שייטת

סוס13

New member
שייטת

אני עולה לכיתה יא אבל בגיל אני צריך ליהיות בכיתה יב,עשיתי כבר צו רישון.אני רץ כל יום 7 קילומטרא ומיתאמן בחדר כושר מכיתה ח...שאלה שלי האים איפשר לעשות גיבוש יום סייורת בינואר לרמות שאני עדיין ביא אבל גדול בגיל ובכושר???

1x2

New member
צות אויר?

לא מזלזל אבל איך מישהו שנשאר שנה בגן\כיתה הוא בעל קבא של 54+?

simpleguy17

New member
עוד דברי חכמה

עוד מישהו שחושב שהוא יותר טוב מכולם!!! טוב לכל המנשאים למיניהם ובמיוחד לבחור מלמעלה, אם מישהו נשאר גן זה לא כי הגננת לא מרוצה מהסדר של הקוביות פשוט כי יש טווח חודשים (ספטמבר-דצמבר) שהילדים שהם ילידים אותם חודשים יכולים להיות או הגדולים במחזור שלהם או הכי קטנים ואז זה לא קשור להצלחה כלשהי בתחום מסויים אלא עיניין של עדיפות. דבר שני זה שלא תמיד אתה יודע למה אנשים נשארו כיתה וגם אם מישהו נישאר כיתה זה לא אומר שהוא נעל ושהוא לא איכותי. אני שונא את ההתנשאות הזאת!!! ודרך אגב נישארתי גן ויש לי קב"א 55 וכן אני במיונים לטייס ולפרוייקטים כמו שחקים וחבצלות אז דיי עם כל הסטיגמות המפגרות האלה. וסליחה על הבוטות.

clutch

New member
בדיוק כמו שקצין לוגיסטיקה לעתיד

מצליח להבין איך מפעילים מחשב ועוד גולשים במחשב. אל תתפוס עליו תחת, כי אין לך על מה.

ganooov

New member
אידיוט.

נשארי כיתה/גן לא רק בגלל שכל וחוכמה, אלא גם בגלל חוסר התאמה לשכבת הגיל. בנוסף, אנשים משתנים עם השנים.

1x2

New member
הייתה פה אי הבנה!

חשבתי שמבחינת צהל זה שהוא נשאר שנה בגן מוריד לו את הקבא. לא חשבתי לרגע שאדם שנשאר שנה בגן הוא טיפש כי גם אחי כזה! סתם יש פה אנשים שמחפשים על מי לרדת!

xxMichaelxx

New member
תפסיק לרוץ כל יום 7 ק"מ

אחרת אתה עלול למצוא את עצמך עם פרופיל 64 ומטה,ותהיה מש"ק כלום בקרייה.

סוס13

New member
מה למה???????

זה בסדר אחי אני רץ ככה כבר שנתיים...האוטרופד שלי אמר שזה טוב

nightwave

New member
אמ..

הריצות שאתה עושה באיזה עצימות הן ? אם אתה רץ כל יום 7 קילומטר ריצה קלה אז סבבה.. אם אתה רץ 7 קילומטר במהירות שקשה לך לדבר בזמן הריצה אז תפסיק לרוץ כל יום אם אתה מנסה לפתח סיבולת אירובית אז אתה צריך לרוץ כל יומים ולא כל יום. חוץ מזה מה שנשאר לך זה לחכות ליום סיירות אם יהיה לך או ללכת לגדנע צלילה בסוף כיתה יא

precept

New member
מה שהוא מנסה לומר...

זה שכדאי שתשמור על הבריאות שלך לקראת הצבא. תנסה להוריד קצת את האינטנסיביות של האימונים וככה תמנע מפציעות בעתיד...

סוס13

New member
אם לא קרה כלום

בטח לא יקרה,אבל אני ישאל את המאמן שוב תודה יש פה אנשים שעברו את הגיבוש?תישלחו הודעה...

למעלה