שייהיה לכולם....

שייהיה לכולם....

צום קל לכל הצמים וגמר חתימה טובה..... וכמובן עם בזמן הקצר שאני פה פגעתי במהשו אז בבקשה קבלו את התנצלותי.....

skarlet ohara

New member
גם לי יש סליחה לבקש...

איילת, סליחה על שהייתי כזאת נעל, ושכשביקשת ממני את שם החברה של הרצועה הסגולה של מוסי, לא ידעתי ולא קלטתי שהיא מופיעה על הסוגר של הרתמה. חשבתי שהיא מופיעה רק על האריזה שבה קניתי את הרצועה, ואותה כבר אין לי. רק הבוקר כששמתי למוסי את הרצועה נפל לי האסימון וראיתי את השם על הסוגר. את כבר יודעת שזה של HAGEN, אבל זה באמת לא היה בכוונה שלא אמרתי לך מקודם.... אז סליחה....

WTR

New member
מצחיקה, אני סולחת

למרות שאני לא חושבת שיש על מה...

WTR

New member
תודה, צום קל!

אני אהיה כאן בפורומים, אנסה להעביר את היום הכי ארוך בשנה. מה שמזכיר לי לקנות המון DVD, כדי שיהיה לי מה לעשות... צום קל לכל מי שצם. וסליחה אם פגעתי במישהו או מישהי. אה, ובתזמון מדהים, אחד החמוסים הקיא. אני חוששת שזה בגלל שאני חולה ושמתי אותם בחדר שלי, שמלא בחיידקים מהשיעולים והקינוחי אף שלי. אני מקווה שזה רק חד פעמי. אחרת אני לא יודעת מה אני אעשה ביום כיפור עם חמוס חולה...

Sweet Fantasy

New member
סליחה ../images/Emo140.gif

סליחה מכל מי שנפגע ממני בדרך זו או אחרת, סליחה ממי שנעלב והרגיש רע בגללי או בגלל תגובה או משהו שאמרתי, אני תמיד משתדלת להיות הכי כנה ואמיתית שיש, ולפעמים אנשים מוצאים את זה פוגע, המטרה היחידה שלי היא לעזור לבע"ח ולאנשים שמגדלים אותם, שום כוונה בחיים לפגוע, אז- סליחה שיהיה צום קל לכל מי שצם, וחתימה טובה. מיכל.

Linimfin

New member
תום קל וגמר חתימה טובה!!!

ולכל מי שלא צם שיעבור היום הכי מהר שרק אפשר.... סליחה אם פגעתי במישהו ב מהלך השנה...

למעלה