שייגעצ

סליידר

New member
שייגעצ

שמעו, לפני חצי שנה או אפילו יותר, פתחתי ביפ, שמעתי שיר שהתאהבתי בו, "ניו יורק רפיח", וגם כל שאר הצופים ב"המצעד", והשיר צעד ב5 המקומות הראשונים איזה 3 חודשים. אחרי זה בא "עושה ביד" שגם הוא היה להיט עד שהתוכנית ירדה. קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש, לפני חודש קיבלתי חיבור חופשי לחלוטין על קו נפרד, כך שאני מחובר 24\7, אז החלטתי להגדיל את תכולת שירי האמפי3 במחשב שלי. אז הורדתי את הדיסק של שלמה ארצי, של עברי לידר, של חמי רודנר וכו´... ואז נזכרתי בשייגעצ, אז הורדתי! ומה גדולה הייתה אכזבתי! השירים מה לעשות, פשוט תת רמה. יש כמה שלא, אבל מה עם "פרח נתתי לנורית" ו"את דומה לכלב" ודומיהם? פשוט כל הערכה שלי ירדה אליהם, עוד חבורה של כמה נערים שרצו להקים להקה, והתמזל להם קצת המזל והם דיי התפרסמו (ת"א נראה לי בעיקר, אני גר בחיפה ושמעתי עליהם רק בביפ, ובכמה הופעות שונות בת"א). שייגעצ - יש עתיד? הוא שתוך שנה פירוק? אנחנו תומכים בפירוק?

סליידר

New member
מה? אין תגובות?

להקה ישראלית שראיתי שדיברו עליה פה לא מעט, לא זוכה לתגובה? מקסימום תגידו צודק או טועה..

Coma White1

New member
מצטערת על העיכוב,

לפני כמה ימים כתבתי תגובה ארוכה ומפורטת, ואחי הרים את הטלפון וניתק אותי בזמן שכתבתי, כך שכל ההודעה נמחקה לי - לא היה לי כח לשחזר אותה, אבל אנסה. ולעניין שייגעצ. אני באמת לא אוהבת פאנק - כך שאני משוחדת עוד מההתחלה, אבל גם מאוד מפריע לי לשמוע להקה שהסולן שלה שר שהוא רוצה לרדת מהארץ, הארץ שלו. אנחנו אמנם לא גרים בשוויץ - אבל מכעיס אותי מאוד לשמוע דברים כאלה. יש הרבה אנשים שנהנים ממה שהם עושים, וזה נחמד מאוד, אבל אני פשוט לא אוהבת אותם. הם כמו מנסים לקבל תשומת לב בכוח, ויסלחו לי האנשים שמחבבים אותם - הם ביזאריים מדי.. עד כאן, אני משערת.. מה שכן, שייגעצ לא תהיה אחת מהלהקות שתזכר כטובה, אני די בטוחה שהיא להקה שקשה למצוא חובבים שלה שעברו את גיל 16.

סליידר

New member
לא נורא

סה"כ הם גם מרוגזים מהמצב ומהמדינה. אני לא בטוח שהם רוצים לעוף מפה, אבל הם מתוסכלים בדיוק כמוני וכמוך. מהדוסים, מהערבים, מהממשלה (כמו בשירים מהדיסק), והשירים לא יצאו כל כך נוראיים. אבל! יש שם כמה שירים שהם ממש זבל כמו "את דומה לכלב". מה הקטע פה? ממה הפעם הוא מתוסכל? וקאבר ל "פרח קטפתי לנורית" המספר על חוויותיו עם סמים ושוטרים. מילא תשיר שיר על זה, אבל לא קאבר לשיר טוב. בכל מקרה, נראה לי שבדיסק היו לו יציאות טובות על התיסכול שלו, אבל לא מספיק, אז הוא לא יכל למלא את הדיסק בעוד, אז הוא חירבש בחרא שעלה לו לראש.

