היא נולדה כבר בעונה 6???????? הייתי בטוחה שהרבה יותר מאוחר מזה!פרני בת 5אמאלה איך כבר?? מתי היא נולדה עונה 6?
כנ"ל, כלומר בהתחלה חשבתי שהיא מעצבנת, אבל בסוף כשהיא הודתה בזה ולא התחרטה אז אהבתי את זה.לדבי יש חסכי ילדות והיא מארגנת לפרני מסיבת נסיכות מוגזמת למרות שהיא בקטע של מלחמות. אהבתי מה שהיא אמרה בסוף שכן זה היה בשבילה והיא לא הייתה משנה את זה. אז פרני תתאכזב קצת בגיל 5 לא נורא. עכשיו קצת חבל לי שהמסיבה לא הצליחה לדבי קצת יותר.
כן, הם היו צריכים לדעת שבעסקים מפוקפקים הוא המלך והוא יצליח להערים גם עליהם בסוף.קוו ו-וי נכנסים עם פרנק לעסקי הוויד וזה הולך קצת טוב מידי.
נכון, אגב זה היה ממש ברור בעיני שזאת השכנה הידידותית. ואפשר להבין אותם סה"כ.מישהו משחית לליפ את הבית ומסתבר שזה השכנים כי הם פוחדים שהוא משפץ אותו יותר מידי ומעלה את ערך השכונה. חצופיםיש להם מזל שליפ מבין את זה כי זה בעיה גם קרובה לליבו אז הוא קצת מרסס לעצמו גרפיטי. נו שיהיה, שיהיה בית יפה מבפנים לפחות.
אני גם לא יודעת, אבל נוטה להאמין שהם לא המציאו את הקטע הזה.זה אמיתי דבר שקורה אבל שילדים לא מקבלים אוכל או אוכל גרוע כי ההורים שלהם לא משלמים?
אני בטוחה שזה ישיג לו את האקשן שהוא כל כך רוצהאני מקווה שזה ישיג לקארל שותף טוב יותר
מגניב! איך את זוכרת וואו...הצחיק אותי ממש אבל כשהוא צעק עליהם "פאק יו, פאק יו, אנד אספיישלי פאק יו" כי זה קלאסיקה שלו מעונה 2![]()
את לא באמת ציפית שמרגע שהתחתנו עכשיו עונה שלמה הכל יהיה happily ever after נכון?ותנו לי אותם מאוהבים שוב. אם גרמתם להם להתחתן עונה לפני אחרונה רק כדי להרוס הכל בעונה הזאת אני אבעט את היוצרים מראש מגדל הנר הכי גבוה שאני אמצא!
כן, דבי נכנסה להריון בסוף עונה 5 וילדה בסוף עונה 6.היא נולדה כבר בעונה 6???????? הייתי בטוחה שהרבה יותר מאוחר מזה!
סנדי. וכןהיה מצחיק שהיא אמרה לחברה שלה שלא זוכרת את שמה "וואו גידלו אותך זאבים"![]()
הצחיק אותי ממש אבל כשהוא צעק עליהם "פאק יו, פאק יו, אנד אספיישלי פאק יו" כי זה קלאסיקה שלו מעונה 2![]()
חחחח כי ראיתי את הסצנה הזאת מליוני פעמים וזה אחד הגיפים האהובים עלי.מגניב! איך את זוכרת וואו...
כן אבל אוףאת לא באמת ציפית שמרגע שהתחתנו עכשיו עונה שלמה הכל יהיה happily ever after נכון?
חייב להיות קונפליקט.
אבל רוב הסיכויים שזה בשביל שהוא יפתר איכשהו בסוף. אני מקווה שלטובה.
חחחחחחחחחחחח לא מאמינה שהם מצזנרים לי את הסרטון כי אומרים שם "פאק"כן, דבי נכנסה להריון בסוף עונה 5 וילדה בסוף עונה 6.
עכשיו כשאני חושבת על זה אני כמעט בטוחה שהיא ילדה בחורף ועכשיו היה די קיצי
סנדי. וכןטוב מסכנה גדלה במשפחת מילקוביץ', לידם הגלאגרים זה גן עדן.
חחחח כי ראיתי את הסצנה הזאת מליוני פעמים וזה אחד הגיפים האהובים עלי.
