שייט ביון

ssskiper

New member
שייט ביון

אנחנו מתכננים שייט מלוריון ביוון, הציעו לנו לגון 440 או נאוטיטאק 47, אני לא מכיר בכלל את הקטמרנים של נאוטיטאק, מי יכול להמליץ איזה כדאי לקחת?

gb228

Active member
לקחת את החדשה יותר

גם אני לא מכיר את הנאוטיטק, ובלגון מכיר רק את ה 38, אבל ביננו - בגודל הזה נראה לי זה באמת לא משנה איזו תיקח? בסה"כ על פני שבוע-שבועיים של הפלגת צ'ארטר שתיהן טובות.
ייתכן ויש דברים שכן חשובים לך (ואינם תלויים דוקא בדגם) כמו ראשי מתגלג או רגיל, סידור התאים וכו'.
בהנחה ששתיהן מתאימות מבחינת ה FEATURES הייתי בוחר בחדשה יותר מהסיבה הפשוטה שאלו סירות צ'ארטר ובאחת ישנה יותר סביר שהבלאי גבוה יותר, ויש יותר דברים קטנים ומעצבנים שלא עובדים/שבורים - ביחוד אם אתה שוכר לקראת סוף העונה.

ssskiper

New member
שייט ביוון

תודה, בארבעת הפעמים הקודמות קיבלנו לגון 420 שהיתה טובה ומרווחת, הפעם היו שתי הצעות, הנאוטיטאק והלגון שתיהן משנת 2008

גל קדר

New member
הבדל

הבדל מהותי בין שתיהן הוא עמדת ההגוי, בנאוטיטק שני הגהים בירכתי כל בידון.
בלאגון עמדת הגוי אחת בקומה עליונה.
חפש תמונות באיטרנט ותראה.
הפלגה מהנה

ssskiper

New member
שייט ביון

לגל שלום
תודה, פרט למיקום ההגה האם יש הבדל מבחינת התאים,הסלון מטבח, שירותים וכו'..

גל קדר

New member
תאים

הי, אינני יודע, בקש מהסוכן בארץ שישיג לך מפרט של כל אחת מהן ותתרשם.
לטעמי שתיהן גדולות מספיק. כמה אנשים יפליגו?

ssskiper

New member
שייט ביון

אנחנו 8 איש, מבחינת מקום ותאים אין בעיה, אנחנו מתקשרים ישירות לסוכן/חברה ביון, זאת הפעם הרביעית שאנחנו מתקשרים ישירות לחברה ביון, כל הפעמים הקודמות הפלגנו בלגון 420 השנה הם הציעו לגון 440 או נאוטיטק 47

yosigola1

New member
שיט ביוון

לגון 440 עדיפה בכמה דרגות על הנאוטטיק47 ההיגוי של הנאווטטיק הוא מהחלק האחורי ,אין סככה מעל להגאי ,עקב קשה לתמרון (אתה לא רואה את הצד הנגדי הרחוק)

למעלה