שייגעצ...

../images/Emo39.gif אנשיםם.. בקשר לשייגעצ וירמי

קפלן...איפה הם מופיעים? יש איזה אתר או מש'ו? איך אפשר לדעת?.. תודה

rastagirl7

New member
שאלה

מישהו יודע אם לשייגעצ יש אתר רשמי? או לאו דווקא רשמי, יש אתר עליהם? תודה...

yafit8rock

New member
שייגעצ ../images/Emo168.gif

או קיי אז ככה לכל השואלים..... לשייגעצ יש דיסק 1 שנקרא "ניורק רפיח"- דיסק מ-ע-ו-ל-ה!!!!! יש להם דיסק נוסף בדרך. מהדיסק החדש יש להם 2 סינגלים: "אבא עורך- דין" ו"אינטרקום" עדיין אין תאריך יציאה לדיסק החדש אבל את רובו אפשר לשמוע בהופעות. ההופעות הקרובות הן: 6 למאי - יום הסטודנט - אונ' ת"א 15 למאי - באראקה - באר שבע 21 למאי - בארבי ת"א מה עוד? אהה גם אתר בבניה יש להם... (עדיין אי אפשר להיכנס...) ופורום גם יש להם: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=7517 תהנו ותמשיכו לשמוע מוזיקה טובה!!!!!!!!!

שלמונזה

New member
בקשר לירמי קפלן ../images/Emo168.gif

ביום חמישי הבא יש איחוד של תערובת אסקוט ביום הסטודנט... אבל הוא רק מתופף שם. לא יודעת (כרגע) איפה ההופעה הבאה שלו.

mmaayy

New member
גם אני חייבת לדעת../images/Emo70.gif

התאהבתי בלהקה הזאת!! מישהו יודע עליהם משהו? מתי הם יצאו כמה דיסקים הם הוציאו?... אני חייבת לקנות את הדיסק שלהםםם הם גדולים!! מעניין אם יש עליהם אתר..פורום..משהו..

mmaayy

New member
../images/Emo46.gif

הייתי בחנות דיסקים ורציתי לשאול עליהם..הקטע הוא שאני יודעת איך כותבים את השם שלהם ואני לא יודעת איך אומרים אותו חחח.. כל מי שאני שואלת אותו קורא את זה אחרת... אך אומרים את השם שלהם לעזאזל

Lifes Music

New member
אומרים את השם שלהם

לא כמו השם "שי" ואז "געצ" אומרים כמו באנגלית היא מקבלת she-getz יש מבין?

Lifes Music

New member
לא ממש נכון

זה she-getz זה אומר באידיש מופרע ושאלתי את סבתא שלי איך מבטאים את זה.

../images/Emo39.gif מממ... מה ששתינו כתבנו זה

אותו דבר...כאילו...קוראים את זה אותו דבר... בכל מקרה.. גמני שאלתי את סבתא
היא אמרה שיש לזה שתי משמעויות.. 1. גוי, 2. מופרע-שובב..

BabyGirl 17

New member
זה לא רק לסטודנטים! ../images/Emo13.gif

זה פתוח לכולם... לסטודנטים זה חינם ולכאלו שאינם סטודנטים זה עד השעה 14:00 חינם ומ14:00 זה 20 שקל!

S h A b i T

New member
לא לא..

הייתי שם בתחילת השנה.. ת'אמת עשו קצת בעיות.. אבל הכניסו אותי בסוף. תבואי כשאין לחץ ויכניסו אותך בטוח.

../images/Emo39.gif מה היה בתחילת השנה?..

ומתי אין לחץ?.. [אני מה זה מקווה שאני אוכל לבוא...כי זה דיי רחוק לי..
ואנ'לא יודעת אם מי אני אבוא
...]

S h A b i T

New member
בספטמבר היה גם..

עם אמנים אחרים.. עם עברי לידר, אביב גפן, ירמי קפלן [פורטיס אולי היה גם? או שזה היה במקום אחר..] וכו' וכו'.. אני לא זוכרת כבר.. זה היה די מזמן.. ואני ממש לא יודעת מתי לא יהיה לחץ.. פעם שעברה זה התחיל בשעות שונות..

למעלה