Coma White1

New member
בהחלט, לא שמעתי,

אבל קראתי את הליריקה... נגינה של פאנק אף פעם לא מפתיעה במיוחד... אבל הוא אמר ב"ניו יורק רפיח": "אלו הם חבלי מולדת, ואני רוצה לרדת"... ובהחלט, הם יכלו להשקיע מעט יותר.

סליידר

New member
הוא מתוסכל כמו כולם

גם אני הייתי מאוד מתוסכל, ודיברתי על זה עם אנשים, והבנתי שלנו באמת אין מקום אחר ללכת אליו, בלי שישנאו אותנו. תמיד עוברות על זה מחשבות בראש, ויש אנשים כמו אסף אמדורסקי, שעומדים לעשות את זה. אז הוא יותר מושפע כנראה, זה משפיע על כל אחד אחרת, אז הוא כתב את זה. אבל בהחלט, הוא יכל להשקיע הרבה יותר, כי רואים שיש פוטנציאל.

קבל ביטול וחיזק!

א. על שייגע וחמי רודנר... קבל חיזוק! שניהם ממש ממש ממשממש טובים! חמי רודנר הוא הזמר שאהוב עלי... ב.בקשר לשלמה ארצי... ביטול גדול! התחלתה כול-כך יפה להגדיל את האמפי... תחשוב על זה אוהבת לימור

*-*SUNSHINE*-*

New member
אז הנה דעתי....

דבר ראשון אני מאוד מעריכה את שייגעצ,אפילו מאוד מאוד! כמה להקות של בני נוער שרדה יותר משנה?איזה להקת בני נוער היתה שלושה חודשים במקום ראשון בתוכנית שהיתה די פופלרית לבני נוער? לא זכור לי... דבר שני,אני אישית דווקא די אהבתי את הדיסק שלהם,הוא מקפיץ ומשחרר,ומה אני אגיד לך? מאוד אהבתי את החידוש ל"פרח נתתי לנורית"
דבר שלישי,זו להקה שנותנת בהופעות שלה את כל הלב. הייתי כבר בכמה וכמה הופעות שלהם וכל פעם הם היו יותר ויותר חמים אל הקהל.כבר קרה לי שיובל מנדלסון<הסולן> וצ´יקו<הגיטריסט> דיברו וצחקו איתי בזמן ההופעה והריץ איתי צחוקים ולא רק ששאר חברי הלהקה זרמו איתו אלא גם הקהל,אין מה לומר בהופעות הם מדהימים.ואם עוד לא הייתם,אז תלכו. אני אישית לא תומכת בפירוק...חוצמזה שהסולן שלהם משרת בצבא אז אפשר להבין את השקט הפתאומי הזה... -שני-

סליידר

New member
אני בטוח ש

שאת צודקת. אני לא יודע בקשר להופעות, כי מעולם לא ראיתי אותם בהופעה, אלא רק בטלויזיה, וגם אני מעריך להקה שהצליחה כל כך. הדיסק באמת מקפיץ, הבעייה שם זה שהחידוש ל"פרח נתתי לנורית. זה פשוט לא נראה מוסרי. לקחת כזה שיר ולשנות לו סה"כ את המילים למילים ´תת רמה´ זה לא נשמע טוב. זה כמו אוהדים במגרשי כדורגל ערסים כאלה. מה אני יגיד. לפחות אני ישאל אותך משהו, כששמעת את "את דומה לכלב", בתור בת, איך הרגשת? זה לא נראה לך שובניסטי? לא נפגעת?

*-*SUNSHINE*-*

New member
אהה...

האמת? שלא. אני לא מהפמיניסטיות האלה שמתעצבנות על כל דבר,יש לי קטעים שכאלו אבל לא הרבה
.... ואני אגיד לך ככה,כששמעתי בסוף השיר "את דומה לפיתה,וזה חבל" אני ממש ממש צחקתי. אומנם יש בשיר ואף בדיסק שוביניסטיות רבה מאוד ומי שלא רוצה-שלא ישמע/יקנה. אישית,לא נפגעתי דווקא אהבתי את השיר.. -שני-

למעלה