שייכת רק לי - פרק 1

Lady be

New member
שייכת רק לי - פרק 1

יולי, בוקר ..אוטובוס מפוצץ אנשים שנדבקים אחד על השני מרוב החום חם לי כל כך!.
שלא היה איכפת לי כבר לפשוט את כל בגדי מעלי העיקר קצת להתרענן!.
ממולי עומדת בחורה דקיקה בחולצת בטן ושיער ורוד, היא נראת כמו אחת שגם אם תוכל מגש פיצה שלם, זה לא יפריע לבטן שלה להישאר שטוחה לצמיתות. נינוחה כאילו שהחום הזה לא מפריע לה כלל.
אני, גם אם אצום כל חיי לא אגיע למידות הנעריות הללו שלה.. או לישבן עם פחות נוכחות. קינאה אוכלת אותי, במיוחד אחרי לילה ממורמר מבכי על אייל שהחליט לברוח לו עם בלונדינית מלאה בסיליקון ודקיקה שקטנה ממנו גם בכמה שנים טובות!.
ועכשיו במקום להישאר בבית עם גלידה מול התוכנית של ד״ר פיל ולהתמרמר על מר גורלי אני צריכה לפגוש את החברות שלי לקפה בוקר לספוג את מבתיהן מלאי רחמים ולשמוע מהן דברי עידוד עד כמה הוא לא מתאים לי ושהוא זבל ושאני אמצע מישהו הרבה יותר שווה ממנו... שיט פספסתי את התחנה!.
עצבנית על חוסר הריכוז שלי הגעתי לבית הקפה מיוזעת סמוקה ועם פרצוף תחת, מחפשת את חברותי שאמורות להיות שם כבר .. מקווה שישבו בפנים מתחת למזגן על 16 מעלות, מצידי להפוך לגוש קרח.
בעודי מתקדמת לתוך בית הקפה אני רואה את ליאת מנפנפת לי להתקדם לעברם היא יושבת עם לירון ועוד מישהו, מישהו? ולא סתם, עייני פנתר כהות מתבוננות בי בוחנות .. מי זה?.
״מה קרה לך? למה איחרת?, מה יצאת למרטון לפני שהגעת לפה שאת כל כך מיוזעת?״.
שאלה אותי לירון. נעצתי בה מבט רצחני, לא מספיק שאני במצב זוועתי היא גם יודעת בדיוק מתי להיות חסרת טאקט. ״פיספסתי את התחנה ובחוץ חם כל כך!״ . ליאת הסתכלה אלי במבט מרחם ואמרה ״ אוי לא הצגתי לך את בן דודי רפאל הוא הגיע לביקור מולדת, סיפרתי לך פעם שיש לי משפחה באיטליה...כבר סיפרתי לו עליך אז הוא יודע מי את״ חייכה אלי וקראה למלצר. שיט עכשיו הוא יודע בטח את כל הסיפור על החבר הבוגד ובטח נועץ בי מבט כדי הוא חושב לעצמו איזו בחורה מסכנה.
״ מה נסגר עם המלצרים האלו.. אי אפשר להגיע אליהם בכלל״
רטנה ליאת, ״השירות פה גרוע״ העירה לירון, ״ עזבי אני אלך להביא לה קפה״ אמר רפאל תוך כדי שהוא מחזיר אלי מבט אדיש ״ מה תרצי לשתות?״ הבטתי בו ״ קפה הפוך.. תודה״. הוא השתהה לשניה ״חזק.. קינוח?״ מבטו נע לעבר גופי בוחן את הקימורים שהייתי מתה להיפתר מהם.. מבטו מתנשא, הוא נראה כמו אחד שתמיד תהיה תלוי על זרועו יפהפיה גבעולית. ״ לא תודה.״ חייכתי כמו אידיוטית ״אני צריכה להשיל כמה קילוגרמים״ הוא בחן אותי שוב ואז הרים את גבותיו באדישות כאילו מסכים עם המשפט שלי.
״ במחשבה שניה פרוסת עוגת גבינה קטנה לא ממש תזיק..״ נו טוב מגיע לי להתפנק קצת, אחרי הכל לא נשארתי בבית מול הטלויזיה. הוא הנהן והלך..
״לא אמרת לי שיהיו אורחים חוץ ממכן ליאת, הרגשתי ממש מובכת.״
