שייבס שלום..=)

N o l o g o

New member
שייבס שלום..=)

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי)
מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
הולכים היום להופעה של תערובת אסקוט בבארבי
אה והסקר, הצביעו לפני שהוא ישונה.. בינתיים "מדוע לא באת" מוביל ב 33.33% ויש תיקו של 22.22% בין "משהו מיוחד" ו"משהו חייב להשתנות". |4u|

אז ככה...

של ירמי: קולה וברה! [: לא של ירמי: 'סיגפו'- בית הבובות... ו,השיר שלי'- מופע הארנבות. תמונה: של עידו אגמון. אני אנסה למצוא אותה... (= עשה לי את השבוע: ההופעה בעיר הבירה
להופעה: לא הולכת..
שבת שלומות לכולכם!!

N o l o g o

New member
../images/Emo151.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי)
הזדמנותמה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)
אפרת גוש - דיאטהתמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- חח קארי, סרט אימה מלפני שלושים שנה..מצחיק משהו
הולכים היום להופעה של תערובת אסקוט בבארבי
נופ, אבל הייתי שמחה לדעת איך היה, אז מי שהולך, לטיפולכם..=)

crazypuf girl

New member
עונה../images/Emo124.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי)? Tie the animal
שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)? ניסים- עברי לידר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין
הולכים היום להופעה של תערובת אסקוט בבארבי? לא

alexa14

New member
גמלי יש חופש ביטוי.

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי): משהו חייב להשתנות. מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי): הימים שלנו. היהודים. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: אינלי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הומ. ההופעה של פיטרשייגעצדניאל בטאוורקורדס. היה מדהים!!!!!1111

עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי)? קולה וברה מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)? מפלס המצב רוח\מירי מסיקה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- עיר הבירההה הולכים היום להופעה של תערובת אסקוט בבארבי? לא

hodayoyo

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי) הממ לא יודעת :| מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי) מספיק בנאדם, מוניקה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> X עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- עשה- מפגש פורום ביום חמישי והפגישה עם דניאל ביום שישי לפני ההופעה שלו עם פיטר וזה ולצחוק על יובל מנדלסון
הולכים היום להופעה של תערובת אסקוט בבארבי עבר כבר ובכל מקרה התשובה היתה לא

למעלה