שייגעצ

dun16

New member
שייגעצ

היי! מה אתם חושבים על הדיסק החדש של שייגעצ?... רציתי לדעת אם שווה לקנות...
http://www.sheygets.co.il

lbz

New member
דיסק יותר בוגר

אך עדיין יש בו את השייגעציות החמודה מהדיסק הראשון.. אהבתי בעיקר את משקאות חריפים מרלין מונרו דיילת באללא ל ואבא עורך דין

ב ר 3

New member
אני ממליצה!!!!

יש בו גם שירים שמזכירים את הישן, וגם כמה שמזכירים את מוניקה סקס! אחלה דיסק...

../images/Emo31.gif ממממממש התאכזבתי!

לעומת הראשון הוא די גרוע... יש בו את השירים המוכרים שהם די טובים... אבא עורך דין... מרלין מונרו שזה השיר הכי טוב בדיסק לדעתי... אינטרקום... אבל סכ"ה הוא ממש גרוע לטעמי.... עד כדי כך שהיה לי שובר לאיזה חנות דיסקים קצת אחרי שהוא יצא ולא קניתי אותו למרות שחיכיתי ליציאה שלו המון זמן (כי שמעתי אותו אצל חברה). וזהו.

lbz

New member
זה בדיוק "הבעייה" בדיסק

לא מספיקה שמעיעה אחת אצל חברה בדשביל הדיסק הזה אני מבטיח לך שאם היית מקשיבה שנית ושלישית לדיסק היית נהנית ממנו

בדיוק חשבתי על זה ש

שכחתי לכתוב את זה...בדר"כ זה ככה... לא אוהבים את הדיסק אבל אחרי שמקשיבים לו כמה זמן אז מתאהבים.... אז זהו שכן הקשבתי לו כמה ימים....
עדיין אכזבה... אני אנסה בשבילך עוד קצת חחח

whistler404

New member
לא יודע מה אתכם

אבל בפעמים המועטות ששמעתי את "מרלין מונרו" לא יכלתי להתעלם מהדמיון הגדול (מדי) ל"קריפ" של רדיוהד.

SweetBerryGirl

New member
yesh matzav...

sheigetz osim musika hamuda aval (in my opinion) en lahem kisharon.. at yesh matzav shehem lakhu helek meradiohead o mashu kaze.... sorry for writing in english..... my internet is so fucked up\:

lbz

New member
ממש ממש לא נכון..

רק אדם לא כשרוני במיוחד יכול להגיד על להקה כמו שייגעצ שהם לא כשרוניים.... שייגעצ היא להקה מעולה למרות שהיא לא ה-להקה שלי היא להקהעם שירים קליטים מקצב חמוד מילים מצחיקות(ע"ע מרלין מונרו) יכול להיות שהדיסק הראשון היה טוב יותר(גם כן לא בטוח) אבל גם הדיסק הזה שווה ביותר..

whistler404

New member
גם לישראלים..

יש שירים קליטים, קצב טוב ומילים מצחיקות (מצחיקות בצורה אחרת, אבל עדיין). אבל עדיין אני מחבב מאוד את האלבום הראשון שלהם. (של שייגעצ, כמובן)

lbz

New member
אוי ואבוי להשוואה:

בים שייגעצ לישראלים גובל בפשע

למעלה