שייברים, זה בשבילכם...

A m i r 17

New member
שייברים, זה בשבילכם...

אז שכל השייברים יספרו קצת חוויות מהיום הראשון בשלטון ברנקו וויס? האם עשיתם משהו מיוחד שקשור לברנקו וויס, האם הזכירו לכם את זה..

faith2

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

גררררררר.....שנה שעברה הבטיחו לנו שאנחנו נשארים שייבר! היום חיכתה לנו הפתעה!..שום שייבר ושום נעליים! השלט של בית הספר שונה, ועליו מתנוסס השם ברנקו וייס, גם על הדפים אותו הדבר! נכון שזה רק שם, אבל בצורה שברנקו וייס נכנס לשייבר, הצורה הייתה מגעילה! 70% מורים פוטרו, לקחו עבודות לאנשים שעבדו 15+ שנה בשייבר!

shabluELLA

New member
רותו'ש

לפי מה שאני שמעתי ממקור אמין מאוד- המורים שרצו נישארו! זאת אומרת שהמורים שעזבו עזבו מרצונם...העדיפו לקחת את הפיצויים שלהם וללכת... ובנוגע לברנקו וייס והשם של בית ספרנו- שום שלט או סמל על הדף לא ישנה את השם שלנו! אנחנו שייבר ולעד נישאר...!!! (ניסחפתי קצת...לא נורא...)

tali girl

New member
לכל השייברים

אני באמת מצטערת בשבילכם שאתם ברנקו וייס עכשיו... חרא של תקנון,חרא של בית ספר....... העיקר שבתוך תוככם אתם מכחישים שאתם ברנקו וייס ויש בכם טיפה של אמונה ותקווה שתחזרו להיות שייבר......
אבל חפיף...תחשבו על זה ככה שאנחנו המקור ואנחנו יותר מסכנים מכם..אז תתעודדו!!

A m i r 17

New member
בונא יבוגדת!!!!

אם יש לך איזה בעיה את מוזמנת לעבוד בצפר.. אם את זוכרת נכון גם המלצנו לך לעבור כיתה....

A m i r 17

New member
מותר אפילו רצוי...

רק למהנלים מותר, למשתמשים הרגילים אסור... סתם! אסור לאף אחד להעליב אף אחד! אני לא מבין במה העלבתי אותה

faith2

New member
שום בוגדת../images/Emo46.gif

טלטול היא משלנו!!! אין לרדת עליה!......אמירו'ש עוד ירידה ואתה חסום!

tali girl

New member
תודה

תודה לכן ענווה ורותם...איזה חמודות אתן....אבל חפיף אני לא מתייחסת לשטויות של אמיר... ודרך אגב אמיר הגמל לא עובד בימי חול רק בשבת.....והחמור קצת עייף.......

A m i r 17

New member
אני לא מבין את זה...

למה אתם מתעקשים להשאר שייבר? כאילו רשת עמל עזבה אתכם בגלל שאתם חרא של בצפר... והנה בא המושיע בשם ברנקו וויס שזה נחשב להרבה יותר מסתם שייבר... מוזר!

למעלה