זה הפאקינג שעון מעורר שלי (באייפון אפשר לשים טקסט לשעון מעורר. אנשים נורמלים כותבים דברים כמו "קום" אני כותבת ציטוטים מסדרות/סרטיםשיריםזה מה שכתוב לי ב7 בבוקר כל יום, וזה מתאים לתחושה שלי השעון שמצלצל ב7 בבוקר
)
כן אבל אוףאני רוצה שיהיה קונפליקט חיצוני שהם יתאחדו נגדו.

זה באמת מדהים שהיא כבר בת 5.פרני בת 5אמאלה איך כבר?? מתי היא נולדה עונה 6? הגיוני אבל פאק איך הזמן עף.
איזה חמודה הסצנה בהתחלה של כל המשפחה בבוקר, מתה על הקטעים האלה![]()
עצוב באמת על דבי שלחלוטין לא קיבלה ילדות טובה (ומה שהיא כן קיבלה היה רק בזכות פיונה והאחים שלה).לדבי יש חסכי ילדות והיא מארגנת לפרני מסיבת נסיכות מוגזמת למרות שהיא בקטע של מלחמות. אהבתי מה שהיא אמרה בסוף שכן זה היה בשבילה והיא לא הייתה משנה את זה. אז פרני תתאכזב קצת בגיל 5 לא נורא. עכשיו קצת חבל לי שהמסיבה לא הצליחה לדבי קצת יותר.
מה שקצת מטריד זה שאמרנו שבוע שעבר שהסדרה צריכה לשכוח מכך שהעניין בינהם קרה. ונראה שזה לא קורה.שני האלה בבר עכשיו יושבים רחוק אחד מהשני. הצחיק אותי שקוו שאל למה ואחד מהם "סושיאל דיסטנסינג"![]()
וחוצמזה קוו ו-וי נכנסים עם פרנק לעסקי הוויד וזה הולך קצת טוב מידי.
באופן כללי יחסית לעבר, מצליחים לעשות עלילות ורוניקה וקווין לא משעממות או מעצבנות.כן, הם היו צריכים לדעת שבעסקים מפוקפקים הוא המלך והוא יצליח להערים גם עליהם בסוף.
טוב, 1:30 אז אני אלך לישון ואמשיך לכתוב מחרזה באמת מדהים שהיא כבר בת 5.
והיא הייתה כל כך חמודה. ואני חושב שבפרק הזה היא קיבלה יותר שורות לומר מאשר השחקן ששיחק את ליאם בעבר קיבל אי פעם למרות שאני די בטוח שהוא היה בתפקיד עד גיל 7 לפחות.
והסצנה בבוקר הייתה נורא נורא חמודה. גם בכלל כיף לראות אותם מתארגנים בבוקר, אבל בעיקר כי כולם היו כל כך חמודים אל פראני ואיחלו לה מזל טוב.
*ולכן קצת צרם לי שקארל לא איחל לה מזל טוב.
עצוב באמת על דבי שלחלוטין לא קיבלה ילדות טובה (ומה שהיא כן קיבלה היה רק בזכות פיונה והאחים שלה).
והיא באמת גם בעצמה עדיין כמעט ילדה אז לחלוטין אפשר להבין למה היא רצתה לקבל משהו.
ונכון שהגיוני שהיא תדאג גם לעצמה ולא רק לבת שלה.
אבל למרות כל זה צורם לי שדווקא ביום האחד בשנה שבו פראני אמורה להיות הכי חשובה, דבי עסקה בעצמה יותר.
*אגב, זוכרים את הכמה עונות שבהן דבי הייתה די בלתי נסבלת?
מה שקצת מטריד זה שאמרנו שבוע שעבר שהסדרה צריכה לשכוח מכך שהעניין בינהם קרה. ונראה שזה לא קורה.
אולי תוך שני פרקים כן ישכחו מזה...
באופן כללי יחסית לעבר, מצליחים לעשות עלילות ורוניקה וקווין לא משעממות או מעצבנות.
כנ"ל בעצם לגבי פראנק שהעלילות איתו נוטות להיות יותר מעצבנות.
