך עצוב. מה, זה שהיא ביקשה ממנה ללבוש שמלה? זה בסה"כ היה בשביל התחרות מיס סאות' סייד הזה, שאני הנחתי שיש בזה כסף למי שנבחרת להיות המייצגת ולכן כל אחד רוצה שהילדה שלו תזכה (למרות שזה לא נאמר מפורשות).
היא גם לא באמת הכריחה אותה. פראני בסוף עשתה את זה כי פרנק שכנע אותה.
אפשר להגיד על דבי הרבה דברים שליליים, היא בטח לא אמא מושלמת, אבל לא נראה לי שהיא מישהי שתכפה על פראני להיות "נשית" אם היא תבין שהיא רוצה להיות ילד, נגיד.
זה נכוןוגם כל ההתנהלות שלה עם הלקוחה שלה.
מה הבעיה שתתקשר למעסיקה שלה ותאמר שיש מצב חירום עם הבת שלה ותבקש לשאול קצת אוכל שהיא תחזיר אחר כך. זה היה מונע את כל הבלאגן.
לא הכי אבל אני גם אהבתיאבל החלק שהכי אהבתי עם דבי היה כשהיא זרקה לו בפרצוף שלו לא היה אכפת כשהוא לא ידע איפה הילדים שלו, אבל היא לא כזאת.
חחח כן כולם מזל טוב ומיקי כזה "פאק יו קאפ"כולם מאוד שמחים בשביל ההישגים של קארל כשוטר, חוץ ממיקי. אבל מה יהיה באמת כשהוא יהיה בצד השני מולם באיזה סוגיה.
זה לא היה באחריות דבי שהתמשה בזה לקנות בגדים יקרים עם שיטת החזרות שהסתבכה כשהחבר המעצבן של פרנק גנב לה הכל? ובטח הם בזבזו כבר את מה שנשאר.זה גרם לי לחשוב על כך שפיונה השאירה להם 50 אלף דולר בסוף עונה 9. היו המון דיבורים על זה בעונה שעברה. האם הם כבר ביזבזו את כך הכסף הזה?
אני לא יודעת כלום כברהלכתי לבדוק קצת סיכומים של הפרק באתרים אמריקאיים בשביל לפתור את התעלומה.
כתוב רק baby ולא עובר או unborn baby או שום רמז אחר שמדובר בעובר. אני בכל זאת חושבת שזה תינוק.
אוי תרגיש טובטוב אני לי כוח לעשות את העניין עם התגובות כי אני חולה ועייף
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.