״ בטח סיפרתם לו הכל אני רואה את זה במבט שלו, אוי איזו מסכנה שהחבר שלה זרק אותה הזה שלו״ .
ליאת לגמה מהמיץ סלק שהזמינה,תמיד תהיתי לי איך היא מסוגלת לאכול ולשתות את כל הדברים האלא שנראים כל כך רע. ״ לא היתה לי ברירה הוא נחת אתמול ולא היה לו מה לעשות, אבא שלי ביקש ממני לארח לו חברה״.
״ כאילו שהבחור הזה צריך שיארחו לו חברה״ גיחחה לירון טורפת אותו בעיניה. ״הבחור הזה אלוהי! מאיפה הוא צץ פתאום? ואיך לא סיפרת לי שיש לך בי דוד כזה חתיך .. תתבישי״.
ליאת השתהתה ״ לא ידעתי על קיומו עד אתמול.. מסתבר שאבא שלי לא שומר על קשר עם אישתו של אחיו.״
״ גרר ממש לאכול אותו״ גרגרה לירון ושיחקה בשערה אני כבר התחלתי לקלוט את הסימנים שלה כשהיא רוצה מישהו.
רפאל חזר עם הקפה והקינוח ואני התחלתי להתחרט שבכלל הזמנתי אותו כל אותו הזמן שאני נוגסת בעוגה הבחור לא הפסיק להסתכל עלי וזה הרגיש לי ממש לא נוח כבר כמעט הייתי בטוחה שנמרחה לי עוגה על הפנים.
״ ההורים שלי עושים ארוחת צהרים ב 12:00 אתן יודעות שאבא שלי אוהב לארח אולי תבואו?״.
ליאת חייכה כמו ילדה קטנה. ממש לא היה לי בא לראות את כל הפמליה שלה .
״ אני חייבת לחזור לעסק״ ענתה לירון קרצה לרפאל בחיוך וקמה על רגליה. ״אבל אני בטוחה שמיכל תצטרף זה לא שיש לך מה לעשות נכון מותק?״ התבוננתי בא במבט עצבני ״ אממ יש לי מה לעשות את יודעת זה שאני לא עובדת היום לא אומר שאין לי מה לעשות״.
ליאת שלחה אלי מבט מתחנן.
״ סלחו לי בנות אני אגש שניה לשרותים״ פלט רפאל וקם ממקומו.
״ בבקשה? המצב בבית קצת מתוח אני מתחננת שתבואי לא בא לי להיות שם לבד״ נאנחתי בקול ״ אוקי אבל בלי להזכיר את זה שאייל כבר לא בחיים שלי יותר!״.
״ יש .. מבטיחה״ חייכה ליאת כאילו קיבלה גלידה במתנה.
בדרך אספנו את אמא שלה מהקניות , רפאל עזר להעמיס את הכל בתא במטען וחזר לשבת מאחורה לידי. אני התחלתי להרגיש שחם לי וצפוף לי מאחורה הוא היה גדול וקרוב יותר מידי.
סמוקה היסטתי את מבטי לחלון כאשר סובב את מבטו אלי, מרגישה מוזר. כל הנסיעה לא יכלתי שלא לדמיין איך זה להרגיש את ידיו הגדולות עלי מה לעזאזל, רק הבוקר בכיתי על שלעולם לא אצליח להתגבר על אייל ועכשיו אני חושבת על הגבר הגדול והמסוקס הזה שיושב לידי ורגליו מתחכחות בי כל הזמן!. באותו הרגע הרכב עצר, מסמן לנו שהגענו. במהירות יצאתי מהרכב כולי תקווה שלא שם לב למודעות שלי ולרחמנות, גאדד ...מה נסגר אני חייבת מקלחת קרה!.
משפחתה של ליאת היו מקסימים ונחמדים אלי כהרגלם, כאילו ידעו שאני אחרי משבר זוגיות למרות שהנושא לא עלה.
אולי באמת זה היה טוב בשבילי לשבת בגינה שלה בערסל ולהנות מאווירה חברתית. פתאום הרגשתי כובד מתישב לידי ומגיש לי צלחת עמוסה בכל טוב הסטתי את מבטי, המומה מזה שרפאל התישב לידי לא אמרתי מילה רק נעצתי מבט ״ נראה לי שאת זקוקה למקלחת קרה ממש חם לך״ הוא חייך אלי וקרץ.