*אני עכשיו מנסה לחשוב אם כבר היה בעבר קו עלילה משמעותי של ורוניקה וקווין יחד עם פראנק. היו הרבה סצנות איתם כי הוא בבאר הרבה, אבל לא זכור לי ממש עלילה שלהם יחד.
ה"בעיה" שלי עם העלילה הזאת היא קודם כל שאם פראנק כזה גאון בלהשיג סמים ואז למכור אותם ברווח איך זה שהוא לא עושה את זה באופן קבוע?
כי הוא צודק לגבי דבר אחד גדול בסוף הפרק - הוא עשה הכל. הוא השיג את המריחואנה, בישל אותה, מצא קליינטים ומכר אותה. כל מה שהם עשו זה לספק מטבח (מה שיש לו) ולספק מקום למכור, שתכלס לא כל כך קשה.
אז למה הוא בכלל היה צריך אותם? למה הוא לא עשה את זה כבר לפני 10 עונות?
הקטע הוא שזה לא שהוא הערים עליהם, הם ניסו לרמות אותו, לנצל את מה שהוא לימד אותם ולהשתמש בזה כדי להרוויח בלעדיו.
(פעם הבאה תזכירו לי בראשון בבוקר ששיימלס יוצא כבר בראשון ולא צריך לחכות)
חחחחח יש מצבוהיא הייתה כל כך חמודה. ואני חושב שבפרק הזה היא קיבלה יותר שורות לומר מאשר השחקן ששיחק את ליאם בעבר קיבל אי פעם למרות שאני די בטוח שהוא היה בתפקיד עד גיל 7 לפחות.
לא נורא היא בת 5 היא באמת לא תזכור את זה יותר מידי. שיעשו לה מסיבת אקדחים ביומולדת 6 והיא תהיה מרוצה.אבל למרות כל זה צורם לי שדווקא ביום האחד בשנה שבו פראני אמורה להיות הכי חשובה, דבי עסקה בעצמה יותר.
באופן כללי יחסית לעבר, מצליחים לעשות עלילות ורוניקה וקווין לא משעממות או מעצבנות.
כנ"ל בעצם לגבי פראנק שהעלילות איתו נוטות להיות יותר מעצבנות.
זה כבר לפחות 3 עונות ככה הגיע הזמן שתתרגל(פעם הבאה תזכירו לי בראשון בבוקר ששיימלס יוצא כבר בראשון ולא צריך לחכות)
www.instagram.com
www.instagram.com

העניין הוא שאני עובד עם האפיסוד קלנדר כדי לדעת כל יום מה זמין לי לצפיה (או לבקש מהדודים) ושם כתוב לי שזה ביום שני.זה כבר לפחות 3 עונות ככה הגיע הזמן שתתרגל![]()
אוקי, יש לך נקודה לגבי זה שלקוחות ברמה יעדיפו מקום חוקי כזה (או לפחות חוקי למראית עין כי הם אמרו שאין להם רישיון) ושיש להם כבר לקוחות.לגבי מצא קליינטים אני הבנתי שבאו לקנות אצלם כי הם כבר היו ידועים כמקום שמוכר מהפרק הקודם כשהם מכרו חוקיים. הם כן שיווקו את זה עכשיו בתור הסמים של פרנק הקוסם או משהו כזה... אולי הוא היה יכול למצוא לבד, אבל הם כן הביאו אותם.
והם מוכרים מאוד ביוקר, ללקוחות שהם קצת יותר "ברמה" ועם דרישות מאוד ספציפיות, כאלו שבאו לקנות במקום חוקי, לא כאלו שקונים מהג'אנקי ברחוב, אז לא בטוח שכאלו היו קונים ממישהו כמו פרנק בלי האצטלה שלהם. (למרות שעם הכישורים שלו אני בטוחה שהוא יכול לארגן משהו שיראה הולם גם ללקוחות עשירים יותר והוא אולי יעשה זאת בפרק הבא.)
והם אלו שקנו את הסמים מראש (כלומר הוא קנה טכנית, אבל בכסף שלהם כלומר הם המשקיעים. עכשיו כשהוא הרוויח את חלקו הוא אולי באמת לא צריך אותם.)
והוא הערים עליהם בכך שהוא קנה את כל החומר לפניהם, וכך מאלץ אותם להסכים לתנאים שלו.
