שייגעץ

שייגעץ ../images/Emo18.gif

רק רציתי לומר : אני חושבת שזאת ממש חרא של להקה !!! אני מחרימה אותה ! אני לא חושבת שצריך עוד מריבות על הראש במדינה שלנו כמו שהם עושים בשירים שלהם ( על החרדים למשל ...) סתם מפגרים שגורמים לסכסוך גרוע יותר ... בבקשה תחשבו על זה ... לא תמיד צריך ללכת עם הזרם , יותר חשוב ללכת עם ה-
ולפי מה שקראתי עד היום כאן יש לכן שכל כדי להבין את זה ! תזכרו : כל ישראל חברים !!! אין טעם למרבות כאלה בעם במיוחד לא בימים כאלה !!! אז תעשו לי טובה
חולה עלייכן ! ( שפעת , לא נורא )

TkTk

New member
חנה(דנה)

אני בהחלט מסכימה ששייגעצ הביאו אותה בכמה יציאות מיותרות("ונכון שחוץ מתלהתפלל,לא עשיתי שומדבר בחיים..").. למרות שאני מסכימה איתם, אני גם מסכימה עם כך שהם יכלו למצוא דרך יותר נעימה לומר אותם. מצד שני, יש להם המון טקסטים ממש טובים למשל:
"את כועסת,אני כועס גם,ושכחתי כבר על מה. יושב בחדר,מדליק סיגריה,מקלל ת´בת זונה..."
"את דומה לכלב,נובחת בלי סיבה. לא רוצה להירגע,גם לא לרגע. כל הזמן חייבת להיות החכמה,אף פעם לא טועה.."
"אני עומד מולך,אבל את לא רואה אותי.אני חושב עלייך,ואת שקועה במשהו אחר..ואת בכלל לא מבינה.."

ציטוטים יפים ?!?!?!?!?!?

מה יפה בהם בדיוק ?!?! אולי תגידי שאני חנונית או משו כזה אבל אני ממש לא מוצאת משו יפה או מרגש בזה שמישהו אומר לאחת שהיא דומה לכלב !!! ושהוא מקלל בת זונה !!! תעשו לי טובה ... אני ממש לא מבינה ... מילא שרת חדד ( גם לה יש שירים דביליים משהו ...) אבל חרא כזה... אני לא מבינה מה הוא מנסה להביע ?? שהוא קול שהוא מגניב ??( סליחה , הם ) לדעתי זה גועל נפש !! אני חושבת שצריך להחרים אותם עד שהם יעלמו !!! תחשבו על זה !!! רמת השטחיות בשירים כבר מוגזמת ! עכשיו אני עצבנית !!! ( לא עליך כפרה
) על המסריחים האלה ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר עדיף לשמוע ווסליף או משהו כזה ...

N i c k i

New member
אי אפשר להחרים אותם

הם מאוד מצליחים. חוץ מזה- איזה מוסיקה את אוהבת?

הממ

לדעתי היא להקה ממש גדולה ואולי את לא מסכימה איתה אבל הם מדברים משמ דוגרי כאילו ישר ולעיניין ויש 2 שירים שאני מאוד אוהב:
את יודעת "את ידועת אני יודע אז למה כל המשחקים?, את שומעת אני שומע ואנחנו שניי חירשים"
שזיף כל מה שאני אוהב תמיד אותי שונא כל מה שאני רוצה אף פעם לא יוצא.. בקיצור לדעתי זו להקה וממש לא צריכים להחרים אותה...

תחרימי אותם את

אני חושבת שלכל אחד יש טעם אחר במוסיקה ואם את לא אוהבת את הלהקה הזאת אל תשמעי אותה אבל אל תחליטי גם בשביל אחרים זהו ביי *אלולה*

binba!

New member
אוי ב´מת...

כאילו, יש להם שירים קיצוניים(שגר פגר, חייל של מאה שערים), אבל זה הקטע שלהם! לא צריך לקחת אותם עד כדי כך ברצינות!! כאילו שאם מישהו ישמע תשירים שלהם, הוא פתאום ישנה תדעה לגבי החיים, החברה וזיהום האוויר!! ב´מת.. תעשי לי טובה.....

m.n

New member
טוב שלא הגזמנו!!!

זאת רק להקה! הם לא אלה שגורמים לסיכסוכים במדינה שלנו!!! חוץ מזה כל הכבוד ליובל הזה שיש לו ת´ביצים להגיד כל מה שהוא חושב על המציאות שזה אנו חיים!!!
"חשבתי ששמעתי אותך בוכה אבל כנראה שטעיתי חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיק באמת תודה רבה לך שהרסת לי את היום....."
"לא מרגיש כלפייך כלום הכל כבר השתנה ואין לי מה לאמר לך יותר וגם אם היה לי לא היית מבינה אף פעם לא תביני אותי את עשית את החיים שלי כל כך קשים עשית מהם סיבוך אחד גדול ילדה כל כך קטנה עם פנים כל כך יפות זה חבל שזה הכל..."
העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אוייב אלו הם חבל מולדת ואני רוצה לרדת עם שחורים או לבנים נמות כולנו גזענים ובקיצור יש לבן אדם מוסיקה טובה וממש אין סיבה להחרום אותו מי שלא רוצה לשמוע שלא תשמע פשוט!!!

Charlotte

New member
אני דווקא

דיי אוהבת את הלהקה הזאת, יש להם טקסטים טובים ומילים חזקות.

ya man

New member
אני חושבת שבתור להקה צריכה להיות

להם אמירה חברתית כלשהיא. גם אם אני לא בדיוק מסכימה איתה... אני לא ממש מבינה מה מפריע לך מותר לאנשים שהדעות שלהם יהיו שונות משלך וכמו שאמרו חכמים ממני "זה היופי במדינה דמוקרטית" (אנשים חכמים ממני=המורה לאזרחות) ירדן one love yall

לאט לאט ילדדדההההה

קודם כל שמעת על חופש האומנות? או על חופש הביטוי? כל אחד יכול להביע את עמדתו...גם אם היא מנוגדת לדעת אחר...קיצונית..וכו´ (כמובן שגם לזה יש גבולות..) יש לי את הדיסק של שייגעצ בבית ואני מכירה את יובל הכרות אישית קודם כל אני חושבת שהבחור עצמו מאוד מוכשר..למרותש הוא כותב דבריםש אולי מעצבנים ומתסיסים אני לא חושבת שיש צורך במשו קיצוני כמו החרמה..זה קצת מוגזם..אם את לא מזדהה עם המסר שייגעצ מנסים להעביר או פשוט לא אוהבת את סגנון המוזיקה שלהם אל תשמעי אותם אבל אל תצאי בהודעות חגיגיות של חרם..יובל ביטא איזה שהוא תסכול המאוכלוסיה החרדית בארץ..תגידי לי את אם זה הוגן שההורים שלך יוצאים לעבוד כל בוקר בשעה שהחרדים יושבים בישיבות שלהם מתפליים ועוד מקבלים כסף מהמדינה..ראי חוק משפחות ברוכות ילדים וכו´.. מוזיקה חופשית ללא גבולות!!!!

למעלה