לא הבנתי אם הוא מתכוון למה שאני חושבת עליו כנראה שאני מדמיינית אין לי סיכוי עם גבר כזה.. לא שאני רוצה כרגע, אני שבורת לב אמרתי לעצמי בהחלטיות. הנהנתי והמשכתי לשתוק לוקחת לגימה מהיין ״ או שאת צריכה יד חזקה שתגרום לחום הזה להתפשט לך בכל הגוף ולסיים עם זרמיים מפוצצים״.
מרוב הלם מהמשפט נחנקתי באמצע הלגימה, כל היין נשפח על בגדיי . רפאל מידי בא לעזרתי ותפח על שכמותי ״ את בסדר ? ״.
בעודי נשנקת הנהנתי שכן. ליאת ניגשה אלי מבוהלת. ״בואי ניכנס, תרגעי בבית וגם תחליפי בגדים״. שתפתי את פני, הייתי נראת נורא, אדומה כמו עגבניה וכל האיפור שלי נמרח. היא הביא לי שמלה שלי ששכחתי אצלה לפני כמה חודשים. מזל, וירדה למתה בטענה שאנוח עם עצמי קצת.
הורדתי את בגדי הרטובים וניסיתי לפתוח את החזיה שלפתע שמעתי את הדלת נפתחת ונסגרת . ״אוי מזל שחזרת את יכולה לפתוח את כרסי החזיה מאחור? אני לא מצליחה לפתוח והידיים..״
״ יהיה לי לעונג לעזור לך״ קול עמוק ומוכר הבליך לאוזניי.
רפאל.
מבוהלת הסתובבתי אליו כשידיי מחבקות את שדיי.
״ אתה, מה את עושה פה?״. ״לא לימדו אותך שצריך לדפוק?״,
״לא היה לך איכפת שליאת לא תדפוק״.
אמר ברוגע והחל להתקדם לעברי לאט כמו פנטר שעורב לטרפו. מבוהלת הלכתי אחורה. ״ זה לא אותו הדבר, אתה מוכן ללכת? אני לא במצב של לקבל אורחים כמו ששמת לב״.
משתדלת לחסות את גופי הערום. ״אבל אני לא ממש אורח נכון?״
לא היה לי יותר לאן לברוח כתפיי היו צמודות לקיר, הוא היה כל כך קרוב, חוסם אותי עם גופו החתולי...
״מה אתה עושה? מה אתה רוצה ממני״ מתנשפת מהתרגשות מעורבבת בפחד וכמיהה ״בדיוק מה שהעיניים שלך מבקשות ממני לתת לך...״.
פיו ירד אלי פי בנשיקה חזקה וקשה, מבוהלת מעוצמת הרגשות ומהצפיה שלי לא יכולתי לזוז . ״פתחי את פיך היפה למעני..״. שפתיו נעו ואני כבקשתו נפתחתי בפניו מנשקת אותו בחזרה בתשוקה עזה. ״כן, בדיוק ככה״.
לשון נוגעת בלשון, הידיים שלי עליו נוגעות בגל מקום, חוקרות.
שפתיו, יורדות לצווארי ידיו על שדיי.
מתנשפת אני מביטה בעינייו מתביישת שהוא רואה את גופי הערום.
אני עוצמת את עיניי כשפיו יונק פטמה חומה אחת וידו השניה מעסה את ישבני ידי על שיערו מתנשפת מעונג ״ יפהפייה , פתחי את עינייך הסתכלי עלי בזמן שני מענג את גופך היפה, הישבן שלך מטריף אותי... אוח״. הוא גונח, פיו מוצץ את הפטמה התפוחה ושיניו משחקות.
לא יכולתי עוד לעמוד, ברכי נמסו וכמעט נפלתי.
הוא סובב אותי לכיוון המיטה וזרק אותי עליה. רעבה אליו אך חוששת מעצמי סגרתי את רגלי ועיניי האפילו מתשוקה. ״אל תחששי, שנינו רוצים את זה ומגיע לנו להתפנק״. הוא החל לפתוח את כפתורי חולצתו השחורה וחגורת מכנסיו, נצמד אלי שעון על מרפק אחד שפתיו המלאות כל

giligil55

Member
את ההמשך...

את יכולה לפרסם בתגובה לסיפור
וכך כולנו נוכל לקרוא את ההמשך

למעלה