אני לא חושב שזה נורא שפראני לא קיבלה את היום הולדת שהיא רצתה. נראה לי עצוב שדבי לא יכלה להקדיש את היום הזה לחלוטין למה שהבת שלה רוצה.לא נורא היא בת 5 היא באמת לא תזכור את זה יותר מידי. שיעשו לה מסיבת אקדחים ביומולדת 6 והיא תהיה מרוצה.
אני מבין את הסיבה שלהם לזה שהם השחיתו קצת אבל הוא היה צריך להתעצבן עליהם יותר. מילא לזרוק אשפה על הצמחים בכניסה, אבל הם שברו לו חלונות והם צריכים לדעת שאין לו כסף. לפחות שישלמו לו על החלונות האלו.מישהו משחית לליפ את הבית ומסתבר שזה השכנים כי הם פוחדים שהוא משפץ אותו יותר מידי ומעלה את ערך השכונה. חצופיםיש להם מזל שליפ מבין את זה כי זה בעיה גם קרובה לליבו אז הוא קצת מרסס לעצמו גרפיטי. נו שיהיה, שיהיה בית יפה מבפנים לפחות.
אני תוהה עד כמה מה שליאם עושה זה מתוך נדבנות או שזאת פשוט דרך להרוויח. כלומר שהוא אומר שהוא רק מקבל תרומות כי הוא יודע שאחרת יאסרו עליו לעשות את זה.איזה חמוד ליאם אבל פרנק היה מתבייש. חשבתי שהוא מתכוון למכור את הכריכים האלה אבל הוא תורם אותם, איזה נסיך. אהבתי את הנאום שלו ללאנץ' ליידי. זה אמיתי דבר שקורה אבל שילדים לא מקבלים אוכל או אוכל גרוע כי ההורים שלהם לא משלמים? סתומרת כן זה לא פייר שחלק ישלמו וחלק לא אבל למה בצורה כזאת משפילה?
קודם כל - כאב לי כל הפרק כי ידעתי שהשוטר ההוא מוכר לי מאיפשהו ורק בסוף הפרק יכלתי לחפש (וזה לא היה קל כי לא היה כתוב את השם של הדמות בIMDB) וגיליתי שהוא היה נשיא האוניברסיטה ב"המפץ הגדול".קארל מתרגש מיומו הראשון כשוטר. איזה חמוד כשהוא נכנס הבייתה בבוקר וכולם כזה פייב-אוו זהירות שוטראבל הוא נופל על שוטר חננה שרק מתחבא ברכב וקארל המסכן מת משעמום. אין לו מזל לילד. אח"כ הוא משכנע אותו לבוא איתם לבר בנאום חמוד ושם מסתבר שלשוטר הזה יש שני קצוות - חננה מידי או פרוע מידי. לא פלא שהוא משתדל להשאר בצד החנון, כי תוך שניה הוא מקבל התקף לב
אני מקווה שזה ישיג לקארל שותף טוב יותר.
זאת הייתה סצנה מעולהסצנה מוזרה שבה הטלוויזיה עושה למיקי רגשות אשם
אוקי מיקי הצחיק אותי והכל היום אבל דייייייייייי למריבות האלה תנו לי את מיקי הפגיעותנו לי אותם מאוהבים שוב. אם גרמתם להם להתחתן עונה לפני אחרונה רק כדי להרוס הכל בעונה הזאת אני אבעט את היוצרים מראש מגדל הנר הכי גבוה שאני אמצא!
אני מסכים עם לונה בעניין.את לא באמת ציפית שמרגע שהתחתנו עכשיו עונה שלמה הכל יהיה happily ever after נכון?
חייב להיות קונפליקט.
אבל רוב הסיכויים שזה בשביל שהוא יפתר איכשהו בסוף. אני מקווה שלטובה.
נראה לי שאת שוכחת גם את זה שהוא גנב את הרכב שאיתו הוא גנב את הסחורה הפגומה.ואז מיקי מוצא פתרון וגונב את הסחורה שהמפעל של איאן זורק שזה מוצרים פגי תוקף אבל בקושי ומוכר אותה לטבח בכלא. ממממ בתכלס לא מאד חוקי אבל גם לא נורא, גם ככה הם זרקו את זה. אם מיקי יסתדר על כסף בדרכים כאלה על גבול הבלתי חוקי אני בסדר עם זה.
