שייגעצ עכשיו

../images/Emo39.gif אני יודעת..../images/Emo9.gif

איזה מהממים הם היוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
יש ש.ח היום בסביבות 1 וחצי בלילה...

yafit8rock

New member
אני יודעת אבל.....

יש אולי גם בשיש שבת שידור חוזר? תודה.....

mmaayy

New member
שייגעצ אכזבו אותי../images/Emo4.gif

הם אכזבו אותי עם השירים שלהם.. ברוק העצמאות הם נתנו אחלה הופעה, אבל כשהקשבתי לשירים שלהם הם קצת אכזבו אותי..אהבתי רק את ניו יורק-רפיח.. שאר השירים עם טקסטים צולעים לדעתי...

iLoveIvri

New member
גם אני לא מתה עליהם

הקצב שלהם נחמד מאוד אבל יש להם טקסטים סתמיים וילדותיים כאלה..

S h A b i T

New member
זה בדיוק מה שאני אוהבת בהם

הלחנים פשוטים כאלה.. טקסטים שבשביל להבין אותם לא צריך להשקיע הרבה מחשבה.. משו קליל כזה.. שכיף לשמוע. נו ב'מת. ומה עם הדורבנים? 'רציתי רק לבדוק לך ת'מנוע' עמוק.

iLoveIvri

New member
חחחחחחח האמת - צודקת

אבל הם מקפיצים כאלה חמודים משמחים ושייגעצ כאלה.. אוף לא יודעת יש לי פשוט משהו נגדם הם מעצבנים אותי...

yafit8rock

New member
אין לי כוח להתווכח איתך

זה עניין של טעם אני מאדדדד מאדדדדדדד אוהבת את המוזיקה שלהם!!! לא אוהב/ת, אל תשמע/י- אף אחד לא מכריח אותך....

sonic_green

New member
הם אחלה...

אבל אם הם אחלה זה לא אומר שאין להם חסרונות - ואחד החסרונות שלהם זה הטקסטים הרדודים, יש כאלה שמעדיפים טקסטים רדודים, לרוב ילדודס

whistler404

New member
אהבתי את "ניו יורק-רפיח"..אבל

אני לא מתלהב מהאלבום המתקרב. מהשירים ששמעתי, חסר בהם את היחוד שהיה באלבום הראשון. אולי זה בגלל ההפקה המוזיקלית של שחר אבן צור. אחרי הכל מאותו חוסר יחוד סובל אלבום הסולו שלו. עוד משהו - כששמעתי את "מרלין מונרו" בהופעה שלהם, הלחן היה מוכר מאוד - הרגשתי שהוא מיוזי\רדיוהדי כזה, אבל לא יכלתי לשים את האצבע במדויק. עד שבפורום אחר מישהו אמר שאפשר למצוא את "מרלין מונרו" ב"פבלו האני". הרצועה השניה. ואז זה התבהר - הלחן מושפע מאוד (על גבול המועתק?) מקריפ של רדיוהד. אבל זה לא נעשה בצורה טובה, לא מתאים לשייגעצ, והתוצאה הסופית לא משהו.

לשחר אבן צור יש המון השפעה

ושומעים את זה, לכן-קצת חבל... מצד שני, בדיסק ה-2 יהיה המון טקסט,קצת יותר משמעותי (אבא עו"ד) ואותו רעיון כמו הדיסק הראשון (אינטרקום) אני כבר מחכה,

whistler404

New member
"אינטרקום"

הוא שיר סתמי ומשעמם. לא יודע למה נדבקו אליו כל כך. ב"אבא עו"ד" אפשר לשמוע את ההשפעה הישירה של אבן-צור - ריף הגיטרה בשיר הוא העתק מדויק של זה ב"ורד ממני" של אבן-צור. וגם בשיר הזה, למרות שאני חייב להודות שהוא כיפי ומקפיץ, הלחן חלש יחסית ללחנים באלבום הבכורה שלהם.

למעלה