כן, זה היה מצחיק.הצחיק אותי שמיקי זרק עליו כסף.
תכלס. חצופיםאבל הם שברו לו חלונות והם צריכים לדעת שאין לו כסף. לפחות שישלמו לו על החלונות האלו.
זה מה שחשבתי בהתחלה, שזה מהלך עסקי מחוכם כי הוא מקבל "תרומות", אבל בסוף הוא חילק את הסנדוויצ'ים חופשי לגמרי.אני תוהה עד כמה מה שליאם עושה זה מתוך נדבנות או שזאת פשוט דרך להרוויח. כלומר שהוא אומר שהוא רק מקבל תרומות כי הוא יודע שאחרת יאסרו עליו לעשות את זה.
אהה גם לי הוא היה מוכר ושכחתי לחפש, תודהקודם כל - כאב לי כל הפרק כי ידעתי שהשוטר ההוא מוכר לי מאיפשהו ורק בסוף הפרק יכלתי לחפש (וזה לא היה קל כי לא היה כתוב את השם של הדמות בIMDB) וגיליתי שהוא היה נשיא האוניברסיטה ב"המפץ הגדול".
אני מאד מקווה שאתם צודקים שהם מעצבנים עכשיו כדי להיות חמודים בסוף.ותכלס זה עדיף שהם עכשיו בריבים ויבנו לקראת זה שבסוף העונה (והסדרה) הם יהיו בסדר ויראה שהכל יהיה בסדר איתם.
כי דווקא אם במהלך העונה היה להם טוב אז זה היה סימן לכך שדברים יתדרדרו בהמשך.
(זה כמו שעם פיונה תמיד אפשר היה לדעת מתי היא בכיוון של אסון בכך שהיה לה תקופה של הצלחות)
בסדר נו בקטנה זה מיקינראה לי שאת שוכחת גם את זה שהוא גנב את הרכב שאיתו הוא גנב את הסחורה הפגומה.
חחח כןועם כל הכבוד לזה שמיקי טוב בלגנוב, הוא לא במיוחד טוב בלא להיתפס.
לא שאני צריכה אותו שיזכיר לי מתי שיימלס אבל זה מופיע לי בימי ראשון.העניין הוא שאני עובד עם האפיסוד קלנדר כדי לדעת כל יום מה זמין לי לצפיה (או לבקש מהדודים) ושם כתוב לי שזה ביום שני.

אבל זה בגלל שאת לא כיוונת אותו שיראה באופן נכון לפי השעון הישראלי. למשל His dark materials יוצא ביום ראשון בערב ולכן זמין בארץ רק בשני לפנות בוקר. לכן לי זה מופיע ביום שני כשאני באמת יכול לבקש אותו מהדודים.תכלס. חצופים
זה מה שחשבתי בהתחלה, שזה מהלך עסקי מחוכם כי הוא מקבל "תרומות", אבל בסוף הוא חילק את הסנדוויצ'ים חופשי לגמרי.
אהה גם לי הוא היה מוכר ושכחתי לחפש, תודה
אני מאד מקווה שאתם צודקים שהם מעצבנים עכשיו כדי להיות חמודים בסוף.
בסדר נו בקטנה זה מיקיזה עדיין בגבול הסביר בשבילו.
חחח כן
לא שאני צריכה אותו שיזכיר לי מתי שיימלס אבל זה מופיע לי בימי ראשון.
צפה בקובץ המצורף 8963
כן לא הגדרתי שם שום דבר, אבל נוח לי ככה.אבל זה בגלל שאת לא כיוונת אותו שיראה באופן נכון לפי השעון הישראלי. למשל His dark materials יוצא ביום ראשון בערב ולכן זמין בארץ רק בשני לפנות בוקר. לכן לי זה מופיע ביום שני כשאני באמת יכול לבקש אותו מהדודים.
זה מהבית הלבן?
כמובן!זה מהבית הלבן?
זה מהבית הלבן?
אין לי מושג מה הוא היה ב"הבית הלבן", אבל אני בטוח שהוא לא היה הנשיא. לעומת זאת ב"המפץ הגדול" הוא כן היה הנשיא.כמובן!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.